Vitamine pentru creșterea potenței masculine

Încearcă vitamine pentru potența la bărbați ca s-o ai cum trebuie

Dacă tot ești aici, probabil că-ți face cu ochiul un stil de viață sănătos, adică o alimentație plină de substanțe nutritive și sport cât cuprinde. Ai nimerit bine, azi vreau să vorbim despre vitamine eficiente pentru potența la bărbați.

Dacă pornești pe drumul acesta, trebuie să știi cât mai multe despre ele. Când vine vorba de potență, orice ajutor e binevenit, nu-i așa?

Vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați

Sigur îți amintești că am vorbit la un moment dat și de vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați. Și cu siguranță te gândești dacă nu au vreo legătură cu vitaminele astea pentru potență maximă.

Normal că au o legătură. Libidoul are legătură directă cu potența. Dacă nu ai apetit sexual, dorință, cum vrei s-o numești, nu prea-ți vine să faci sex, e logic. Bine, mai e și varianta s-o faci ca datorie de bărbat. Dar știm cu toții că e foarte nasol. Iar erecția îți poate juca feste serioase.

Dar care sunt vitaminele alea pentru potența la bărbați care te ajută să ai erecția beton și unde le găsești?

Vitamine pentru potența la bărbați

Ca s-o ai cum trebuie, adică tare ca piatra și rezistentă, ai nevoie de vitamine pentru potență. De unde obții vitaminele astea? În principal, din alimentație.

Și cum trebuie să fie alimentația? Sănătoasă, adică plină de nutrienți, nu porcăriile pe care le găsești la fast-food. Sau prăjelile alea de la orice colț de bloc în orașele mari.

Acum trebuie să-ți spun și un secret. Probabil ți-ai dat seama că nu am fost așa atent cu alimentația mea mereu. Gândește-te că am avut și eu perioade și perioade, chiar dacă sunt antrenor personal de ceva timp. Mă refer la faptul că mâncam și eu prăjeli sau shaorme, ca să nu mai zic de faptul că una dintre cele mai mari slăbiciuni pentru mine erau dulciurile.

Eram supărat? Băgam dulciuri.

Eram plictisit? Băgam dulciuri.

Eram încântat? La fel.

Și da, crede-mă, știam cât de nociv e zahărul procesat, cât de repede intră în sistem, cum reacționează bietul organism și începe să producă mai multă insulină, cum scade glicemia și cum se simte din nou nevoia de dulce. Dar nu-mi păsa. Până am văzut că-mi afectează inclusiv potența. Totul până la sex, zic.

Vitamine pentru potența la bărbați

Cum se întâmpla asta? Păi începusem să mă îngraș, să nu mă mai simt în formă (deși eram), am început să am probleme cu inima (zahărul procesat în exces duce la probleme cu inima). Nu mai continui că deja te sperii, sigur ai înțeles ideea. Și uite așa am cam renunțat eu la dulciuri și m-am băgat pe zahăr natural, care nu e nociv.

Și am început să mănânc serios de tot fructe, legume și alimente de tot felul, pline de vitamine pentru potență maximă.

Vitamina B3 sau niacină pentru potență maximă

O știi, ai auzit de ea, am aflat pentru tine dacă vitamina B3 e bună pentru potența masculină. Mai ai dubii? Complexul de vitamine B e bun pentru toate.

Vitamina asta pentru potență te ajută pe multe părți. Acum, poate ești tânăr și nu dai doi bani pe informațiile astea, însă mai încolo o să vezi că e bine să le știi. Îți zic doar atât, restul le citești în articolul celălalt: vitamina B3 scade colesterolul, te ajută să gândești mai limpede și e una dintre metodele naturale de creștere a libidoului bărbaților.

Ginsengul conține vitamine pentru potența la bărbați?

Da, știu, ginsengul nu e o vitamină pe bune, dar conține vitaminele alea care te ajută pe tine. Adică complexul de vitamine B. Ai văzut deja cum te ajută vitamina B3. În plus:

  • reduce anxietatea și stresul,
  • sporește libidoul,
  • stimulează și menține erecții puternice.

Beneficiile ginsengului pentru potența la bărbați le găsești aici, ca să nu zici că nu ți-am spus.

Vitamina C pentru potență maximă și sfecla roșie

Știi la ce e bună vitamina C pentru potență? Îți zic eu: te ajută să ai o circulație sănătoasă. Plus că îți menține și arterele sănătoase. Așa că fă-ți plinul de vitamina C în fiecare zi, dar vezi să nu depășești 85-90 de mg.

Unde o găsești în mod special?

  • ardei roșu,
  • căpșuni,
  • lămâi,
  • portocale (citrice),
  • pătrunjel.

Vezi că o doză decentă de vitamina C o găsești și-n sfecla roșie. Sfecla roșie pentru potența la bărbați e un fel de Graal așa. Dacă suporți să bei suc de sfeclă măcar de câteva ori pe săptămână, o să vii să-mi mulțumești.

Complex de vitamine pentru potență în țelină

Știu, nu scapi de legume că n-ai ce face. Nici mie nu-mi plăceau și nici acum nu zic că mă omor după ele. Dar când am în minte scopul, parcă nu îmi mai displac așa tare.

Potență maximă cu ajutorul sucului de țelină

Țelina conține și ea complexul de vitamine B, plus vitamina C. Fix ce ziceam că e bun pentru potență. Să nu zici din nou că nu ți-am spus, uite beneficiile țelinei pentru bărbați.

Unde mai găsești vitaminele pentru potența la bărbați

Vitaminele astea cu care te tot bat la cap se găsesc în mâncarea ta. Bine, nu a ta de acum neapărat. Dar le găsești în alimentație, ai văzut mai sus.

Sfatul meu este să-ți prepari mâncarea cât mai simplu cu putință, adică nu te omorî cu prăjeli, fierturi în exces sau cine știe ce. Cu cât mâncarea e mai puțin procesată, cu atât organismul tău și implicit, orgoliul tău (că doar vorbim de potență) se vor bucura.

Așa că nu ezita și bagă:

Și să vezi ce bine o să-ți prindă. Te salut!

Lasă un răspuns