Suc de sfeclă proaspăt pentru creșterea potenței

Uite ce efecte are sfecla roșie pentru potența masculină

O să te mire ce citești, dar am aflat ce efecte are sfecla roșie pentru potența masculină.

Știi doar că mie-mi place să merg pe natural.

Bine, acum ceva timp nu-mi plăcea, nu înțelegeam cum poate trăi un bărbat cu preparate naturale pentru potență chipurile, adică salate, smoothies pentru potență și alte din astea. Însă, o dată ce am devenit antrenor personal, am văzut pe pielea mea ce înseamnă un stil de viață sănătos.

Chiar mi s-a schimbat viața de când merg pe natural, așa că vreau să-ți zic și ție, pe parcurs, ce descopăr. Dacă aplici sau nu ce-ți zic, e treaba ta.

Azi, despre sfeclă ca stimulent pentru potența masculină. Te asigur că informațiile pe care le-am găsit și ce am testa pe mine nu te vor lăsa indiferent.

Sfecla e pe bune legumă pentru potență?

Ți-am mai povestit eu despre legumele pentru potență și cum stă treaba cu ele. Dar fii atent că și sfecla face parte din aceeași familie a potenței. Nu, n-o să bei suc de sfeclă și apoi o să ți se scoale penisul imediat, dar s-ar putea să te surprindă efectele pe care le are.

Și îți spun din perspectiva mea. Când nu beau suc de țelină (sunt zile în care nu-i prea pot suporta gustul), îmi fac suc de sfeclă. Și alternez, când mi se ia de țelină, merg pe sfeclă și invers. Dar fie vorba între noi, în ultimul timp am băut mai mult suc de sfeclă. M-a ajutat când nu mai puteam să o ridic și am fost recunoscător.

Probabil o să mă întrebi cum de se întâmplă chestia asta. E simplu, datorită substanțelor cu proprietăți benefice pentru potența masculină pe care le conține sfecla.

Ce substanțe benefice pentru bărbați conține sfecla?

Când vine vorba de legume pentru potență sau fructe pentru potență, ne gândim la substanțele pe care le conțin.

Așa cum îți ziceam de țelina pentru potență că are complex de vitamina B care e bună-bună pentru erecție, acid folic și altele pe care le descoperi citind articolul, așa și sfecla conține substanțe cu efecte benefice pentru etajul inferior.

O să mă întrebi, bine, Răzvan, care sunt alea?

Oxid nitric, bun pentru disfuncțiile erectile

La fel ca țelina, sfecla roșie e bogată în nitrați, care, după consum se transformă în oxid nitric. Substanța aceasta reglează tensiunea arterială și ajută sângele să circule în zona genitală ca tu să nu mai zici nu mai am erecție, ce mă fac?

Sfecla, mix de vitamine și minerale pentru potență

Pe lângă oxid nitric, sfecla mai conține o grămadă de vitamine pentru potență și libido plus minerale:

  • tot complexul de vitamina B,
  • vitamina C,
  • magneziu,
  • fosfor.

Gândește-te cum intră toate bunătățile de mai sus. Îți dai seama cum se simte organismul tău? Și dacă organismul tău se simte bine, pun pariu că e bine și la etajul inferior.

Ce efecte are sfecla roșie pentru potența masculină?

Am lăudat sfecla asta, dar nu degeaba. Știu că pe tine, ca și pe mine, te interesează efectele pe care le are sfecla roșie pentru potența masculină. Mi se pare normal.

Cred că ai înțeles treaba cu oxidul nitric, nu? Mai pe românește, legumele care conțin nitrați, printre care și sfecla roșie, odată consumate, se transformă în oxid nitric de îndată ce ajung în organism.

Consumul sfeclei are beneficii pentru bărbați

Ce rol are oxidul nitric? Vasodilatator. Și faza faină e că nu ai riscuri să-ți pice tensiunea de la un dozaj mare cum s-ar putea întâmpla la medicamente. Cantitățile sunt cât trebuie. Plus, ca să nu uit, reglează tensiunea arterială.

Datorită tuturor vitaminelor și mineralelor  pe care ți le-am enumerat mai sus, sfecla are un puternic efect antiinflamator, detoxifiant și energizant.

Exact, ai mai multă energie să faci ce știi mai bine.

Ce ai de reținut legat de beneficiile sfeclei roșii pentru bărbați

Ca să nu vii la mine după să zici că ți-am umplut capul cu beneficiile sfeclei și nu s-a întâmplat nimic, îți pun aceeași placă: toate legumele pentru potență își fac efectul în timp.

A, și trebuie să le consumi în stare cât mai crudă, ca să păstrezi neatinse toate substanțele de care am vorbit. Nu de alta, dar nu își mai fac efectul deloc. Eu îți recomand s-o dai înainte cu sucul, sigur va funcționa și la tine.

Acum, tu nu mă crede pe cuvânt. Testează pe pielea ta, investighează și dă-mi de veste. Și nu uita, pentru reacții incendiare în pat, fără amânare, folosește o pastilă pentru potență Pops. Și-ai terminat, la propriu.

Lasă un răspuns