Respiratie ejacularea precoce

Cum să respiri corect ca să previi ejacularea precoce

Salut. Sunt Pop și bine ai (re)venit aici, la discuții despre tot ce ține de potență. Sau de probleme cu potența. Azi vreau să vorbim despre cum te ajută o respirație corectă ca să previi temuta ejaculare precoce.

Da, da, îți aduci bine aminte, am vorbit deja despre ce presupune ejacularea precoce sau ejacularea prematură și cum poți s-o recunoști. Am și zis că nu te informez doar despre probleme cu ejacularea, așa că am scris și despre ce tip de exerciții pentru mușchii pelvieni care previn ejacularea precoce poți face și cum te ajută să obții controlul erecției și al ejaculării.

Și nu mă opresc aici.

Chiar vreau să-ți spun tot ce știu pe subiect pentru că știu că e o problemă mare și e nasol să nu ai habar despre ea deloc. Plus că orice informație ajută. Ca să nu mai vorbesc de faptul că, dacă mai și pui în aplicare ce te învăț eu aici, s-ar putea să ai surprize de proporții.

Așa că azi vreau să vorbim despre cum te poate ajuta o respirație corespunzătoare să previi o ejaculare precoce, ca să nu te trezești în pat cu o tipă tare și să termini prea repede.

Respirația corectă și ejacularea precoce

O să sune dubios că-ți zic asta, dar pun pariu că nu te-ai gândit nicio secundă că o respirație corectă poate preveni o ejaculare precoce.

Stai liniștit că nici eu. Dacă-ți spun că înainte să încerc exercițiul ăsta, nici măcar nu respiram corect? Respiram superficial, așa că oxigenul nu ajungea în tot corpul. Și mă miram de ce am amețeli, de ce sunt anxios mai mereu sau de ce simt că mă sufoc.

Însă, de când cu stilul de viață mai sănătos, cu exercițiile pentru creșterea potenței, și alergat de câteva ori pe săptămână, am învățat să și respir corect. Și, ca să vezi, asta m-a ajutat și la ejaculare. Bineînțeles, nu am făcut chestia asta cu respiratul instinctiv, de ce să mă dau deștept. Un băiat simpatic mi-a vândut pontul. Și am zis că dacă funcționează și asta, e ce trebuie.

E simplu să identifici legătura dintre respirație și ejacularea precoce. Gândește-te că, dacă respiri corect, te relaxezi. Ți se relaxează mintea, care la rândul ei, relaxează trupul. Și așa, nu numai că previi ejacularea precoce, dar e posibil să nu mai ai probleme nici cu anxietatea sexuală. Toate datorită unei respirații corecte.

Cum să respiri corect ca să previi ejacularea precoce

Dar hai să n-o mai lungim și să afli cum să respiri corect ca să previi ejacularea precoce.

În primă fază, înainte de partidă, încearcă să te relaxezi, să-ți golești mintea și să nu te mai gândești la chestii de genul de ce în timpul actului se înmoaie sau cum reziști mai mult în pat. Știi că pentru erecții puternice iei fără grijă Pops pastile pentru potență, care te ajută și cu controlul ejaculării.

Însă treaba cu relaxarea trebuie să vină oricum la pachet, cu sau fără pastile pentru potență. Stresul și gândurile negative te fac să respiri în timpi scurți și să ejaculezi prea repede.

După ce reușești să te relaxezi cât de cât, poți face câteva exerciții pentru relaxarea mușchiului pelvian. Îți recomand să faci câteva zeci de încordări lente pe respirație pe 4 timpi, adică încordezi, numeri până la 4 în gând, apoi relaxezi timp de 4 secunde și tot așa.

O dată ce îți canalizezi atenția spre respirație și relaxarea mușchiului, îți vei relaxa întreg corpul.

Controlul ejaculării precoce în timpul sexului prin respirație

Acum e acum. Controlul ejaculării precoce în timpul sexului prin respirație nu este greu, dar necesită ceva antrenament.

O dată ce începi f*taiul propriu-zis, asigură-te că nu te pierzi în spirala gândurilor de mai sus. Rămâi relaxat și concentrează-te pe respirație. Inspira aer în piept timp de 4 secunde, ține-ți respirația tot 4 secunde, apoi expiră-l în același ritm tot 4 secunde.

Poate că la început nu vei putea fi discret însă, cu timpul, vei reuși să ajungi la performanța la care ajuns eu: să practic o respirație care controlează ejacularea precoce.

Ce trebuie să reții

O respirație care previne ejacularea precoce nu se dobândește imediat. Însă, știi care e vestea bună? Că tehnica asta e la îndemâna oricui. Și dacă o mai completezi și cu exercițiile pentru potență și un stil de viață sănătos, o să ai rezultate bune.

Respirația pentru ejacularea precoce e o tehnică care se perfecționează în timp. Așa că, o dată ce ai început, nu renunța. Și spune-mi și mie cum a mers.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns