secrete pentru potenta ridicata

Secrete pentru potență ridicată și trucuri ca să-ți menții erecția

Salutare! Te invit să vorbim despre câteva secrete pentru potență și trucuri mai puțin cunoscute, dar eficiente. 

Știu că e nasol să pierzi erecția când ți-e lumea mai dragă, dar să știi că nu-i atât de înspăimântător. Sunt și tineri pe la 20 și ceva de ani care pierd erecția, ca să nu mai zic de mulți bărbați trecuți de 40. Toți sunt controlați de gânduri și emoții care apar uneori în cele mai nepotrivite momente: când sunt în pat cu partenera.

Să știi că secretele pe care urmează să ți le spun sunt diferite de sfaturile pentru potență maximă despre care am mai scris pe blog. 

Dacă tu de fapt nu cauți secrete sau trucuri ci direct soluții, atunci ia pastilele pentru potență maximă Pops. Câștigi timp și treci direct la acțiune. Ok, acum hai să vedem secretele.

Secrete pentru potență pe care bărbații și-ar dori să le cunoască

Potența înseamnă de fapt calitatea erecției tale. Ea se referă la durată, tărie și controlul ejaculării. 

Obținerea unei erecții e un proces complex care implică mai multe părți ale organismului, precum: sistemul sanguin, sistemul muscular, sistemul nervos, testosteronul. La toate astea, se adaugă și factori psihologici precum nivelul de stres, emoțiile, autocontrolul. 

Așa că, ai toate motivele să fii mândru de erecția ta. Că e al naibii de multă muncă pentru organism să o ai. De-asta există atât de multe soluții naturale, tratamente și leacuri populare pentru potență. O erecție sănătoasă înseamnă o relație sexuală bine închegată, respectiv o parteneră care simte că ești atras de ea. Acesta este primul secret din lista mea, pe care, culmea, mulți bărbați încă nu îl cunosc.

Starea emoțională

Stresul e unul din principalii „criminali” ai erecției. Puțini bărbați pot face sex în condiții de stres. Totul depinde de tăria ta de caracter și de implicarea emoțională pe care o ai față de parteneră.

De exemplu, dacă tocmai ai început o relație și faci sex pentru prima sau a doua oară cu o femeie, acesta poate fi un factor de stres pentru tine. Cunosc mulți bărbați care și-au crescut performanțele în pat pe măsură ce își cunoșteau mai bine partenerele. Însă, la început, riscul e să ejaculezi repede sau să pierzi erecția din cauza emoțiilor.

Uite altă situație: să faci sex la o petrecere, într-o cameră care nu se poate încuia, cu grijă că poate intra oricine. În primul rând, nu ești în intimitatea casei tale sau să zicem într-o cameră de hotel, și în al doilea rând ești într-un spațiu nou. Mulți oameni nu se simt confortabil cu circumstanțele astea. Și atunci, emoțiile îi guvernează, iar erecția e slabă.

Ce secrete pentru potență afli de aici? Concentrează-ți gândurile și emoțiile pe lucruri pozitive. Gândește-te că totul va fi bine. Respiră, relaxează-te, și amână puțin partida de sex dacă simți că inima îți bate cu putere. Când apar emoțiile, respirația îți accelerează și pulsul crește. Așa că, dacă simți că nu vei performa din cauza asta, încearcă să găsești soluții care te-ar relaxa. Acesta e secretul meu.

Atracția sexuală

Se spune că libidoul cel mai ridicat la bărbați este între 20 și 30 de ani. După 35 de ani scade ușor. De aceea, dacă ai peste 35 de ani, e normal să simți atracția sexuală mai puțin intens decât o simțeai în urmă cu 10 ani. Așa că, indiferent de vârsta pe care o ai, nu te îngrijora.

Fiecare bărbat are ceva anume ce îl atrage la o femeie. Și aici nu e vorba doar de părțile fizice, ci și de caracter, de inteligența ei sau poate chiar de atracția pe care ea o are față de el. Un prieten bun îmi spunea că nu contează dacă fata cu care iese nu se machiază sau nu arată așa de bine ca alte femei după care ai întoarce capul pe stradă. Nici nu contează dacă are sânii mici sau nu are fundul bombat. Contează cum se înțelege cu ea, faptul că râde la glumele lui și că îl excită prin comportament, nu prin felul cum se îmbracă sau machiază. Asta îi provoacă lui erecția, nu dacă vede un decolteu sau un fund mai obraznic.

Așa că gândește-te la ce te-a atras pe tine la parteneră. Dorește-ți femeia de lângă tine și ea se va simți dorită. Atracția este cu atât mai mare când e reciprocă. 

Nu te mai gândi la faptul că nu ți se scoală sau că faci ceva greșit în timpul actului sexual. Cu cât te gândești mai mult la lucruri din astea, cu atât le vei atrage mai mult. Și atunci, ce-ai rezolvat? Când simți că apare îngrijorarea și teama asta, încearcă să te concentrezi mai mult pe atracția sexuală față de parteneră. Ăsta e unul din cele mai tari secrete pentru potență care au efect!

Arma secretă

Din ce zic specialiștii și ce am scris până acum, un lucru e clar: peste 90% din problemele cu potența nu țin de probleme fizice. Așa că factori externi precum stresul sau presiunea psihologică sunt cei care „ucid” erecția. Bun. Că am lămurit asta, atunci am încă un secret pentru tine: atunci când faci sex, dezbracă-te nu doar de haine, ci și de griji. 

Lasă deoparte orice factor de stres sau problemă psihologică și concentrează-te asupra partenerei. Trăiește clipa! Ăsta e sfatul suprem pe care îl pot da oricărui bărbat care suferă de o erecție slabă. Nu mai pune atât de multă presiune pe tine, că e inutil.

Totuși, e mai ușor de zis decât de pus în practică. Știu asta. De-asta eu cred că ești mai liniștit când știi că te poți baza mereu pe arma secretă: pastila de potență. 

Așa cum sfătuiesc orice bărbat să aibă mereu la el un prezervativ, cred că lângă el e bine să aibă și o capsulă Pops. Nu ocupă spațiu în portofel, se administrează ușor cu un pahar cu apă și ești gata de acțiune în 30 de minute! 

Ca să lupți mai ușor cu emoțiile și temerile că nu vei performa, ai nevoie de o dovadă că ești în stare. Ai nevoie de reacții și laude de la parteneră, că ai adus-o la orgasm. Și asta o să te ajute să recapeți încrederea în tine. 

Acesta e unul din cele mai importante secrete pentru potență – să ai mereu ceva la tine pe care să te poți baza. Iar Pops își face treaba, în timp ce tu te concentrezi pe parteneră.

Lasă un răspuns