Sex prin telefon

Cum să faci sex fierbinte la telefon

Sexul e o activitatea mai mult decât plăcută, e un mod mișto de a arde calorii, de a te simți bine și, dacă-ți iubești partenera, un mod mișto de conectare. Dar ce zici de sexul la telefon?

Poate o să ți se pară de modă veche, dar crede-mă pe cuvânt, e un mod cel puțin interesant de a face sex, mai ales dacă partenera care se află de cealaltă parte a conexiunii se implică.

Durata unei partide de sex la telefon poate varia, ceea ce nu face decât ca orgasmul să fie mai intens ca niciodată, atât pentru ea, cât și pentru tine.

Totuși, e prea multă vorbă. Trebuie să-ți spun câteva chestii despre sexul la telefon. Nu țin neapărat să te conving s-o faci, dar măcar să ai în vedere. Cine știe…

De ce am făcut eu sex la telefon

Te întrebi de ce am făcut eu sex la telefon, sau mai bine zis, cum am descoperit că se poate face sex la telefon și că mai e și mișto?

Simplu.

Trucuri pentru sex incitant prin telefon

Eram disperat.

Aveam o relație la distanță atunci când am încercat asta și sincer, nu regret o secundă.

Nu numai că ne-a ținut relația pe linia de plutire, dar partenera mea de atunci a avut câteva orgasme pe cinste. Nu mi-a zis niciodată dacă au fost orgasme multiple  dar cel mai important e că a avut.

Cum să faci sex la telefon

Nu e complicat să faci sex la telefon. Doar că trebuie să te simți îndeajuns de în siguranță cu partenera ca să poți termina. Și să exersați împreună treaba asta, s-ar putea să nu meargă din prima.

Vrei să începi, dar nu știi de unde?

Uite ce am făcut eu. Poate o să te inspire.

Pasul 1: Convingerea

Partenera ta îți zice că vrea să încercați ceva nou, dar te gândești că dacă o să-i propui să faceți sex la telefon o să te refuze? Spune-i că are o voce sexy și că-ți place s-o asculți, mai ales în momentele intime. Spune-i că vrei să termini pe vocea ei, să ejaculezi mult și puternic.

Cum să faci sex prin telefon cu partenera ta. Trucuri pentru orgasme reușite prin sex la telefon

E posibil s-o excite îndeajuns de tare încât să fie deja cu mâna la etajul inferior.

Îi mai poți spune că vrei s-o auzi cum geme la telefon, că ți se pare sexy. Orice crezi că ar funcționa. Eu i-am zis partenerei mele că o să-și redescopere corpul, iar senzațiile se vor amplifica, inclusiv orgasmele.

Pasul 2: Încearcă să nu râzi

Toate bune și frumoase, ai convins-o de treaba cu sexul la telefon, dar dacă treaba nu merge din prima, încearcă să nu râzi. O să se inhibe și n-o să mai vrea să experimenteze nimic nou cu tine.

Pasul 3: Locul potrivit pentru orgasmul potrivit

Știi că există mai multe tipuri de orgasm la femei. Că e clitoridian, vaginal, că au loc ambele în același timp, aia e. Dar știi care-i zona care trebuie stimulată cel mai bine și cel mai eficient? Creierul.

Acolo se întâmplă magia.

Și cum poți stimula creierul, dacă nu într-un loc potrivit, fără bruiaje, fără alte mesaje, fără oameni care să intre peste tine să-ți invadeze intimitatea?

Organizează-ți spațiul unde vrei să faci sex la telefon (te asigur, dacă o faci o dată sau de două ori, o să mai vrei să faci asta) și spune-i și ei să se organizeze cum trebuie.

Plus, poți încerca orice ajută să vă inducă în starea de excitație, chiar pastile potență care cresc libidoul.

Pasul 4: Sex la telefon

Nu trebuie să fii expert în cuvinte ca să faci sex la telefon. Poți obține erecții puternice și de la două cuvinte. Doar că trebuie să ții cont de ce ți-am zis mai sus și să te simți confortabil, atât tu, cât și partenera ta.

Dacă vă e greu să începeți, puteți să puneți de-un scenariu interesant, ea e client, tu ești cel care lucrează la bancă de exemplu. O ajuți să rezolve o ,,problemă importantă’’. Scenariile sunt infinite, depinde ce vă place vouă.

Dacă nu vă place cu scenarii, puteți trece direct la treabă.

Uite cum faci sex fierbinte la telefon

Ce stă la baza sexului la telefon e imaginația. Gândește-te că ești exact acolo lângă ea. Și tot ce-i faci trebuie să-i spui în cuvinte, pe o voce joasă (femeile sunt înnebunite după asta).

Că-i ridici ușor chiloții cu dinții, că-i vezi sfârcurile întărite și i le mângâi sau i le muști ușor, în timp ce o atingi ușor pe tot corpul.

Hai că am început să mă înfierbânt și eu.

Înțelegi ce zic?

Cu cât experiența devine mai vizuală, cu atât rezultatele vor fi mai bune, crede-mă pe cuvânt.

Concluzii despre sexul la telefon

În primul rând, trebuie să conștient că sexul la telefon dă dependență. Dar, în același timp, e un mod nou și incitant de a vă regăsi sexualitatea (dacă s-a pierdut pe drum) sau să vă țineți relația pe linia de plutire.

Ai încercat și tu? Cum a fost?

Lasă un răspuns