Prezervative care prelungesc actul

Există prezervative care prelungesc actul sexual?

Salut. Astăzi îți răspund la o întrebare pe care sigur ai avut-o în minte prima oară când ai început să f**i: dacă există prezervative care prelungesc actul sexual?

Normal, dacă vrei să vezi cum satisfaci o femeie, trebuie să reziști mult. Și nu doar în pat, dar asta e o altă discuție. Știi și tu cum e: trebuie s-o ții tare ca piatra și nu iute ca săgeata. Adică să nu dai de două ori și dup-aia să gâfâi de terminare.

Lăsând la o parte faptul că nu-ți face bine nici ție, îți anulează tot orgoliul de bărbat pe care-l ai, nici femeia nu se va simți grozav. Mai ales că știi că-i ia mai mult să ajungă la orgasm, spre deosebire de noi. Deci, trebuie să afli cum reziști mai mult în pat.

Așa că hai să vorbim despre prezervative care prelungesc actul sexual și alte metode.

Până la urmă…

Există prezervative care prelungesc actul sexual?

Așa cum știi și tu probabil, de-a lungul timpului, prezervativele au trecut prin multe procese. Și-au schimbat forma, culoarea, aroma (da, există prezervative cu arome, toate aromele pământului), materialul din care sunt făcute.

Și s-a întâmplat și ceva destul de previzibil.

Au apărut prezervative care prelungesc actul sexual.

Cum funcționează prezervativele astea?

Păi, scurtând povestea, sunt prezervative normale care, pe lângă lubrifiant, au în plus o substanță pentru întârzierea ejaculării.

Sună bine, nu?

Vis, îți dai seama.

Numai că e o problemă.

E foarte mișto, fain, frumos, f**i de înnebunești și partenerei îi place maxim, însă problema e că tu nu mai simți nimic.

Practic, ideea prezervativelor ăstora este să-ți amorțească instrumentul ca tu să nu mai simți nimic la nivelul ăla și să dai ca surdu-n clopot.

Cam asta e treaba cu prezervativele care prelungesc actul sexual. Ele există, dar, din câte observi, nu par a fi ce trebuie.

Eu am folosit o singură dată pentru că mi se părea că durata partidei de sex e prea mică și nu am avut altceva la îndemână. Am zis să o încerc și pe asta.

Partenera a zis că a fost ok, dar că a durat prea mult și o durea la un moment dat. Cum eu nu simțeam nimic, îți dai seama că am dat ca disperatul, de parcă mâine se termina pământul.

Cum să-ți prelungești erecția

Poți încerca și tu pe p**a ta prezervativele astea, ca să vezi cum sunt. Deși senzația de p**ă amorțită nu este una dintre cele mai plăcute din lume.

Pentru prelungirea erecției poți să le folosești. Măcar o dată. Pentru tine, partida nu va fi neapărat memorabilă, dar dacă îți place ideea de femeie super satisfăcută, e perfect.

În afară de prezervativele astea, mai poți face și alte chestii care să te ajute să prelungești partida. Și îți zic asta pentru că ar fi frumos să te bucuri și tu de sex, nu numai partenera.

Schimbă-ți modul în care te masturbezi. Asta te va ajuta ENORM atunci când vine vorba de ejaculare. Obișnuiește-ți organismul să reziste mai mult, fără să te folosești de anumiți stimuli și partidele vor fi mult mai lungi.

Sau, una dintre cele mai ușoare chestii pe care le poți face, mai ales dacă ești în impas, e să ai mereu la tine pastile pentru potență Pops. Gândește-te că o iei și în jumătate de oră ești gata nu de unul, ci de două numere.

Fără să te mai chinui cu prezervative care prelungesc actul sexual ori cu alte chestii. Ai rezultate bune pe moment.

Ce să reții

În concluzie, ca să-ți răspund la întrebare, da, există prezervative care prelungesc actul sexual, dar nu sunt neapărat confortabile atunci când vine vorba de sex.

De ce?

Pentru că tu nu simți mai nimic. Domnul general e amorțit și, probabil, nefericit.

Pentru prelungirea erecției și o partidă mai lungă, fă exerciții din timp, schimbă modul în care te masturbezi, fă exerciții de respirație. Și fă sport.

Hai, sănătate, la mai mare și mai tare!

Lasă un răspuns