vitamine crestere libido barbati

Vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați și de ce trebuie să le încerci

Te salut! Eu cred că ar fi cazul să vorbim despre ceva care sigur te va interesa: vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați. Da, știu, e un subiect pe care nu-l discuți neapărat la bere cu băieții.

Dar ca să te dai mare în fața lor cu numerele de azi-noapte, fii atent la mine: trebuie să ai grijă ce mănânci și ce bei. Orice fel de exces te poate da înapoi grav în dormitor. Crede-mă că știu ce zic. Am avut perioade cu zile-n șir în care bifam multă bere, hamburgerul dublu cu sos de usturoi plus cartofi prăjiți în mult ulei și dulciuri cu o cantitate nesimțită de zahăr. Ghici ce mi s-a întâmplat? Da, exact, cheful de sex s-a dus pe p**ă grav. A, da, m-am și îngrășat. Ce 69, ce alte nebunii, man?! Eram leșinat și-n poziția misionarului. În plus, oboseam groaznic.

Normal că după treaba asta (și după privirea nesatisfăcută a partenerei), orgoliul meu a luat-o razna și am zis că gata, trebuie să fac ceva. Nu, man, stai liniștit că n-am luat la rând site-urile cu diete. Doar am început să fiu mai atent la ce bag în gură, la cantitate și, unul dintre cele mai importante chestii, la ingredientele pe care le conține mâncarea. Plus nutrienții de care are nevoie un corp de bărbat ca lumea.

A fost o schimbare ca de la cer la pământ.

La ce mă refer, mai exact? Să aflăm.

De ce să mănânci sănătos zilnic

Hai, nu te speria că nu mă apuc să-ți țin discursuri despre cum ar trebui să mănânci tu. Vreau doar să-ți spun niște chestii de bun simț care te vor ajuta să-ți satisfaci partenera. Hopa, cum am ajuns de la mâncare la babardeală? Păi hai să-ți zic.

Revenind la ce discutam mai sus, după ce am fost mai atent la ce îngurgitam, am slăbit, logic. Nu mai arătam ca și cum mi-ar fi dispărut penisul sub burtă. Știi ce nasol e să te privești de jos în sus și să nu ți-o vezi? Dacă nu ai habar cum e, mai bine.

Pune în aplicare și sfaturi practice și trucuri pentru potență maximă.

După ce-am slăbit, mi-a crescut și stima de sine. A reînceput să-mi placă să mă uit în oglindă. Atât îmbrăcat, cât și la bustu’ gol. Și, dup-aceea, a venit și răsplata: am început să am un chef de sex nebun. Și partenera, văzându-mă așa pus pe treabă, n-a zis nu. Ba din contră. A confirmat până după miezul nopții, de cele mai multe ori.

Și când te gândești că tot ce-am avut de făcut a fost să:

 • fiu atent la ce mănânc;
 • să respect cât de cât ora meselor;
 • să nu fac excese;
 • să fac un pic de sport.

Ok, și acum o să te întrebi, dar ce-am mâncat de am slăbit și mi-a revenit și libidoul? Răspunsu-i simplu: am mâncat alimente cu vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați. A, fii atent că mai există și fructe pentru potență. Așa am devenit eu prieten bun cu fructul de mango.

Vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați

Normal că nu te las fără să-ți zic care sunt alimentele alea cu vitamine pentru creșterea libidoului. Așa că hai să devenim un pic pompoși.

#Vitamina D

Da, da, nu e vitamina P, e vitamina D. Vitamina D e produsă independent de corpul tău prin expunerea la soare și prin alimentație. Cu cât ai mai multe rezerve de vitamina D, cu atât nivelul de testosteron e mai stabil (de obicei, fluctuează). Ce înseamnă asta? Îți crește și pofta de babardeala și te și ferești de impotență sau alte boli.

Bagă ficat, ciuperci și pește. Dacă nu-ți place niciun aliment din ce ți-am zis, poate-ți place la mare, la soare.

vitamina D la mare la soare
Eu sunt ăla din mijloc.

#Vitamina E

Pe lângă vitamina D, mai e și vitamina E. La fel, e răspunzătoare tot de stimularea dorinței sexuale, deoarece echilibrează nivelul de testosteron. Sunt mai multe alimente în care găsești vitamina E:

 • avocado;
 • kiwi;
 • ardei gras;
 • nuci;
 • alune.

Ideal ar fi să le consumi crude ori cât mai puțin preparate ca să nu-și piardă proprietățile.

#Vitamina B

Complexul de vitamine B îți ajută corpul să funcționeze corespunzător. Și când zic corpul, mă refer la întregul corp și, cel mai important, la ambele creiere. Pe scurt, te face să te simți mai bine și să ai chef de sex. Bagă cereale integrale și mazăre ca să ai rezerve de vitamina B.

Mai sunt și alte alimente minune care te ajută să fii fresh și plin de chef ca un adolescent la 16 ani:

 • ginsegul;
 • ghimbirul;
 • Gingko Biloba.

Toate astea plus Tribulus Terestris, o plantă cunoscută pentru creșterea libidoului și a tratarea disfuncțiilor sexuale, sunt ingredientele unei pastile pentru potență Pops. Așa că, dacă ești în pană și vrei să treci dincolo fără eforturi prelungite, într-o jumătate de oră ești ca nou.

Ca să ai performanțe ca lumea în pat, nu uita că secretul (care nu e neapărat secret) e să ai o alimentație bogată în vitamine, fără excese. Adică poți să mai mănânci și un burger din când în când, să mai bei și o bere. Dar să nu devină un obicei. Consumă și alimentele cu vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați din lista pe care ți-am propus-o mai sus. Apoi, hidratează-te și fă sport măcar jumătate de oră pe zi. După asta, poți să vii să-mi mulțumești.

Lasă un răspuns