Tribulus terrestris pentru potență

Tribulus terrestris: proprietăți și beneficii asupra vieții intime

Eu sunt aici cu cele mai bune sfaturi legate de potență. Sper că și tu ești aici să înveți de la cei mai buni. Zic să mergem tot pe naturale și să vorbim despre cum tribulus terrestris e bun pentru potență și cum poate să-ți schimbe situația în dormitor.

Ce este tribulus terrestris?

Tribulus terrestris sau pe românește colții babei (îți spun ambele denumiri ca atunci când le întâlnești să știi despre ce e vorba), e o plantă medicinală interesantă care te ajută la capitolul potență. Are frunze și fructe galbene, crește în zonele tropicale, cele cu climă mai caldă. Medicina alternativă recunoaște beneficiile tribulus terrestris de multă vreme și o recomandă pentru tratarea mai multor afecțiuni.

În afara faptului că e folosită de mult timp pentru tratarea disfuncțiilor sexuale, planta mai e bună și pentru hipertensiune arterială, afecțiuni ale ficatului sau ale rinichilor.

Ce vreau să spun, de fapt? Că tratează problemele cu potența, practic intră la capitolul ,,ce să faci dacă nu ți se mai scoală în totalitate’’. Sau deloc.

Eu am zis să-ți zic, poate o să te intereseze la un moment dat. Sau, cine știe, poate că te interesează chiar acum.

Și totuși, pe noi ne interesează mai mult utilizarea și administrarea tribulus terrestris, nu? Ingredientul care se găsește în cutia de 4, 12 sau 20 de capsule este extras din frunzele, fructele și rădăcina plantei și este practic un supliment alimentar, la fel ca ghimbirul pentru potență.

Tribulus terrestris: principalele proprietăți

Ți-am vorbit despre o mulțime de rețete pentru potență la noi pe site, dar acum mă voi concentra doar asupra acestui ingredient. Așadar, este tribulus terrestris bun pentru potență și libidou?

Asta e întrebarea de un milion de euro: e bună planta asta pentru potență? Adică te ajută, crește libidoul, e un adevărat remediu pentru erecția slabă?

O să fiu sincer cu tine și o să-ți spun că din studiile pe care le-am citit eu, tribulus terrestris este bun pentru potență. Ceea ce e o veste bună. Stimulează dorința sexuală, adică te ajută să ai chef de sex și îmbunătățește activitatea unde ai nevoie.

Cum ar zice englezii, îți dă un boost acolo unde trebuie. Și tu de asta ai nevoie, nu? Să vedem în continuare care sunt proprietățile și beneficiile plantei tribulus terrestris!

Este un afrodisiac natural

Tribulus terrestris sau colții babei este un afrodisiac natural pentru anxietatea de performanță. Planta a fost folosită și încă e folosită ca afrodisiac natural. Fructul, frunzele, florile și semințele ei sunt recunoscute pentru pofta de sex pe care ți-o dau.

Ajută la creșterea masei musculare

Și altă veste bună: substanțele pe care le conține ajută la creșterea masei musculare și diminuează anxietatea. Eu nu știu ce să zic dar, dacă aș fi în locul tău, aș folosi-o pentru probleme psihologice care afectează erecția.

O masă musculară mai mare te va face mai atrăgător din punct de vedere fizic, ceea ce te va ajuta să ai mai multă încredere în tine! După un efort îndelungat, tribulus terrestris te ajută la creșterea forței musculare, dar și la recuperarea mai rapidă a mușchilor.

Te ajută să te calmezi

Beneficiile psihologice sunt duble. Nu numai că-ți dă poftă de sex, dar te și calmează. Și te ajută să nu mai ai gânduri anxioase că nu ești îndeajuns de bun, că nu ai penisul mare, că o să termini mult prea repede și altele înrudite de care, sincer, cred că sunt sătui toți bărbații.

Tratează impotența și ejacularea precoce

Și uite de ce există tribulus terrestris în pastilele pentru potență Pops. Datorită ingredientului activ numit protodioscin, tribulus terrestris nu doar că-ți va crește libidoul, ci va remedia infertilitatea, disfuncțiile erectile, dar și ejacularea precoce.

Are multe alte proprietăți

Pe lângă tot ce am povestit și mai sus, tribulus terrestris are proprietăți de:

  • antiinflamator,
  • diuretic,
  • tonic general,
  • hepatoprotector,
  • litotriptic urinar,
  • hipoglicemiant,
  • dilatator coronar,

și lista nu se oprește aici. Tot această plantă poate îmbunătăți spermatogeneza, poate intensifica producția de hormon luteinizant și testosteron, să mărească tonusul muscular și să ajute la arderea grăsimilor. Practic, le face pe toate!

Tribulus terrestris: contraindicații

La fel ca în cazul oricărui supliment, și în cazul plantei tribulus terrestris pot exista efecte secundare. Acestea sunt totuși minore, fiind legate de impulsul de energie și de scăderea glicemiei.

Astfel, din cauza consumului în exces ai putea să te simți ușor slăbit sau amețit, să ai probleme cu somnul, cu stomacul. Femeile se pot confrunta cu perioade menstruale neregulate  sau cu căderea părului.

Cum poți consuma tribulus terrestris?

Cauți cel mai bun tribulus terrestris pentru potență?

Dacă îți place să bei chestii amare ca fierea, poți încerca ceaiul de tribulus terrestris. Eu am încercat și, lăsând la o parte că mi-a venit să vomit de la el, nu a avut efect. Și am băut ceva timp. Unii spun că poți să-l îndulcești, dar sincer nu mi se pare o variantă OK.

Nu-ți recomand să îndulcești ceaiurile, nici cu miere, nici cu zahăr. Mai ales cu zahăr rafinat.

Așa că mai bine ia pastile potență cu tribulus terrestris, cu extract de ginseng natural, ghimbir pentru potență și palmier pitic. Scapi de gustul ciudat și nu trebuie să te chinui să bei 3 luni de zile ca să vezi efecte.

Efectele se văd imediat dacă încerci pastilele pentru potență din plante, iar tribulus terrestris în combinație cu ce ți-am zis mai sus îți provoacă o erecție rapidă, practic în 30 de minute pe ceas. N-ai nevoie de planuri, nu trebuie să te pierzi în chestii complicate.

Cel mai bun tribulus terrestris e în combinație și intră la categoria de leac pentru potență maximă.

Sper că ești lămurit acum și că o să-i dai o șansă. Ia pastilele cu tribulus terrestris ori de câte ori faci sex și simți nevoia unui boost. Îmi mulțumești tu mai târziu.

Mult succes!

Lasă un răspuns