Sex în trei

Cum să te pregătești de o partidă de sex în trei

Salut! Sunt Pop și n-o să-ți vină să crezi ce o să vorbim astăzi. Să se bată b*cile, pardon, tobele! Subiectul de azi e cum să te pregătești de o partidă de sex în trei.

Nu știu dacă ai făcut-o, nu știu dacă ești pe cale s-o faci sau e o fantezie sexuală pe care o ai în cap de mult timp, cert e că vreau să te pun la curent. Cine știe, poate ai nevoie de informația asta și nu știi de unde s-o iei.

Faza e că e una dintre experiențele care te pot marca. Și nu, nu trebuie să te marcheze în mod negativ. Dacă ai acces la așa ceva, trebuie să fie o experiență mișto, pozitivă, pe care s-o povestești nepoților la bătrânețe.

Sau până la nepoți, s-o povestești prietenilor. Una e să te lauzi cum reziști mult în pat și alte e să te lauzi că ai făcut-o cu încă două tipe. O să fii privit ca un erou.

Dar ca orice lucru mișto, există și niște reguli de care trebuie să ții cont. Hai să le luăm pe rând.

Sex în trei – ce trebuie să știi

Așa cum îți ziceam mai sus, sunt anumite reguli pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să faci sex în trei sau threesome ca-n filmele porno. O părea una dintre cele mai cool experiențe (și este) însă, ca s-o duci la capăt n-ai nevoie doar de rezistență în pat.

Ai nevoie de încredere în tine, deci ar trebui să tai de pe listă probleme psihologice care afectează erecția, de exemplu. Și nu doar atât.

Discută serios cu partenera înainte de marele eveniment

Voi chiar vreți asta sau doar vi se pare cool s-o faceți? Trebuie să fiți foarte sinceri unul cu altul. Altfel, n-o să fie bine. Așa că, dacă aveți probleme în relație, să nu credeți că o a treia persoană le poate rezolva.

Dimpotrivă, chiar le poate agrava. Dacă ai o relație stabilă cu o tipă, sincer, ți-aș recomanda să n-o faci. Doar dacă sunteți amândoi foarte deschiși la genul ăsta de chestii.

Dacă o faceți doar ca să mai condimentați situația în dormitor, recomand călduros explorarea unor fantezii sexuale la femei, poziții sexuale pentru bărbați și, normal, dacă tu ai vreo altă fantezie pe care ți-ai dori s-o pui în practică, discutați.

În afară de asta, nu uitați să vorbiți și despre ce anume aveți voie să faceți cu cealaltă persoană. Poate partenera ta crede că va fi acolo și va face sex doar cu ea. Sau poate nu e confortabilă cu gândul că o vei f*te și pe cealaltă.

Cum ziceam, puneți la punct toate detaliile astea. E foarte important să plecați la drum cu aceeași idee despre experiența asta de sex în trei.

Atenție la a treia persoană cu care faceți threesome

Să faci sex în trei implică nu doar o pregătire emoțională, ci și, ai ghicit, alegerea celei de-a treia persoane. Vrea să facă asta alături de voi? Se simte în siguranță cu voi? Vă simțiți la fel cu ea?

Și, cel mai important, există chimie între voi toți? Pentru că da, trebuie să fie chimie în triunghi, altfel o să fie o mare dezamăgire pentru toată lumea.

A, și sfatul meu personal la treaba asta care implică cumva și gândul la mărimea preferată de femei, încercați să nu alegeți o tipă care s-a lăudat că a încercat tot ce există în lumea asta în materie de p*lă.

De ce zic asta? Pentru că, pe scurt, va fura scena. Și, pe lângă asta, e posibil să nu țină cont și de dorințele voastre.

Nu uitați de măsurile de protecție

Indiferent pe cine aduceți în pat, tu nu uita să folosești prezervativ. Dacă-ți surâde și vrei să dai ca surdu-n clopot în două perechi de b*ci, ai și opțiunea de prezervativ care prelungește actul.

Însă nu ți-l recomand pentru că n-o simți nimic. Și după ce că poate fi una dintre experiențele vieții tale, o mai faci și așa, cu p*la oarbă, cum se zice?

Pastile potență – să iau sau nu?

Aici, depinde mult de tine. Dacă te știi bine și știi că reziști, atunci stai liniștit. Totuși, dacă ai emoții și ultimul lucru din lume pe care vrei să-l vezi e o p*lă bleagă și două tipe care se uită dezamăgite în stânga și-n dreapta, ia pastile potență.

Așa, știi că de bine, de rău, se scoală, rezistă și n-ai treabă nici primul număr, nici al doilea. Știi doar că femeile rezistă mai mult. Și cum satisfaci o femeie? O saturi în primul rând, apoi mai vezi.

Ce trebuie să reții

Să faci sex în trei poate fi o adevărată provocare, atât pentru tine, cât și pentru partenera ta. Așa că discutați pe larg toate detaliile ce țin de threesome, alegeți persoana potrivită și spune-mi și mie cum a fost.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns