smoothie pentru potenta

Smoothie pentru potență sau cum să ai o noapte de zile mari

O să zici că-i vrăjeală. Cum să te ajute o băutură din plante să scapi de stres. Ce, poate face minuni pentru potență?

Te înțeleg perfect și ai dreptate. Însă doar pe jumătate, așa.

Chestia cu potența și băuturile care-s bune pentru sex e cam similară cu ceaiurile pe care le bei când ești răcit. Nu-ți  trece răceala de la ele, dar nu-i așa că te simți mai bine? Mai desfundă nasul, te mai ajută cu febra și parcă după ce le bei nu te mai simți nici atât de obosit.

No, un smoothie pentru potență face cam același lucru. Nu, nu face minuni. Dar te poate ajuta să ai o noapte de zile mari.

Pop sunt eu, ca de obicei, activ pe blog. Astăzi nu îți dau sfaturi despre cum s-o faci să-și dea ochii pe spate. Astăzi sunt mai pe sănătate. Și-ți zic ce smoothie să faci dacă vrei potență tare înainte de partidă.

Smoothie sau băutură pentru potență

Și pentru că-s darnic de fel îți las mai jos 3 rețete de smoothie-uri care folosesc plante afrodisiace. Sunt bune pentru potență și pentru creșterea libidoului, adică pentru pofta de sex.

Le consumi cât de des poți și o să vezi că ți se întărește mai repede și mai tare. Plus că, atunci când ajungi la partea cu adevărat interesantă, plăcerea e mai intensă. Orgasmul mai lung și, frate, ejacularea mai puternică. Hai că știu că-ți sună bine. Și ți-aș face cu ochiul dar înțelegi tu unde bat.

Smoothie cu pepene

Pepenele e super bun pentru potență. O fi el răcoritor vara, dar te ajută și să secreți arginina, un afrodisiac care-ți revigorează organismul. Efectele le resimți direct în instrument.

Bun; așa că bagă în blender pepene roșu, busuioc și, dacă ai la îndemână, lapte de cocos. Toate ingredientele sunt benefice pentru erecție și potență așa că, mergi la sigur cu rețeta asta.

Ar fi bine să bei smoothie-ul pe stomacul gol, cu ceva timp înainte de partidă. Și mai bine ar fi să urmezi o cură de câteva zile ca să-i simți și efectele complete.

Smoothie cu banane

Banana nu are doar o formă de p**ă în erecție. E chiar mină de aur pentru potență.

Așa că bagă în blender două banane, un avocado, busuioc și câteva bucățele de ciocolată neagră. Completează cu apă și cu ceva gheață și fă-ți de cap. Băutura e gustoasă, răcoritoare și poate fi folosită ca remediu naturist pentru potență și erecție.

Smoothie cu mix de fructe afrodisiace

Dacă vrei o nebunie de băutură, poți să mixezi cam tot ce-i bun pentru potență.

Adică, să pui în același vas o mulțime de plante afrodisiace. Avocado, busuioc, țelină, banane, pepene, ghimbir, migdale, nuci și miere. Eu zic că-i suficient pentru o erecție cum nu ai mai avut de ceva timp.

Un truc natural pentru potență cu efect într-o jumătate de oră

Să bei smoothie e ok. E bun la gust și conține plante afrodisiace care te ajută să ai erecții tari și de durată.

Însă, dacă tu cauți ceva cu efect rapid, sigur nu o să-mi spui că băutura a făcut diferența în pat.

De asta îți zic acum să bagi o pastilă pentru potență Pops. E similară cu rețetele de mai sus, doar că are concentrație crescută din extracte de plante afrodisiace. Practic, scoate ce-i mai bun din ingredientele naturale bune pentru potență.

Uite așa, în doar 30 de minute de la administrare ești gata de cea mai tare partidă din viața ta.

Lasă un răspuns