Alimente bogate în niacină pentru potență maximă

Am aflat pentru tine dacă vitamina B3 e bună pentru potență

Am aflat pentru tine dacă vitamina B3 e bună pentru potență sau nu.

Legenda și unele studii spun că această vitamină te ajută cu tot ce înseamnă potența. Oare e adevărat sau nu?

Hai să aflăm împreună ce legătură are vitamina B3 cu creșterea potenței și, la final, îți dau și o listă cu alimente care au o concentrație mare de vitamina B3. E bine?

Ce este vitamina B3 sau niacina pentru creșterea potenței

Vitamina B3 face parte din complexul de vitamine B, care au o grămadă de beneficii pentru organismul nostru. E o vitamina hidrosolubilă, adică se poate dizolva în apă.

O găsești în multe alimente pe care ți le enumăr la final articolului, că așa ne-a fost înțelegerea. Și pe care sper că o să le introduci în meniul tău de acum încolo.

Vitamina B are anumite proprietăți care te ajută să ai o erecție puternică și fermă. Bineînțeles, îți poți rezolva parțial și problemele cu erecția. Dacă o consumi corespunzător, normal.

Ai auzit de niacină? E tot vitamina B3, dar sub altă denumire. E bine să le știi pe amândouă și-ți spun asta din propria experiență. Când eram la început de drum cu sportul și nutriția, nu existau atât de multe surse de informații.

Și când am citit prima oară despre niacină, am găsit denumirea într-un manual vechi și destul de avansat despre nutriție și habar n-aveam la ce se referă. Abia mi-am dat seama că e vorba de vitamina B3, de fapt. Dar, revenind la ce ne interesează pe amândoi, hai să vedem care sunt pe bune proprietățile și beneficiile niacinei pentru potență.

Vitamina B3 și beneficiile pentru potență maximă

Vitamina B3 e cunoscută în primul rând că ține colesterolul sub control. Și, dacă nu știai, colesterolul mare cauzează potența scăzută la bărbați. Un punct pentru vitamina B3.

În al doilea rând, previne problemele cu inima. Din nou, dacă ai probleme cu inima, s-ar putea să ai și probleme cu potența. De fapt, ce s-ar putea, chiar ai. Și asta nu se aplică doar după o anumită vârstă.

Niacina este cunoscută pentru creșterea potenței

În al treilea rând, te ajută și la creier. Pe scurt, îți îmbunătățește procesele cerebrale. Nu cred că mai e nevoie să-ți spun că potența și creierul au o legătură destul de puternică.

Lipsa unor substanțe benefice te poate afecta serios. Lipsa vitaminei B3 dă episoade depresive, dureri de cap și apatie. Cum se traduc astea atunci când vrei să ai parte de momente intime? Păi prin lipsa chefului de sex și probleme psihologice care afectează erecția (nu mai ai încredere în tine, nu mai simți că poți să satisfaci femeia.) Înțelegi, nu?

În al patrulea rând, îmbunătățește circulația sângelui. Și cum ai nevoie de erecții puternice să duci o partidă (sau mai multe) la bun sfârșit, cred că e bun orice ajutor. Mai ales dacă te confrunți cu potență scăzută.

Vitamina B3 și alte metode de creștere a potenței pe cale naturală

Din câte vezi, vitamina B3 e o metodă de creștere a potenței pe cale naturală. Și doar știi că mai sunt o grămadă de metode de genul ăsta:

Vitamina B3 și creșterea potenței: în ce alimente o găsești

Acum cred că ești curios să afli în ce alimente găsești vitamina B3 pentru potență. Și eu am fost curios de treaba asta. Mai ales când am dat-o pe sănătate și am scos de tot din meniu alimentele care scad testosteronul.

Bineînțeles, am scos ce era nociv și am introdus alimente cu o concentrație mare de vitamina B3. Și uite lista pe care ți-am promis-o:

  • somon,
  • semințe de floarea soarelui,
  • ficat,
  • ciuperci,
  • mazăre,
  • orez brun,
  • ton,
  • cartofi dulci.

Bagă alimentele astea pe lista de cumpărături și încearcă să nu le gătești în ulei. Adică nu prăji somonul, ficatul ciupercile și restul. Bagă carnea la cuptor. Chiar și cartofii dulci îi poți tăia rondele și pune la cuptor. Îți garantez că nu o să mai simți nevoia de cipsuri. Iar restul încearcă să le consumi într-o formă crudă.

Și, dacă vrei să te bucuri de o partidă de sex fără griji, pastilele pentru potență pe bază de plante sunt ce-ți trebuie.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să bagi alimente nocive în tine. Vezi cu vitamina cum îți merge și zi-mi și mie, ok?

Lasă un răspuns