Trucuri bune pentru prelungirea orgasmului la femei

Trucuri secrete pentru prelungirea orgasmului feminin

M-am gândit că ar fi benefic să înveți din experiențele mele și să afli cum să-i prelungești orgasmul partenerei tale. Sunt convins că orgoliul tău ar fi-n tavan.

De ce vreau să te învăț tehnici de prelungire a orgasmului? Pentru că ai face-o pe partenera ta fericită cu siguranță. Și sunt convins că nu vorbești cu băieții la bere despre asta. Sincer, în cercuri mari, nici eu nu vorbesc despre asta. Pe vremuri, mă lăudam cât durează o partidă de sex la mine. Și cu ce mai prind. Ca și tine, probabil.

Dar cu tehnicile și cu povestitul la prieteni stau deoparte. Mai ales cu cei care vor să pară mai deștepți și mai experimentați decât restul lumii.

Știi și tu cum e, atunci când ești satisfăcut și satisfaci la rândul tău, nu stai să mai demonstrezi nimănui nimic.

Dar înainte de prelungirea orgasmului, trebuie să mai faci cunoștință și cu…

Tipuri de orgasm la femei

Ca să ajungi să-i prelungești orgasmul parteneri tale, în primul rând, trebuie să-i provoci un orgasm.

Și te va ajuta informația următoare: că există mai multe tipuri de orgasm la femei. Citește, învață, aplică. Și nu, nu toate femeile au orgasm prin penetrare. Știu, și eu am fost dezamăgit când am aflat, dar nu.

Trucuri pentru prelungirea orgasmului feminin

Femeia are mai multe tipuri de orgasm și ai face bine să le înveți. A, și ca bonus, dacă vrei să aibă senzații tari, atunci când o penetrezi, atinge-o încet, într-un ritm lent, în timp ce te uiți în ochii ei. Îți garantez că o să fie nebunie.

Cum să-i provoci orgasme multiple

Orgasme multiple sau prelungirea orgasmului, ai zice că-s aceeași chestie, dar nu sunt. Vorbim de orgasme multiple atunci când tipa are mai multe orgasme în timpul aceleiași partide de sex. Iar prelungirea orgasmului e atunci când prelungești orgasmul deja existent.

Are sens?

Tehnici de prelungire a orgasmului la femei

Voiam doar să știi că e o diferență între ele, asta dacă o să te întrebe vreodată cineva, deși mă îndoiesc. Cine știe, poate ai ocazia să fii deștept, nu să faci pe deșteptul.

Deci, cum prelungești orgasmul?

Trucuri pentru prelungirea orgasmului la femei

Îți ziceam și mai sus că nu toate femeile termină prin penetrare. Vezi și tu cum e a ta. Dacă sunteți împreună de mai mult timp, atunci e posibil să știi ce și cum. Și asta e esențial.

Dar eu îți spun ce funcționează la mine.

Sex oral la turație maximă

Când îi fac sex oral, am grijă să-i stimulez lent cu limba clitorisul, apoi când simt că-i vine (știi și tu, începe să geamă diferit, poate mai repede, strânge cearceaful sau pe tine) dau limbi ca lumea și, IMPORTANT, nu mă opresc din treaba asta.

Apoi, îmi umezesc două degete de la mâna cealaltă și îi mângâi zona de la baza labiilor. Poți încerca să-i bagi și un deget înăuntru.

Ai înțeles?

La mine, asta merge. De fiecare dată când o fac, îmi zice că parcă a durat o veșnicie, cu o expresie satisfăcută pe față.

Sună destul de bine, nu?

Află-i zonele erogene

Zonele erogene la femei nu sunt teren minat. Chiar sunt cheile prelungirii orgasmului. Așa că, nu uita, când vezi că-i vine, atinge-o acolo unde știi tu că-i place. Șoptește-i chestii la ureche ori mușc-o ușor de gât sau umeri. Îți garantez că rezultatele vor fi acolo.

Jocuri erotice și fantezii sexuale pentru prelungirea orgasmului

Ce mai merg la mine când vine vorba de prelungirea orgasmului sunt jocurile erotice. Dacă lași inhibițiile deoparte, crede-mă că și tu, și ea, o să atingeți Nirvana. Bineînțeles, jocurile erotice vă ajută să ajungeți la orgasm, dar pot ajuta și la prelungirea lui. Gândește-te că femeile nu-s ca noi, să fie excitate numai vizual.

Prelungirea orgasmului și a partidei de sex cu partenera ta

Ajută mângâierile, vorbele dulci, role-play dacă sunteți pe lungimea asta de undă.

Ca să nu mai zic de faptul că și femeile au fantezii sexuale. Și dacă le satisfaci, s-ar putea ca orgasmul ăla să țină o veșnicie pentru ele. Și să fie și multiplu.

Concluzii despre prelungirea orgasmului la femei

Eu ți-am zis ce merge la mine. La tine poate e diferit. Ia totuși și sfaturile mele în considerare și aplică-le.

Și-ți mai zic ceva: prelungirea orgasmului la femeie nu ține neapărat de mărirea penisului sau grosimea lui. Ține de o erecție puternică și de durată pe care o obții cu pastile potență, de o minte cât mai deschisă, de experimentat și de atins. Atinge-o în timp ce-i zici că e frumoasă, sexy sau cum vă place vouă să vorbiți în pat.

Lasă un răspuns