Sex la prima întâlnire

Care sunt semnele că vrea sex la prima întâlnire și cum să faci față

Astăzi vreau să-ți spun că, atunci când eram foarte tânăr, înainte să o întâlnesc pe soția mea, eram mare fan al sexului la prima întâlnire. Și fetele cu care ieșeam erau.

Practic, așa mi-am cunoscut una dintre primele mele mari iubiri.

Dar nu discutăm despre asta.

Discutăm despre cum să-ți dai seama că tipa cu care te vezi vrea să faceți sex de la prima întâlnire și cum să-i faci față fără probleme.

Te interesează? Dacă da, stai aproape. S-ar putea să citești articolul pe care ți l-am pregătit și să ai revelațiile vieții tale.

E bine să faci sex la prima întâlnire?

Trăim într-un secol fain, unde nu prea mai există inhibiții și prea puțină lume se întreabă dacă e bine să faci sex la prima întâlnire. Bine, vorbim de orașele mai mari și mai evoluate, nu ne raportăm la sate.

Ceea ce, din punctul meu de vedere e un lucru bun. Și eu asta-ți zic. Dacă îți place tipa și dă și ea semne că ar vrea să faceți sex, de ce să ai îndoieli?

Eu nu mi-am pus problema asta niciodată. Dacă tipa a dat semne că vrea, n-am stat pe gânduri.

Dar unii prieteni mi-au zis că tipele care fac sex la prima întâlnire nu sunt femei ca lumea (da, ei au folosit un apelativ care nu-mi face cinste, așa că nu-l voi reda aici) și că nu e bine, ca să-i citez. De aia nici nu mai sunt prieten cu ei. Aveam păreri mult prea diferite.

Așa că, din punctul meu de vedere, nu te gândi prea mult la aspectul ăsta. Atâta timp cât vă protejați și amândoi sunteți de acord s-o faceți, nu văd unde ar fi problema să faceți sex la prima întâlnire.

Dacă tu vrei mai mult de la femeia asta și-ți pierzi timpul câteva luni, ca apoi să vă dați seama că nu sunteți compatibili sexual?

Semne că vrea să faceți sex la prima întâlnire

Am stabilit că e ok să faci sex la prima întâlnire.

Presupunem că și tu vrei, că ești deschis la ideea asta.

Dar ea? Care sunt semnele că vrea asta?

Există semne sau e doar imaginația noastră și creierul nostru din pantaloni care interpretează totul în așa fel încât să facem sex?

Sex la prima întânire
                                                                                                    Sursă foto: 123rf.com

Acestea-s întrebările. care au nevoie de răspuns.

Eu îți spun așa: la fel cum uneori, dacă nu sunt prea grave, problemele cu potența se rezolvă cu un stil de viață sănătos și pastile potență naturiste, la fel și semnele că vrea s-o puneți de prima dată există.

Doar că trebuie să le știi sau măcar să ai idee despre ele și, cel mai important, să știi să le interpretezi.

Îți zic acum ce am descoperit la întâlnirile la care am fost.

Atingeri dese și nevinovate, în aparență

Mai demult, când aveam cel puțin 3 întâlniri cu tipe diferite pe săptămână, chiar dacă eram în călduri la etajul inferior și rațiunea era în buzunar, observam că tipele cu care ies mă ating des.

De obicei pe mână. Dar foarte ușor, ca și cum ar face-o din greșeală. În primă fază, nu am observat toate atingerile astea, însă multe întâlniri au început să semene. În afară de asta, atunci când ieșeam la țigară, niciuna n-avea brichetă.

Și mai toate își puneau mâna pe mâna mea atunci când le ajutam să-și aprindă țigara și întârziau mai mult decât ar trebui. Ce să zic, atingerile dese, cheia marilor succese.

Tonul diferit al vocii

Dacă o femeie vrea să facă sex la prima întâlnire, o să observi că, atunci când e în preajma ta, o să-și schimbe tonul vocii. Tonul vocii e un indicator foarte puternic că o femeie te place și ar vrea să-și facă de cap cu tine în dormitor. Sau poate are deja în minte fantezii sexuale și vrea să jucați amândoi rolurile principale.

Așa că fii atent la aspectul ăsta. Dacă vocea ei începe să se schimbe pe parcursul întâlnirii și să devină dulce, poate chiar alintată, e un semn că s-ar putea să vrea acțiune.

Apropierea fizică

De asta nu mai zic. E unul dintre cele mai puternice semne că vrea să facă sex la prima întâlnire. Fie că stați față în față sau unul lângă altul, dacă începi să-i auzi respirația, înseamnă că e destul de aproape de tine. Sau că e prea liniște acolo unde sunteți.

Combină apropierea fizică cu atingerile dese și cu privirile jucăușe și ai rețeta perfectă pentru sex nebun la prima întâlnire.

Nu toate sunt semne că vrea sex la prima întâlnire

Trebuie să ții cont că nu toate sunt semne că vrea sex la prima întâlnire. Unul dintre ele e interesul față de tine. Poate tipei îi place cum arăți și te găsește interesant. Asta o face să fie atentă la ce povestești, să aibă contact vizual cu tine normal.

Semne că vrea sex la prima intalnire
                                                                                                    Sursă foto: 123rf.com

Însă încearcă să nu confunzi interesul normal față de persoana ta cu o invitație la sex. Poate nu se simte îndeajuns de sigură pe ea pentru pasul ăsta. Poate e o tipă faină, dar nu vrea neapărat să faceți sex după.

Încearcă să nu confunzi atingerile accidentale cu o invitație la sex. Atingerile accidentale sunt diferite față de cele dese, urmate de un zâmbet jucăuș.

Cum să faci față când vrea sex la prima întâlnire

E mișto să faci față cu brio atunci când vrea sex la prima întâlnire și asta, atât pentru orgoliul tău, cât și ca să arăți că știi cum să satisfaci o femeie de să te țină minte. E un sentiment mai mult decât plăcut.

În primul rând, citește articolele pe care le-am pregătit pentru tine și află:

N-ar strica nici să te documentezi despre faptul că există pastile potență pentru femei. Sau, mai bine zis, tonice pentru creșterea libidoului. Cine știe, poate chiar dai de o tipă care a luat așa ceva înainte de întâlnirea cu tine.

Când să iei pastile pentru potență? Uite, ăsta ar fi momentul potrivit.

Nu trebuie neapărat să ai probleme cu potența ca să iei pastile pentru potență naturiste. Vrei să faci impresie bună și e normal.

Nu vrei să te trezești că nu ți se mai scoală de la emoții. Tu vrei să ai parte de erecții puternice ca să te ocupi de tipă.

Semne că vrea să faceți sex la prima întâlnire
                                                                                                        Sursă foto: 123rf.com

Și, mai mult, poți lua pastile potență fără rețetă, așa că nu trebuie să te gândești la vizite medicale sau altele. Doar că nu trebuie să ai hipertensiune arterială, în cazul ăsta, evită-le.

Și încă un sfat: nu combina pastile de potență cu alcool. S-ar putea să ai reacții adverse sau ca pastilele să-și diminueze efectul.

Eu zic că ești mai mult decât pregătit pentru sex la prima întâlnire.

Acum să-mi zici cum a fost.

Lasă un răspuns