Probleme cu potența

Probleme cu potența – ce să faci și ce să nu faci pentru potență maximă

Salut, sunt Pop și recunosc deschis: am avut probleme cu potența. Și încă ce fel de probleme. Cam din toate așa. Ceea ce, dacă ești bărbat, știi prea bine că e nasol.

Ai puțin timp la dispoziție? Că ți le spun pe toate. Și, ca bonus, îți zic și ce să faci și ce să nu faci pentru potență maximă. De ce și ce să nu faci? Pentru că sunt bărbați care cred că-și pot rezolva problemele prin metode…mai neortodoxe așa. Și vreau să spulber miturile astea.

O să vezi despre ce e vorba. Hai, te-am făcut curios? Atunci, urmărește-mă.

Probleme cu potența și la ce mă refer

Atunci când vorbesc despre probleme cu potența mă refer, desigur, la tot ce înseamnă p*lă și problemele cu ea. Când nu se scoală, de ce nu se scoală, poate se scoală prea încet. Poate nu mai ai chef de sex și a început să te doară capul. Ai probleme cu creșterea libidoului sau efectiv, nu se mai scoală ca înainte.

D-astea. Sunt sigur că, la un moment, dat ai pățit și tu să nu se mai scoale. Motivele sunt diverse, de la stres, la probleme psihologice care afectează erecția, la boli organice care provoacă impotența la bărbați.

Ce probleme cu potența am avut eu

M-am lăudat mai sus că am avut probleme cu potența. Dacă și tu ești în situația asta, o să-ți spun ce să faci ca să nu mai ai probleme. Însă nu înainte de a-ți spune să stai liniștit, să nu te simți ca ultimul om că m-am simțit eu când mi se scula dar nu se întărea.

Am crezut că am impotență psihică din cauza stresului, a emoțiilor și de-aia nu se mai scoală. Sau că nu o să scap niciodată de anxietatea de performanță, pe care o aveam la începutul carierei mele de armăsar feroce.

Sau atunci când avut probleme cu ejacularea precoce și partenera mea se uita la mine aiurea că nu apucase nici măcar să geamă o singură dată și eu, gata.

Îți dai seama că m-am simțit aiurea și lovit rău în toate orgoliile de bărbat pe care le am. Așa că de-aia îți zic, tu să nu te simți atât de vinovat când ți se întâmplă o chestie din asta. Mai ales că vinovăția nu te ajută cu nimic.

Mai bine fă ceva în sensul ăsta. Lucrează un pic cu psihicul tău și, când aluneci ușor pe panta gândurilor de c*cat, gândește-te că treaba asta nu o să dureze o veșnicie. În schimb, poți avea erecții puternice de fiecare dată când faci sex dacă mă asculți un pic.

Ce să faci când ai probleme cu potența

Ce faci atunci când ai probleme cu potența? Stai și plângi în pumni? Stai și te plângi prietenilor? Nu e rău să împarți frustrarea cu cineva, să ventilezi, cum ar zice un psiholog. Atâta timp cât nu exagerezi cu chestia asta și faci ceva în privința problemei.

Știi vorba aia, râdem, glumim, f*tem, plătim. Și dacă tot f*ți, măcar să f*ți cum trebuie, fără să te trezești că râd necunoscutele de tine pe stradă că li s-a lăudat ultima ta cucerire că nu ai putut s-o scoli ca lumea.

După mine, când ai probleme cu potența, trebuie să fii atent la restul comportamentului tău. Ești stresat la muncă? Mănânci aiureli și fast-food? Bei multă bere?

Să știi că berea provoacă impotență, pe cuvânt. E de ajuns să exagerezi cu orice fel de băutură că sistemul tău nervos o s-o ia razna și p*la o să se blegească.

Ai un stil de viață mai mult decât nesănătos? Sedentarism mult? Ai început să iei în greutate? Astea ar fi unele dintre cauzele care ți-ar putea provoca probleme cu potența.

