Prevenirea impotenței

Prevenirea impotenței – sfaturi și trucuri pentru a preveni impotența

Salut, salut! Sunt Pop și bine ai (re)venit pe blogul meu. Ce găsești azi aici? Sfaturi și trucuri pentru prevenirea impotenței.

Da, poate o să ți se pară dubios, dar dacă nu îți bați joc de tine, de creierul și corpul tău, s-ar putea să ai mai mult succes în pat decât cei care o fac. Așa că înrolează-te la expresul de sfaturi pe care le poți urma ca să nu ai probleme cu impotența.

Prevenirea impotenței – uite ce trebuie să știi

Prevenirea impotenței nu e o chestie nouă. Eu, ca bărbat, m-am luptat și eu cu o grămadă de probleme atunci când era vorba de f*tai. Ba mă trezeam că în timpul actului se înmoaie, ba aveam erecție și în scurt timp mă trezeam cu penisul moale.

Ca să nu mai vorbesc de disfunctii erectile. Sau, mai bine zis, acea disfuncție erectilă pe care cred că o au toți bărbații la un moment dat și anume impotența.

Gândește-te: să încerci să faci sex și să nu se mai scoale. Multă dezamăgire și orgoliu rănit. Și nu e ca și cum pățești să nu se mai scoale la al doilea număr. Dacă ar fi așa, măcar ai sta cu inima împăcată, bă, am dat la buci o dată, s-a simțit femeia bine și basta. Dar așa?

Ți-am povestit că și eu am pățit-o și nu de puține ori. Și nu a fost plăcut deloc. Chiar voiam să fac analize pentru impotență, să văd dacă am vreo problemă. N-a fost cazul. Doar aveam multe emoții și mă simțeam ca un tâmpit de fiecare dată când voiam să fac sex.

Într-un cuvânt (sau mai multe) aveam alte probleme. Dar despre alea vorbim altădată.

Acum vorbim despre cum poți să previi impotența.

Așa cum știi, impotența e de două feluri: organică și impotență psihică. Organica e atunci când corpul nu te ajută, psihica e atunci când mintea îți pune piedici.

O să insist cu prevenirea impotenței organice.

Prevenirea impotenței sau cum să nu ai prejudecăți

Prevenirea impotenței nu trebuie să ți se pară ceva complicat. E chiar simplu, dacă lași prejudecățile la o parte și pui în aplicare ce-ți zic eu aici. Și nu-ți zic să pui în aplicare orice, ci chestii pe care le-am încercat și eu și au dat roade.

Faza nasoală e că impotența poate să apară la orice vârstă. Impotența la 35 de ani e destul de întâlnită din păcate, de impotența la tineri nici nu mai zic. Deși acolo ține mai mult de psihic, cum ți-am povestit și în articol.

Încep cu un disclaimer: dacă vezi că p*la e groasă, pardon, situația e groasă, nu sta să faci baie în propriul orgoliu. Fă o programare la urolog sau androlog și vezi care-i faza. Netratată la timp, impotența poate să-ți aducă o grămadă de probleme, atât personal, cât și în viața de cuplu.

Revenind la prevenire. Știi că ți-am tot zis de stilul de viață sănătos și cât de mare e impactul pe care-l are asupra ta. Faza e că și atunci când vorbim despre prevenirea impotenței, tot la asta o să ajungem: la un stil de viață sănătos. Sau cât mai aproape.

Mai știi atunci când îți spuneam că nu-mi vedeam ziua dacă nu beam cel puțin câteva beri. Până m-am gândit că berea provoacă impotență și am lăsat-o mai moale spre deloc. Bine, alcoolul consumat în exces oricum îți f*te viața sexuală.

Însă vinul, de exemplu, chiar e recomandat pentru potență maximă. Un pahar înainte de partida de sex face minuni. Ți-am povestit despre el în articolul cu băuturi care cresc potența. Hai să vedem și restul chestiilor pe care le poți face ca să previi impotența.

Cum să previi impotența – sfaturi practice

M-am lăudat că știu cum să previi impotența. Nu-ți garantez 100% că n-o mai ai probleme cu erecția, dar dacă urmezi sfaturile mele, șansele ca p*la să se scoale cum trebuie și când trebuie, sunt mult mai mari:

  • evită consumul excesiv de alcool (știu că mă repet, dar ascultă-mă);
  • monitorizează-ți greutatea;
  • fă exerciții fizice constant;
  • odihnește-te suficient;
  • renunță la fumat.

Știu, până acum nimic nou. Dar bifează-le p-astea și îți garantez eu că o să ți se schimbe performanța acolo jos.

În plus, evită alimentele care scad testosteronul, evită cât poți alimentele grase, prăjite, nu consuma carne în fiecare zi a vieții tale sau măcar consumă carne slabă (pește, pui).

Evită alimentele bogate în sodiu pentru că excesul reduce fluxul sanguin la nivelul organelor și pam-pam, p*la nu se mai scoală. Așa că ușor cu sarea, sosurile cu brânză, murăturile, mezelurile (care conțin și o grămadă de zahăr).

Încearcă măcar o lună treaba asta și o să vii să-mi mulțumești. Încearcă și pastile pentru potență naturiste dacă vrei să-ți recapeți încrederea în sine și să f*ți fără griji.

Hai, te salut și spor la dat!

Lasă un răspuns