Cum să fii partenerul ideal pentru sex în trei

Cum să te pregătești de o partidă de sex în trei

Subiectul de azi, care sper să te încânte, e cum să te pregătești de o partidă de sex în trei.

Nu știu dacă ai făcut-o, nu știu dacă ești pe cale s-o faci sau e o fantezie sexuală pe care o ai în cap de mult timp, cert e că vreau să te pun la curent. Cine știe, poate ai nevoie de informația asta și nu știi de unde s-o iei.

Sexul în trei e una dintre experiențele care te pot marca. Pozitiv, desigur. Dacă ai acces la așa ceva, trebuie să fie o experiență mișto, pozitivă, pe care s-o povestești mai târziu. Sau să te lauzi cu ea.

Una e să te lauzi cum reziști mult în pat și alte e să te lauzi că ai făcut sex cu încă două tipe. O să fii privit ca un erou.

Dar ca orice lucru mișto, există și niște reguli de care trebuie să ții cont. Hai să le luăm pe rând.

Cum faci sex în trei

Îți ziceam că sunt anumite reguli pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să faci sex în trei sau renumitul threesome. O părea una dintre cele mai cool experiențe (și este) însă, ca s-o duci la capăt, n-ai nevoie doar de rezistență în pat.

Ai nevoie de încredere în tine, deci ar trebui să tai de pe listă probleme psihologice care afectează erecția, de exemplu. Și nu doar atât.

Discută serios cu partenera înainte de sex în trei

Voi chiar vreți asta sau doar vi se pare cool s-o faceți? Trebuie să fiți foarte sinceri unul cu altul. Altfel, n-o să fie bine. Dacă aveți probleme în relație, să nu credeți că o a treia persoană le poate rezolva.

Dimpotrivă, chiar le poate agrava. Dacă ai o relație stabilă cu o tipă, sincer, ți-aș recomanda să n-o faci. Doar dacă sunteți amândoi foarte siguri.

Întreab-o, poate îți dorește un partener și nu o parteneră. Gândește-te și la acest aspect. Ești gata să o privești în timp ce face sex cu altul?

Cum să reziști la sex în trei

Dacă o faceți doar ca să mai condimentați situația în dormitor, recomand călduros explorarea unor fantezii sexuale la femei, poziții sexuale pentru bărbați și, normal, dacă tu ai vreo altă fantezie pe care ți-ai dori s-o pui în practică, discutați.

În afară de asta, nu uitați să vorbiți și despre ce anume aveți voie să faceți cu cealaltă persoană. Poate partenera ta crede că va fi acolo și va face sex doar cu ea. Sau poate nu e confortabilă cu gândul că vei face sex și cu cealaltă.

Cum ziceam, puneți la punct toate detaliile astea. E foarte important să plecați la drum cu aceeași idee despre experiența de sex în trei.

Atenție la a treia persoană cu care faceți threesome

Să faci sex în trei implică nu doar o pregătire emoțională, ci și, ai ghicit, alegerea celei de-a treia persoane. Vrea să facă asta alături de voi? Se simte în siguranță cu voi? Vă simțiți la fel cu ea?

Și, cel mai important, există chimie între voi toți? Pentru că da, trebuie să fie chimie în triunghi, altfel o să fie o mare dezamăgire pentru toată lumea.

A, și sfatul meu personal la treaba asta care implică cumva și gândul la mărimea preferată de femei, încercați să nu alegeți o tipă care s-a lăudat că a încercat tot ce există în lumea asta în materie de sex.

De ce zic asta? Pentru că, pe scurt, va fura scena. Și, pe lângă asta, e posibil să nu țină cont și de dorințele voastre.

Nu uitați de măsurile de protecție pentru sexul în trei

Indiferent pe cine aduceți în pat, tu nu uita să folosești prezervativ. Dacă-ți surâde, ai și opțiunea de prezervativ care prelungește actul.

Sfaturi pentru potență sex în trei

Însă nu ți-l recomand pentru că n-o să simți nimic. Și după ce că poate fi una dintre experiențele vieții tale, o mai faci și așa?

Pastile pentru potență – să iau sau nu?

Aici, depinde mult de tine. Dacă te știi bine și știi că reziști, atunci stai liniștit. Totuși, dacă ai emoții și ultimul lucru din lume pe care vrei să-l vezi e un penis leșinat și două tipe care se uită dezamăgite în stânga și-n dreapta, ia pastile potență.

Așa, știi că de bine, de rău, se scoală, rezistă și n-ai treabă nici primul număr, nici al doilea. Știi doar că femeile rezistă mai mult. Și cum satisfaci o femeie? O saturi în primul rând, apoi mai vezi.

Ce trebuie să reții

Să faci sex în trei poate fi o adevărată provocare, atât pentru tine, cât și pentru partenera ta. Discutați pe larg toate detaliile ce țin de threesome, alegeți persoana potrivită și spune-mi și mie cum a fost.

This Post Has 2 Comments

  1. GG

    A fost surprinzător de bine la inceput,insa am omis sa discutam ce dorim sa facem de la inceput si cum! Dupa am fost putin surprinsi deoarece obosnuinta noastra este alta,dar cu toate astea,mai vrem ,si vom imbunatati prin discutii inainte,fara graba,avem acum o experiență deja !

  2. Ștefan

    Bun articolul, eu sunt căsătorit de multi ani și i am propus soției să facem sex cu un alt bărbat, este un pic reținută, dar nu neapărat împotrivă. Vreau să găsim un bărbat care sa i placă soției să ne întâlnim să facem sex în trei, neapărat trebuie să facă orice pentru ca soția mea să se simtă bine. Trebuie să fie căsătorit și cu analizele la zi, dacă o să ne placă continuăm întâlnirile, dacă nu ne oprim,așa am convenit, speram să fie ceva foarte plăcut și excitant. Vreau să mi respecte soția și bineînțeles și pe mine, reciproc, să facem sex toți trei, iar el să o trateze pe soția mea ca și pe soția lui, să facă sex și dragoste cu soția mea ca și când ar fi a lui,în timp poate să se întâlnească și numai ei amândoi, dacă eu sunt prins cu jobul.

Lasă un răspuns