tratament disfunctie erectila pops

Tratament pentru disfuncții erectile și ce trebuie să iei în considerare

Te salut! Răzvan sunt și azi vreau să discutăm cum o facem noi de obicei, ca de la bărbat la bărbat, despre tratamente pentru disfuncție erectilă. Adică, mai pe românește, ce să faci și ce să iei dacă nu ți se (mai) scoală.

E posibil să fi trecut prin asta chiar tu însuți. Sau să ai, la un moment dat, un prieten care să-ți plângă pe umăr. Eu am trecut și sincer, mi-aș dori ca niciun bărbat să nu aibă parte de așa ceva. Să vezi că efectiv n-o poți scula, să fie schimbul ăla de priviri tip ping-pong între tine și parteneră, tu să simți că ești ultimul c***t  și pot continua să descriu agonia la nesfârșit. Însă nu cred că vrei.

Să suferi de disfuncție erectilă e una, dar să știi și ce tratament să iei pentru disfuncția erectilă e alta. Însă, ce trebuie tu să reții este că orice bărbat din lume se confruntă cu probleme la etajul inferior de cel puțin câteva ori în viață. Și o să repet de câte ori e nevoie ca să-ți intre la cap (ăla de pe umeri) ca atunci când o să fii în situația asta (sper să nu), să nu te învinovățești și să nu te intimidezi.

Așa că hai să vorbim pe larg despre tratamente pentru disfuncțiile erectile și la ce trebuie să fii atent. Mai bine să afli de la mine cum stă treaba decât să-ți plângi în pumni, ok?

Disfuncția erectilă – cauze și simptome

La ce se referă termenul ăsta pompos de disfuncție erectilă? Probabil că ai auzit mai des decât ți-ai fi dorit în anumite cercuri de prieteni următoarele replici:

– Bă, ăla nu mai poate s-o scoale!

– Omule, ăla n-o poate ține tare. I se blegește imediat! O fi impotent?

Și multe altele.

Cam asta înseamnă să ai disfuncție erectilă: să încerci să ai parte de acțiune și, vorba aia, p**a. Nu se întâmplă nimic. Ori se întărește doar pe jumate, ori deloc, ori erecția nu e îndeajuns de puternică.

Așa cum ziceam, e în regulă să nu ai chef de sex mereu și e normal să suferi, la un moment dat în viață, de disfuncții erectile. Nu ești vreun ciudat dacă ai probleme cu instrumentul. Și e normal să iei și tratament pentru disfuncție erectilă. Nici nu o să-ți vină să crezi ce te poate afecta, de fapt. Trebuie să iei în considerare atât factorii psihologici, fiziologici, cât și stilul de viață.

Uite, de exemplu, aveam un amic a cărui parteneră voia dintr-odată f**ai mai hard. Amicului ăstuia nu-i plăcea ideea neapărat, era mai conservator, voia ceva normal. Dar femeia, nu și nu. Din cauza asta, nu i se mai scula. Efectiv, nu se mai întâmpla nimic din cauza frustrării. Așa că, din punct de vedere psihic, amicul meu era terminat. Și, din păcate nu în sensul bun. Femeia era nemulțumită, el era rănit în orgoliu, frustrat și intimidat că nu prestează cum ar trebui și uite așa, p**a nu se mai scula.

Pe lângă cauze psihologice, mai sunt și cauze fiziologice. Poți suferi de anumite boli. În acest caz, îți recomand să afli ce medic tratează impotența și alte disfuncții erectile și să-i faci o vizită, dacă simți că e necesar.

Stilul de viață sănătos, tratament pentru disfuncție erectilă

tratament sanatos disfunctie erectila stil de viata

Pe lângă cauzele psihologice și fiziologice, mai există o altă cauză care poate avea ca și consecință penisus blegus: stilul de viață. Dacă ești sedentar și mănânci numai burgeri și kebab, sunt șanse destul de mari să te îngrași. Nu spun că nu te poți f**e dacă ești mai împlinit, dar e posibil să-ți afecteze dorința sexuală. Plus, când te uiți în oglindă și ai ditai fălcile și burta de bere, parcă nu ești prea încântat.

Așa că mai bagă și salate din când în când. În plus, poți încerca legume pentru potență, care nu numai că te mențin fit, dar îți cresc și libidoul. Și, dacă ai probleme cu libidoul și penisul nu te mai ascultă, fă un obicei din a consuma alimente care conțin vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați.

Tratament pentru disfuncție erectilă

Dacă mergi la medicul urolog și ți se spune că ai o afecțiune cronică la nivelul domnului general, în funcție de cât de gravă e, o să ai mai multe opțiuni de tratament. Uite care sunt cele mai întâlnite:

  • pilule care cresc nivelul oxidului nitric – un nivel bun de oxid nitric în organism ajută la creșterea presiunii sanguine la nivelul penisului;
  • supozitoare uretrale;
  • terapia substitutivă cu testosteron – în cazul în care ai nivelul mult prea scăzut;
  • consiliere psihologică.

Fii atent. Dacă nu ai probleme grave, asta însemnând:

  • libido scăzut o perioadă de timp îndelungată;
  • nu ți se mai scoală de peste 3 luni, indiferent de ce-i faci (sau ce ți se face);
  • nu poți menține un contact sexual măcar 10 minute;

nu-ți recomand să iei medicamente. E normal să nu ți se scoale uneori din cauza faptului că ești stresat sau inhibat. Asta nu înseamnă nimic.

Pops cu telefon mobil contactCe ai de reținut de aici?

Dacă vezi că probleme tale persistă, mergi la medicul urolog. El va ști ce să-ți facă și ce să-ți recomande. Însă, pentru problemele ocazionale, îți recomand ceva naturist și fără efecte adverse: pastila pentru potență Pops. Și cam atât. După asta, restul ar trebui să vină de la sine, iar tu va trebui doar să pui muzică și să te dezbraci. Erecția va apărea ca prin magie.

Așa că, stai calm și nu te impacienta.

Dă-i cu spor!

Lasă un răspuns