Sexul de dimineață pentru bărbați beneficii

De ce le place bărbaților sexul de dimineață?

Sexul de dimineață pentru bărbați e ca înghețata după masă. Sau orice desert. Adică, e mai mult decât binevenit. Pentru femeile care ajung aici pe blog: vă salut, acest articol vi se adresează și vouă. Și, bineînțeles bărbaților curioși de ce merge așa bine sexul dimineața.

Subiectul este interesant de explorat din orice perspectivă, dar hai să începem cu începutul.

De ce le place bărbaților sexul de dimineață?

Sexul dimineața poate fi o experiență plăcută și relaxantă pentru tine, dar de ce este atât de atractiv? Care sunt mecanismele fiziologice care se pun în mișcare dimineața la bărbați

Nivelul testosteronului și sexul de dimineață

În primul rând, datorită hormonilor care se trezesc înainte de tine. Dimineața, nivelul de testosteron din corpul unui bărbat este cel mai ridicat din întreaga zi.

Și, în acel moment nu fluctuează. Testosteronul este responsabil pentru dorința sexuală și pentru performanțele sexuale, ceea ce poate să însemne doar un singur lucru: că bărbații se simt foarte motivați să facă sex dimineața.

Mai mult, după activitatea propriu zisă, nivelul de testosteron crește, iar consecința este o memorie de lungă durată mai bună. Hei, nu o spun eu, ci specialiștii în domeniu.

După odihnă, sexul de dimineață merge mai bine

Seara, după o zi grea de muncă, drumuri, stres, griji, poate nu ai chef de sex. Sau poate ai, dar ești mult prea obosit. Dar, după ce ai te-ai odihnit și-ți vezi partenera de cealaltă parte a patului, parcă…

De ce le place sexul matinal bărbaților

Relaxarea și odihna duc la o experiență mult mai plăcută când vine vorba de sex. Capul e limpede și dorința e acolo, practic nu mai are ce să-ți atragă atenția.

Intimitatea și sexul dis de dimineață

Pentru mulți bărbați (poate și pentru tine) sexul dimineața este o modalitate intimă de a începe ziua împreună cu partenera lor. Activitatea în dormitor de dimineață ajută la consolidarea legăturii emoționale dintre tine și parteneră. În plus, consolidează sentimentul de apropiere.

Satisfacție garantată

Datorită nivelului ridicat de testosteron, a relaxării fizice și mentale, sexul dimineața poate fi o experiență extrem de plăcută pentru bărbați. Acest lucru poate contribui la creșterea încrederii în propriile abilități sexuale și la o stare generală de bine.

Beneficiile sexului de dimineață pentru sănătatea bărbaților

Desigur, fiecare bărbat este diferit, iar preferințele sexuale pot varia de la caz la caz. Însă, în general, există o serie de motive care explică de ce ne place sexul de dimineață, în afară de cele de mai sus. Uite care sunt:

  • s-ar putea să-ți schimbi rutina de dimineață și să nu mai bei cafea, ci să faci sex pentru că, după o partidă, o să fii mai mult decât energic, totuși, n-ar strica să citești despre cafea și testosteron, s-ar putea să afli chestii interesante,
  • orgasmul de dimineață îți oferă o stare de bine toată ziua,
  • sexul (nu doar cel de dimineață, în general) îți întărește sistemul imunitar,
  • sexul te ajută să slăbești,
  • crește nivelul endorfinelor, substanțe chimice care te ajută să faci față stresului și durerii,
  • ajută la creșterea libidoului, pe sistemul pofta vine mâncând,
  • îmbunătățește sănătatea cardiovasculară,
  • ejaculezi mai mult și mai puternic,
  • te ajută să începi ziua deja relaxat,

mai spun? Aș putea continua până dimineață.

A, ca să nu uit: și partenera ta se va bucura de aceleași beneficii, așa că poate îi arăți și ei articolul ăsta și faceți sex. Că e dimineața sau nu, e fix treaba voastră.

Bărbații și sexul de dimineață

Eu ți-am zis ce și cum. Ce faci cu informația asta depinde mult de tine.

În plus, ține cont de faptul că sexul trebuie să fie întotdeauna consimțit și să se desfășoare într-un mod sigur și responsabil. Adică nu trebuie să-ți forțezi partenera să facă sex dimineața dacă ea chiar nu simte și nu vrea asta.

Lasă un răspuns