Zone erogene la femei

Zonele erogene ale femeilor sau cum s-o duci pe culmile plăcerii

Zonele erogene ale unei femei ar trebui să fie asul din mâneca oricărui bărbat. Și ar trebui să fie și al tău.

Dacă nu, cum o să reușești să ai partide de sex de calitate? Cum îi provoci femeii de lângă tine orgasme multiple?

Nu prea merge așa. E nevoie de mai multă muncă.

Dar e în regulă, ești pe mâini bune.

În medie, eu reușesc s-o fac să termine pe femeia de lângă mine de 5 ori.

Și nu, nu vorbesc de cineva cu care sunt într-o relație pe termen lung. Vorbesc de toate femeile cu care am împărțit patul. Și au fost câteva. Și nu, experiențele de început nu se pun.

Cred că am un pic de experiență la capitolul ăsta, așa că citește-mă în continuare și află care sunt zonele erogene la femei și bonus, care sunt cele mai întâlnite (de mine).

Nu contează că ești într-o relație de lungă durată sau îți place să faci sex cu altă femeie cel puțin o dată, de două ori pe săptămână. Important e să știi ce le înnebunește.

Ce sunt zonele erogene la femei?

Cum te-am obișnuit, începem cu începutul. Ce sunt zonele erogene la femei?

Păi sunt zonele acelea pe care, dacă le atingi, se excită. E posibil să experimentezi și tu așa ceva când te mângâie o femeie la etajul inferior. Sau în alte zone.

Zonele erogene la femei

Sau când te mângâi singur.

E o senzație plăcută de fiori pe șira spinării (sau în tot corpul).

O să zici, da, ok, ai pus și tu mâna și femeia nu s-a înfierbântat deloc.

Nu stă treaba chiar așa. Zonele erogene la femei nu se activează dacă-i pui palma pe fund și gata. Atingerile trebuie să fie cât mai ușoare, ca și cum o atingi cu un fulg. Sau cu petala unui trandafir.

Cum afli care sunt zonele erogene la femei

Să afli care sunt zonele erogene la femei nu e un lucru dificil. Însă depinde foarte mult de tine ca om și de ea. Și de ce relație aveți.

Poți să fii direct, adică să o întrebi: îți place când te ating acolo? sau unde vrei să te ating?

Nu numai că femeia va aprecia (poate o s-o și excite faptul că ești direct), dar s-ar putea să-ți mulțumească în diferite moduri de care orice bărbat ar trebui să se bucure.

Poți să fii direct și s-o întrebi care sunt zonele ei erogene și ea să nu știe ce să-ți răspundă. În acest caz…

Fă din femeia ta o hartă

Pune mâna pe ea și atinge-o din cap până în picioare, uitându-te în ochii ei. Fără jenă sau alte porcării. Te asigur că o să-ți dai seama singur care-s zonele ei erogene.

Cum o să-ți dai seama? De obicei, femeile tresar ușor atunci când le nimerești o zonă erogenă, ori le scapă câte un geamăt sau un mic tremur.

Femeile și zonele erogene

Și nu, nu trebuie s-o atingi numai cu degetele sau cu mâna (deși să vadă o palmă mare pe corpul lor le poate excita). Poți folosi și limba. Condimentează un pic situația.

Apoi încearcă niște poziții sexuale excitante și dă-o peste cap complet. Sunt mai multe tipuri de orgasm la femei. Fii băiat deștept și află-le.

Top zone erogene la femei

Ți-am povestit că am avut ceva femei la viața mea. De asta și împart acum cu tine topul zonelor erogene la femei. Bine, e posibil ca tu să știi care sunt punctele erogene. Dar o recapitulare nu strică niciodată.

Plus, e posibil să afli lucruri noi.

Care să fie prima zonă?

Urechile clar sunt unele dintre cele mai erogene zone la femei.

Dacă-i place să i se vorbească murdar (din nou, întreab-o) cu atât mai bine. Că e vorba de asta sau de vorbe dulci șoptite la ureche, efectul va fi același.

Sfat: în timp ce o penetrezi, poți să faci ce ți-am zis mai sus ori să-i atingi ușor cu limba lobul urechii. Sau poți doar să-i respiri în ureche. Atenție: nu exagera cu saliva.

Gâtul e și el în topul zonelor erogene la femei.

Este una dintre cele mai sensibile zone ale lor. E de ajuns să o săruți ușor pe gât în timp ce aluneci spre sâni și tot corpul ei va fi o vibrație. Ori că o săruți, ori că o atingi ușor, efectele sunt aceleași.

Spatele face și el parte din top. Asemenea gâtului, trebuie atins ușor, în ambele sensuri pentru senzații faine. Sfat: atinge-o ușor pe șira spinării în timp pe o penetrezi, fie când e ea deasupra, fie când e în doggie style.

Cele mai intense zone erogene feminine

În afară de astea, bănuiesc că știi de fese, sâni și clitoris. Cu cât le bagi mai multe în seamă pe parcursul actului în sine, cu atât femeia va fi mai excitată și mai relaxată.

Nu uita că fiecare femeie e diferită și poate să aibă și alte zone erogene în afară de cele pe care le-am menționat eu. Așa că fii atent la semnale sau, cel mai simplu, întreab-o.

De ce e important sa afli care sunt zonele erogene la femei

E important să știi care sunt zonele erogene la femei pentru că tot actul sexual devine mai plăcut. Atât pentru tine, cât și pentru ea.

Plus că o poți aduce la orgasm mult mai repede dacă-i activezi zonele erogene. Nu e rău să o pipăi pe tot corpul în timpul sexului, însă e mai bine să mergi țintit.

O să ai altfel de rezultate, crede-mă.

Dacă ai probleme cu erecția și ți-e teamă că nu o să faci față să-i activezi zonele erogene așa cum ți-am zis, nu ezita să iei pastile potență. Ia-le la nevoie și stai fără griji, doar ocupă-te de parteneră.

Lasă un răspuns