Remedii erectie slaba

Cauți remedii pentru erecție slabă? Hai să-ți spun ce să iei

Ești în căutare de remedii pentru erecție slabă. De unde știu? Păi, în primul rând, ești aici, în al doilea rând ești bărbat și e normal să ai probleme acolo din când în când.

Important e să accepți și tu asta. Știu cum e să ai probleme cu erecția și cum e să te simți ca ultimul om de pe lume. Dar faza e că viața nu trebuie să se sfârșească aici. O dai înainte până găsești soluții la problema pe care o ai. Ceea ce mi se pare că tu faci, deci ai multe puncte în plus deja.

Eu, de când am avut probleme cu potența și am încercat toate chestiile posibile, mi-am dat seama că sunt chestii pe care le poți încerca, fără să ai efecte adverse și chestii pe care mai bine le lași de o parte că nu-s ok. Cum ar fi să-ți bagi kanamicină în penis. Deci, nu. Clar nu.

Așa că am ajuns la remedii pentru erecție slabă, care-s ok, care nu m-au băgat nici în boală, nici în spital și m-au ajutat să obțin erecții puternice care mi-au dat femeia peste cap.

Pe o scară de la 1 la 10, cât de curios ești să le afli?

Cauzele erecției slabe sau de ce ai penisul moale

Înainte să afli soluțiile, ar trebui să fii conștient și de cauze. Într-adevăr, erecția slabă mai apare (dacă aș putea spune așa) și când nu te aștepți. Când știi că ești ok la etajul inferior și că n-ai nevoie de mai mult decât o atingere, două pe sculă. Adică nu trebuie să ai neapărat probleme mari ca să nu se mai scoale.

Dar să știi și că mâncatul nesănătos, fumatul, dormitul insuficient, intră la cauze erecție slabă. Să nu crezi că doar dacă ai impotență nu poți s-o scoli. Atunci când vorbim de penis moale, e mai mult decât atât. Stilul de viață contează enorm, oricât ne-ar plăcea nouă să nu credem asta.

Probleme psihologice care-ți afectează erecția

Oho, câte ar fi de zis aici. De la probleme de încredere în sine care te trimit direct la anxietatea de performanță la impotență psihică și alte probleme psihologice care afectează erecția. Adică ce bărbat pe lumea asta (inclusiv eu) n-a crezut, la un moment dat, că habar nu are să-și satisfacă partenera?

Că ea de fapt se preface că are orgasm? Sau mai știu eu ce alte chestii.

Da, toate gândurile astea care n-au nicio logică uneori când vine vorba de realitate îți afectează erecția nasol.

Dar gata, că nu vreau să te agit sau să te sperii mai tare. Discutăm despre remedii pentru erecție slaba sau ce?

Remedii pentru erecție slabă

Ți-am mai zis că eu fac treabă bună cu naturistele și cu logica. Ce vreau să spun? Că pe lângă faptul că am început să mă bag pe prevenit decât pe tratat, o iau și logic.

De exemplu, dacă pățesc o dată sau de două ori să mi se scoale dar să nu mi se întărească, mă gândesc că s-ar putea să am o problemă cu testosteronul. Și uite unul dintre remediile mele.

Evită alimentele care scad testosteronul

Știi doar că testosteronul e direct legat de potența scăzută la bărbați. Adică, dacă nivelul tău de testosteron e scăzut sau fluctuează prea tare, ghici cine bate la ușă?

Și mai sunt și alte chestii, dar rămân aici, nu mă duc mai departe. Vezi și tu că e treabă nașpa cu testosteronul dacă nivelul nu e cum trebuie în corp. Așa că evită alimentele care scad testosteronul. Dacă poți să le eviți înainte de partidele de sex, e bine.

Dacă ai putea să le eviți cât mai des cu putință, ar fi divin.

Mai ai un plus: testosteronul are legătură și cu producția de spermă așa că evită alimentele astea nasoale și o să ejaculezi mai mult și mai puternic.

Vinul afrodisiac, remediu pentru erecția slabă

Te întrebi de ce-i zic vin roșu afrodisiac? Simplu, pentru că ăla alb nu are substanțele care te ajută pe tine. Vinul roșu afrodisiac crește libidoul și te ajută să ai o erecție puternică. Dar nu sări capra. Adică nu băga mai mult de două pahare

Pastile potență pentru erecție pe bază de plante

Vrei să ai o erecție puternică rapid, fără să ai parte și de efecte adverse? Atunci mergi cu încredere pe pastile potență pe bază de plante ca remediu pentru erecția slabă. Primești fix ce ai nevoie:

  • o erecție puternică,
  • o erecție puternică și pentru al doilea număr,
  • ți se scoală rapid,
  • îți satisfaci partenera ca lumea.

Dacă încerci pastile pentru erecție, nu mai stai cu griji, dai la bu*i fără să te gândești că-ți moare sau alte alea. Plus că pastilele pentru potență se iau ușor, cu apă, înainte de sexul propriu-zis cu o jumătate de oră.

Nu-ți trebuie planuri și aiureli.

Mai vrei și alte remedii pentru erecție slabă? Zi-mi și-ți mai spun.

Spor la dat!

Lasă un răspuns