stimulent pentru potenta efecte beneficii

Ce este un stimulent pentru potență. Efecte și beneficii

Salutare. Antrenorul tău preferat de fitness, aici. Lumea apelează la mine și pentru sfaturi de educație sexuală, și una din întrebările cele mai frecvente din ultima vreme a fost ce este un stimulent pentru potență și care e faza cu el.

Zilele trecute mi-am dat seama că nimeni nu e mai ingenios decât bărbații care au probleme cu funcția erectilă. Când nu poți să performezi sexual, fiecare lucru trebuie gândit bine. Când știi că poți să atingi potența maximă, te lași în voia sorții. O văd la sală, unde unii încearcă să suplinească treaba asta umflându-și mușchii fesieri, în timp ce alții își văd liniștiți de antrenamente.

Pentru bărbați, pierderea erecției în timpul actului sexual sau lipsa capacității de a controla ejacularea pot scădea stima de sine și poate că de aceea, deseori, apelează la tot felul de trucuri mai puțin potrivite.

Din acest motiv, vreau să-ți vorbesc despre ce este un stimulent pentru potență, cum faci diferența între unul natural și un medicament și de ce e bine să cauți stimulente pentru potență atunci când ești prins în pat cu garda jos.

Beneficiile unui stimulent pentru potență 

Hai să vedem, în primul rând, ce e acela un stimulent pentru potență. Este un produs sau substanță care ajută la îmbunătățirea și menținerea funcției sexuale masculine. Poate fi de origine naturală, inclusiv plante și extracte vegetale, sau poate fi un produs farmaceutic (medicament) prescris sau la vânzare liberă. 

Stimulentul pt potență poate acționa prin creșterea fluxului sanguin către zona genitală, prin stimularea producției de hormoni sexuali sau prin alte mecanisme. În afară de acest lucru, un astfel de produs poate oferi o serie de beneficii pentru performanța sexuală și bunăstarea generală. 

Beneficii emoționale

Treaba stă în felul în următor: eu am avut și disfuncții erectile și libidoul scăzut. Știu cât de nasol e. Nu prea se zice, dar crede-mă, activitatea biologică și psihică nu sunt independente, fiecare reprezintă funcționarea unui super-sistem ale cărui componente nu mai pot fi considerate mecanisme separate sau autonome.

Stresul, așa cum am mai spus, este o serie măsurabilă de evenimente fiziologice ale organismului. Ele implică creierul, sistemul imunitar, aparatul hormonal și alte organe. Deci, dacă ești plouat că nu ți se mai scoală, ejaculezi prematur sau nu ai chef, e ok, doar ești om. Aici îți vin în ajutor aceste stimulente de potență, care vor contribui semnificativ la creșterea stimei de sine.

Beneficii fizice

Unele stimulente pot crește producția de oxid nitric sau relaxarea vaselor de sânge, îmbunătățind astfel circulația sanguină. 

În general, rolul lor este să ajute la circulația, ceea ce poate duce la erecții mai puternice și durabile. De asemenea, cele mai multe dintre stimulentele pentru potență pot crește libidoul, crescând astfel interesul și plăcerea în activitatea sexuală.

Cum alegi un stimulent pentru potență potrivit nevoilor tale?

 

Cum spuneam, în ceea ce privește problemele sexuale, fie ele psihologice sau provocate de factori fizici, există diferite tratamente pe bază de medicamente sau suplimente care pot avea efect benefic asupra potenței masculine. Nu pierde beneficiile sexului, acceptă o mână de ajutor din exterior.

Fiecare om are un organism diferit și un stil de viață diferit. Alegerea unui supliment pentru potență potrivit poate fi determinată de mai mulți factori, inclusiv de nevoile și preferințele tale. Bun, și atunci ce e de făcut?

Dacă ești pe blogul meu, înseamnă că ești în prospectarea pieței. Nu-ți face griji, ai venit unde trebuie.

Află în cât timp acționează

Caută cifre exacte. Dacă unii se feresc să ofere un termen exact, înseamnă că, de regulă, au efect îndelungat. Cei mai mulți producători zic că își face efectul după aproximativ 4 ore de la administrare, alții zic mai puțin de o oră. Important e să alegi un supliment pentru potență în funcție de cât de repede dorești să-ți satisfacă nevoile – dar și în funcție de stilul tău de viață. 

Vezi ce conține

Ca ingrediente de bază, asigură-te că extractele sale din plante (în cazul celor naturale) sau substanța activă predominantă (în cazul medicamentelor) are efecte benefice asupra ta. Adică, dacă ai anumite alergii, intoleranțe, dacă știi că ai mai consumat ceva similar în trecut și nu ți-a picat bine, mai bine alege altceva. Există o multitudine de produse, cu liste de ingrediente diferite, pe piață.

În afară de ingredientele de bază, stimulentele mai conțin și aminoacizi, vitamine și minerale. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea optimă a organismului și te ajută să rămâi pe poziții în dormitor. 

Citește recenzii, află reacții adverse

O să spun asta mereu: ai grijă de ce bagi în gură. Fără excepții. Pentru că ingredientele îți dau energie sau ți-o poate lua. Plus că, de regulă, medicamentele pot avea efecte secundare ușoare la nivelul stomacului cum ar fi indigestii, arsuri la stomac, greață, dureri de cap. Însă, și anumite produse naturiste pot avea astfel de efecte, dacă sunt prea puternice.

Așa că nu trebuie să iei ceva doar de dragul de a obține o erecție rapidă. Citește păreri pe net, documentează-te.

Stimulent pentru potență natural vs medicamentos

Aș începe prin a-ți spune că, atât în cazul suplimentelor naturale cât și al medicamentelor, rolul este același: de a îndeplini obiectivele personale în ceea ce privește prestanța în pat. De regulă, însă, medicamentele se găsesc numai în farmacii, iar cele bazate pe inhibitori de fosfodiesterază tip 5 (PDE5) sunt eliberate pe bază de rețetă.

În schimb, suplimentele naturale se pot comercializa și în magazine generale, nu doar în farmacii. Ele se găsesc și în magazine naturiste, sau chiar direct la producător sau distribuitor.

De altfel, o diferență esențială dintre stimulente naturale și medicamente stă în compoziție. Primele sunt din extracte de plante afrodisiace care acționează prin propriile resurse ale corpului. De exemplu, Pops e un stimulent pentru potență din plante care prelungește erecția și îți face penisul tare. Pastila o poți lua ocazional, când ai probleme cu erecția sau când ai nevoie de mai multă încredere în tine.  

Medicamentele, de regulă, au o compoziție diferită. Ele conțin una sau mai multe substanțe active care tratează sau previn afecțiunile aparatului reproducător. Pe net scrie că scopul medicamentelor pentru potență este „restabilirea, corectarea sau modificarea funcțiilor fiziologice prin exercitarea unei acţiuni farmacologice, imunologice sau metabolice, fie pentru stabilirea unui diagnostic medical” (conform Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății).

Stimulentele medicamentoase: numai la recomandarea medicului specialist

Deși suplimentele sunt mai puțin invazive pentru organism și se vând, în general, fără rețetă, este foarte important să te consulți cu medicul de familie care acces la istoricul tău medical și știe să-ți ofere recomandări în funcție de nevoile tale personale. 

Dacă ai disfuncții erectile care pur și simplu nu trec, obține trimitere sau mergi la privat, la un medic urolog. Acesta îți va da să faci anumite analize, dacă este nevoie, înainte să îți recomande stimulentul medicamentos conform nevoilor tale. Atât numele produsului, cât și ingredientele și concentrația de substanță activă ar trebui alese de către un specialist. 

Mi-a făcut plăcere să îți dau o mână de ajutor în alegerea unui stimulent pentru potență potrivit. Dacă produsul pe care-l vei achiziționa te va face să te bucuri din nou de sex la capacitate maximă, înseamnă că am făcut ceva bine!

Pe data viitoare, Răzvan.

Lasă un răspuns