Probleme cu ejacularea

Probleme cu ejacularea și ce ar trebui să știi

Salut, sunt Pop. Ce te aduce aici? Ai cumva probleme cu ejacularea? Sau vrei doar să citești una alta despre chestia asta?

Oricare ar fi răspunsul, mă bucur că ești aici. Înseamnă că-ți pasă de sănătatea ta și de viața ta sexuală.

În plus, eu consider că poți învăța și din experiența altora, în cazul ăsta, a mea. Așa cum îți mai povesteam, am trecut printr-o grămadă de chestii, atât plăcute, cât și neplăcute. Însă nu sunt aici să mă laud, sunt aici să-ți spun întâmplările nasoale.

Pe care, dacă vrei, să le folosești pe post de lecții.

Am pățit să nu pot ejacula deloc, chiar dacă durata partidei de sex a fost de cel puțin 40 de minute.

Adică am crezut că sufăr de ejaculare întârziată, dar nu era cazul. Sufeream de prea multe griji și de anxietate de performanță, că ce să faci atunci când ești tânăr?

Ți-e teamă. Bine, poate să-ți fie teamă și când ești copt bine, că oameni suntem.

Dar când ești tânăr, ți se pare că tot universul va dispărea dacă tu n-o vei f*te bine pe femeia cu care ești. Și e de înțeles.

O dată ce am identificat problema, mi-a fost mai ușor s-o combat.

Însă, până ajungem la soluții, hai să vedem care sunt principalele probleme de ejacularea pe care le poate avea orice bărbat și ce poți face să le previi. Sau să le tratezi.

Care sunt principalele probleme cu ejacularea

Principalele probleme legate de ejaculare care intră și la capitolul disfuncții sexuale masculine sunt următoarele:

  • ejacularea prematură sau precoce;
  • ejacularea retrogradă;
  • ejacularea întârziată.

Ce e ejacularea precoce?

Ejacularea precoce e atunci când ejaculezi mult prea repede, iar durata partidei de sex, ei bine, e aproape inexistentă. Ejacularea precoce este una dintre cele mai cunoscute probleme de natură sexuală. Și nu, nu există bărbat care să nu fi avut problema asta.

Ce trebuie să știi este că episoadele ocazionale de ejaculare prematură nu sunt motiv de grijă. Însă, dacă pățești chestia asta mult prea des, e cazul să mergi la medic pentru un consult.

Cauzele ejaculării precoce pot fi:

  • anxietatea sexuală;
  • episoade depresive;
  • experiențe sexuale neplăcute;
  • anumite probleme în relație;
  • probleme cu prostata;
  • probleme cu glanda tiroidă.

Din câte observi, sunt multe cauze care pot determina ejacularea precoce. Cel mai bine e să afli ce medic tratează impotența și alte disfuncții de genul ăsta și să-i faci o vizită.

Dacă ai doar episoade izolate de probleme cu ejacularea sau, în cazul ăsta, de ejaculare precoce, atunci poți să încerci pastile pentru potență naturiste, care te vor ajuta să ai control pe ejaculare.

Mai poți încerca să-ți creezi alte senzații, pentru a te distrage de la faptul că vrei să ejaculezi. De exemplul, folosește-ți mâinile și mângâie-ți partenera pe tot corpul.

Află cum ejaculezi mai mult sau cum să faci să-ți vină mai mult.

Ce este ejacularea retrogradă?

Ejacularea retrogradă nu se întâlnește atât de des precum ejacularea precoce, este destul de rară și e atunci când sperma ajunge înapoi în vezică în loc de uretră.

Când are loc, se produce o cantitate foarte mică de spermă în timpul ejaculării propriu-zise.

Cauza ejaculării retrograde este deteriorarea mușchilor care înconjoară vezica urinară.

Ce este ejacularea întârziată?

Despre ejacularea întârziată am mai vorbit și știi probabil că sunt mai multe cauze care o pot determina, atât fizice cât și psihologice. Îți recomand să recitești articolul despre ejacularea întârziată.

Ce îți recomand la problemele de ejaculare

Așa cum ți-am mai zis până acum, e important să te monitorizezi și să vezi dacă ce ai tu sunt episoade izolate sau se întâmplă mai des decât ar trebui. Dacă sunt doar episoade izolate, nu trebuie să-ți faci griji.

Una dintre chestiile pe care ți le recomand este masturbamentul. Nu numai că este una dintre metodele de creștere a potenței pe cale naturală, dar te și ajută în cazurile de ejaculare precoce. Pe scurt, atunci când te masturbezi și simți că-ți vine să-ți dai drumul, te oprești și-ți revii.

Plus, dacă mai combini și cu exerciții pentru creșterea potenței, e perfect. La mituri despre masturbare am scris mai multe despre aceste aspecte.

Și, dacă episoadele nu sunt izolate și ți se întâmplă mai des decât ar trebui, fuga la medic. O să știe ce să-ți spună.

Te salut și spor la dat!

Semnat,

Pop

Lasă un răspuns