Semne că femeia mimează orgasmul

Cum îți dai seama că o femeie mimează orgasmul?

Am zis că e vremea să discutăm împreună un subiect delicat. Un subiect care nu se prea discută la bere cu băieții. Sau cu altcineva.

Ești curios?

Da, vreau să vorbim despre cum îți dai seama că o femeie mimează orgasmul.

Te gândești dacă să mai citești articolul în continuare sau nu? Nu te judec, știi cum spun englezii, ignorance is bliss.

Cu toate astea, nu cred că ți-ar plăcea să stai în minciună, iar partenera ta să nu se simtă bine, nu-i așa? Dacă răspunsul e da, atunci hai să vedem care sunt semnele care-ți dau de gol jumătatea că mimează orgasmul.

Însă, ca să-ți dai seama că o femeie mimează orgasmul, întâi trebuie să știi…

De ce femeile mimează orgasmul

Femeile au creierul diferit de al nostru. Ca să nu intrăm în chestii complicate, îți spun doar atât: când au o problemă, din cauza structurii creierului (modul în care funcționează acesta predispune femeile la depresie), femeile nu despică firul în 4, ci în 20. Așa că îți dai seama ce se întâmplă când vine vorba de intimitate.

O femeie poate mima orgasmul din foarte multe motive.

Unele sunt chiar puerile dacă mă întrebi pe mine. Adică unui bărbat chiar nu-i pasă dacă partenera lui nu e epilată la milimetru. Sincer, cui îi pasă de chestiile astea?

Ei bine, unei femei, da. Asta o poate face să nu se concentreze pe plăcere și să nu se relaxeze. Și uite povestea unui orgasm mimat.

Și irosit.

Asta e o mică poveste despre de ce femeile mimează orgasmul.

Dar nu vreau să divaghez prea mult. Astăzi suntem aici ca să-ți spun cum să-ți dai seama când o femeie mimează orgasmul. Mai exact, care sunt semnele care o dau de gol.

Semne că partenera ta mimează orgasmul

Pe parcursul vieții mele sexuale am identificat câteva semne care dau femeia de gol că mimează orgasmul. Uite care sunt.

Inconsecvențe în poveste sau răspunsuri lapidare

O întrebi dacă a avut orgasm și începe să povestească cum s-a simțit, învârtindu-se în jurul cozii? Adică nu spune exact dacă da sau nu? Acesta este un semn.

Încearcă să observi dacă există inconsecvențe în povestirea ei și să-i pui întrebări pentru a clarifica situația.

Schimbări bruște în comportament

Unul dintre semnele cele mai evidente că o femeie mimează orgasmul este schimbarea bruscă în comportament. De obicei, drumul spre orgasm e gradual. Adică nu vine chiar dintr-odată. Deși, dacă jumătatea ta este îndeajuns de excitată, sunt șanse să fie și așa.

Însă, cel mai întâlnit scenariu este când partenera pare să fie excitată și implicată în activitatea sexuală, dar brusc își schimbă comportamentul și începe să respire mai repede sau să facă zgomote. Oricum, dacă sunteți împreună de ceva timp, e imposibil să nu-ți dai seama. Tot ce trebuie să faci este să fii mai atent.

Lipsa de comunicare sau feedback

Un alt semn care poate indica că partenera ta mimează orgasmul este lipsa de comunicare sau feedback din partea ei. Dacă ea nu-ți spune ce îi place sau nu timpul actului sexual și nu-ți oferă niciun fel de feedback, asta ar trebui să te pună pe gânduri.

Schimbările bruște în dorința sexuală sau cum mimează orgasmul

Dacă partenera ta își schimbă brusc nevoile în timpul actului sexual, mai exact, este foarte interesată să atingă orgasmul, poate fi un semn că mimează. Ca să scape de ,,responsabilitate’’.

Acest lucru se poate întâmpla atunci când se simte presată să aibă orgasm sau crede că trebuie să mimeze orgasmul pentru a te face pe tine să te simți bine.

Lipsa de reacție fizică adecvată

Îți poți da seama că o femeie mimează orgasmul atunci când nu pare să aibă o reacție fizică adecvată momentului.

De exemplu, în timpul orgasmului, multe femei au contracții musculare și o reacție intensă a corpului, urmată de gemete. Mici convulsii, dar de plăcere, dacă vrei. Și da, asta se cam aplică la toate tipurile de orgasm. Bineînțeles, sunt femei care simt plăcerea în tăcere, însă o reacție fizică tot există pentru că așa e construit corpul.

Dacă partenera ta nu prezintă aceste semne fizice sau nu par să se potrivească cu starea de excitație pe care o arată, ar putea fi un semn că mimează orgasmul.

Semne că mimează orgasmul: cum o întrebi?

Tot ce ți-am zis mai sus sunt posibile semne că mimează orgasmul. Însă cum o faci să-ți mărturisească asta?

În primul rând, trebuie să o faci să se simtă în siguranță. Faptul că se simte presată să aibă orgasm poate ține și de asta.

Încurajeaz-o și spune-i că e în regulă, important e să vă simțiți amândoi bine în pat. Da, e minunat să ai orgasm simultan, însă nu ăsta trebuie să fie obiectivul. Obiectivul e să vă cunoașteți mai bine din punct de vedere intim și să experimentați.

Discuția directă poate fi neplăcută în primă fază însă îți garantez că partenera ta va aprecia infinit efortul. Și s-ar putea să ai o mare surpriză la următoarea partidă.

Lasă un răspuns