Ca să începi schimbarea, în primul rând, încearcă să-ți evaluezi prioritățile. Odihnește-te cum trebuie, începe să faci ceva sport. Eu îți recomand călduros exerciții pentru creșterea potenței sau sală pentru că efortul fizic intens și constant crește testosteronul.

Dacă vrei să afli mai multe despre testosteron și cât de important e el pentru corp, citește ce este libidoul la bărbați și cât te influențează acest hormon.

Vrei soluții rapide pentru o partidă de sex care durează mult? Ia pastile potență, care te ajută s-o scoli rapid, în 30 de minute, fără efecte adverse. Normal, citești și tu prospectul înainte, nu le iei așa ca nebunul.

Alte metode de creștere a potenței pe cale naturală

Pe lângă faptul că trebuie să-ți schimbi un pic stilul de viață și să faci mișcare, trebuie să-ți schimbi și meniul. Încearcă să mănânci mai multă mâncare sănătoasă, cu nutrienți. O să ți se pară că vorbesc prostii, dar fă-o, măcar 3 luni de zile.

Bagă-te și pe leacuri populare pentru potență, orice ajutor contează. Îți garantez că o să te simți alt om.

Mai încearcă cu încredere:

Și nu uita să stai departe de alimente care scad testosteronul, s-ar putea să ai o revelație când o să vezi lista.

Repet ce am repetat și în celelalte articole: ca toate chestiile astea legate de mâncare să funcționeze, trebuie să-ți schimbi total stilul de viață. Și să mănânci constant așa.

Dacă situația nu se schimbă și simți că ceva nu e în regulă, mergi la medicul care tratează impotența și alte disfuncții erectile. Nu te juca cu p*la ta.

Urmează toate sfaturile mele și nu te vei mai întreba niciodată de ce nu se scoală la al doilea număr.

Ce să nu faci când ai probleme cu potența

După ce ți-am zis ce să faci când ai probleme cu potența, hai să afli și ce să nu faci când nu ți se mai scoală și ești disperat.

Am simțit nevoia să acopăr și treaba asta pentru că am început să primesc mesaje fel de fel și mă sperie de ce se găsește pe internet la momentul actual, Și ce idei au unii.

De exemplu, dacă ai probleme cu potența, nu ți se mai scoală de 3 luni, erecția de dimineață sau când te masturbezi nu mai există, nu sta acasă. Mergi la medic să te consulte. O să-ți dea să faci analize pentru impotență să vadă din ce motiv nu ți se mai scoală.

Sau dacă ai alte probleme, alte analize.

Nu îți injecta nimic în penis! Sub nicio formă! Cred că ai auzit de trendul ăla dubios în care găsești tipi pe net cu păreri despre Kanamicina pentru potență. Niciodată să nu îți injectezi Kanamicină nicăieri, mai ales în penis. Te poți alege cu probleme serioase.

Nu folosi pompe pentru mărirea penisului. Nu-ți mai repet că am avut o cunoștință care a pățit-o grav cu o pompă din asta de nu i-a mai trebuit niciodată penis mai lung și mai gros.

Nu lua medicamente pentru potență niciodată fără prescripția medicului. Nu lua nimic care pare contrafăcut și fără rețetă. Ți-am zis, în loc de Viagra, care are efecte adverse serioase și numai medicul poate decide dacă poți s-o iei sau nu, ia pastile potență pe bază de plante.

Concluzii

Când ai probleme cu potența, cel mai indicat e să faci o programare la medicul urolog. Și apoi să-ți schimbi modul de viață, dacă exagerezi cu băutura sau cu mâncarea mult prea grasă și procesată.

Dacă ai probleme cu potența, amintește-ți să nu faci chestii necugetate cum ar fi injectarea de Kanamicină în penis sau folosirea dispozitivelor care-ți promit îngroșare și potență maximă.

Ține-o simplu și arde-o pe naturiste mai bine. Și pe un stil de viață sănătos.

Pop te salută și-ți urează potență maximă!

Lasă un răspuns