Vin roșu afrodisiac pentru potența la bărbați

Vinul roșu e afrodisiac pe bune sau nu?

Despre ce să vorbim azi? Despre vin. Una dintre licorile preferate ale zeilor, vinul nu prea lipsește nici de la petreceri, nici când vine vorba de partide de sex, așa e? Însă trebuie să afli câteva chestii interesante despre vinul afrodisiac și potență. De ce?

Nu vrei ca tu și partenera ta să vă simțiți mai mult decât bine în dormitor? Nu vrei să vezi cum să reziști mai mult în pat? Așa mă gândeam și eu. Fii atent.

Este vinul roșu afrodisiac?

Păi să-ți răspund la prima și cea mai importantă întrebare pe care am avut-o și eu: e vinul roșu afrodisiac? Știi doar, afrodisiac înseamnă că-ți face poftă de sex, adică stimulează dorința sexuală. Așa că, răspunsul la întrebare e da, vinul este afrodisiac.

Vinul roșu afrodisiac crește libidoul bărbaților?

Atunci când vorbim despre chef de sex, vorbim despre dorință sexuală, apetit sexual, adică libidoul la bărbați. Libido care e legat direct de testosteron. Vinul afrodisiac de-aia se numește afrodisiac pentru că stimulează producția de testosteron datorită unei substanțe cu nume dubios, quercitină.

Beneficiile vinului roșu afrodisiac pentru potență
                                                                                                 Sursă foto: Pexels

 

Corpul nostru nu produce așa ceva, așa că îți poți crește libidoul cu ajutorul vinului roșu, legumelor pentru potență și fructelor pentru potență maximă.

Îți recomand să introduci în meniul tău țelina pentru potență și sfecla roșie pentru potență. Conțin multe substanțe care te ajută să fii bine din toate punctele de vedere.

Ce conține vinul afrodisiac?

Vinul care-ți crește apetitul sexual are o compoziție destul de complexă. Conține în jur de 80% apă, 12-14% alcool (poate în unele cazuri și mai mult) plus până la 1000 de elemente, în afară de quercetină, cum ar fi:

  • magneziu,
  • potasiu,
  • calciu,
  • resveratrol,
  • complex de vitamine B (B1, B2, B5, B6),
  • vitamina C.

Vinul afrodisiac și vitaminele pentru potență

Cred că ți-ai dat seama din ce ți-am zis mai sus că vinul conține și vitamine pentru potența la bărbați. Nu în proporții mari, dar conține. Ai vitamina C, complex de vitamina B, care te ajută acolo unde trebuie. Normal, o să-ți repet că nu trebuie să bei mai mult de un pahar, maxim două de vin, oricâte vitamine ar conține el.

Vin roșu afrodisiac pentru potență beneficii și proprietăți
                                                                                                         Sursă foto: Pexels

 

Înainte să mă apuc serios de sport, îmi cam plăcea să beau, recunosc. Și nu te gândi că beam vinuri sau băuturi fine. Eram tânăr, n-aveam bani, așa că berea era pe primul loc și, dacă aveam noroc, câte un whisky bun din când în când. Însă una e să bei bere multă când ai 20 de ani și metabolismul tău are arderile foarte rapide și una e să bei după 30. Apare burta de bere și dacă respiri lângă ea, nu doar dacă o bei.

Sfatul meu e moderația, în tot ce faci, în cazul nostru, în tot ce bei.

Resveratrolul și vinul roșu 

Am zis că trebuie să-ți spun două chestii și despre resveratrol, una dintre substanțele minune pe care le conține vinul roșu afrodisiac. La fel ca cealaltă substanță, quercetina, resveratrolul e un antioxidant care îți îmbunătățește funcțiile sistemului circulator, întărește oasele și musculatura.

Pe mine mă interesa prima chestie, respectiv cea cu îmbunătățirea funcțiilor sistemului circulator, normal. Că face să circule sângele acolo unde trebuie. De asta am și citit atât despre resveratrol și ți-am făcut rezumatul aici.

Vinul afrodisiac: cum știi pe care să-l alegi

Vinul afrodisiac va fi întotdeauna cel roșu, sec, fără doar și poate. Vinurile dulci nu pot fi afrodisiace din cauza faptului că au un conținut prea mare de zahăr. Așa că mergi pe sec direct. Eu beau destul de rar acum, însă de fiecare dată merg pe Pinot Noir. Poți încerca și cu Merlot.

Vinul roșu și beneficiile pentru inimă

Consumul moderat de vin roșu te ajută din multe puncte de vedere, sper că ai înțeles asta. Punând accentul, evident, pe moderat. Și da, te ajută și cu inima. Aparent, un pahar de vin roșu pe zi îți ajută inima să funcționeze mai bine. În timp, previne rigidizarea arterelor, prevenind formarea cheagurilor de sânge.

Pastile de potență cu vin

Am discutat noi amândoi despre ce efecte au pastilele de potență cu alcool. Aceleași reguli se aplică și la vin, că tot de alcool vorbim. Vinul trebuie băut cu măsură și nu trebuie combinat cu pastile pentru potență.

De ce?

E posibil să-ți fie rău sau să nu te alegi cu efecte benefice nici din partea pastilei, nici din partea vinului. Așa că nu ai câștigat nimic.

Ca să închei într-o notă optimistă, da, vinul afrodisiac e bun și pentru potență, există, e cel roșu, sec, fără adaos de zahăr. Din nou, îți recomand să nu exagerezi că altfel s-ar putea să nu se mai întâmple nimic în dormitor.

Lasă un răspuns