Poziții sexuale

Află care sunt cele mai bune poziții sexuale și încearcă-le

Astăzi mă gândeam să încercăm ceva diferit la capitolul discuție, cum ar fi cele mai interesante, incitante și inedite poziții sexuale pe care să le încerci cu partenera ta.

De ce să vorbim despre asta?

E simplu.

Nu vrei să simți mai multă plăcere atunci când faci sex? Nu vrei ca partenera ta să se simtă în al nouălea cer?

Hai să vedem care sunt cele mai cele poziții sexuale pe care să le încerci cu partenera ca să aveți amândoi nopți de neuitat.

Poziții sexuale pentru cele mai tari partide

N-ai cum să te bucuri de partide de sex memorabile care să devină motiv de laudă pe bune atunci când vorbești cu prietenii tăi dacă nu pui în practică pozițiile care trebuie.

Nu e nicio problemă dacă-ți place misionarul, însă eu îți spun că ar trebui să mai încerci și altele. Vorba aceea, trăiești bine, dar știi că se poate și mai bine? În plus, trebuie să te mai gândești la un aspect: dacă n-ai chef de sală, faci sex.

Sexul merge mână în mână cu sportul.

Încearcă cele mai excitante poziții sexuale cu partenera ta

Ți-am zis de poziții sexuale pentru bărbați, pe care sper că le-ai pus în practică. Ți-am dat și sfaturi despre poziții sexuale în funcție de forma penisului. Practic, din câte observi, aproape toată chestia ține de tehnică.

Și de cum o pui în aplicare.

Adică nu răstorni femeia și-i dai până termini.

De ce?

Pentru că e posibil ca ea să nu se bucure de moment. Și de nimic.

Și dacă ții măcar un pic la ea sau vrei să te laude atunci când merge la cafea cu prietenele, atunci ar fi de preferat să nu faci așa cum am zis mai sus.

Și când pui în aplicare chestiile astea, să nu te sperii că nu ai mărimea preferată de femei. În cele mai multe cazuri, femeile nu vor penisuri mari.

Pentru că, așa cum se zice, degeaba e mare dacă doare. Și dacă doare, înseamnă că nu știi cum s-o folosești. În afară de cazurile în care ea nu are chef de sex.

Acestea fiind spuse, să trecem la ce ne interesează.

Adică la poziții sexuale care să vă dea amândurora lumea peste cap.

Poziția sexuală Andromaca

Ține minte că pozițiile sexuale se perfecționează în timp. Important e să nu renunți și dacă vedeți că una dintre ele are potențial, să o puneți în aplicare de fiecare dată.

Poziția Andromaca e una dintre pozițiile alea. Da, ai spune că e poziția normală cu femeia deasupra, ceea ce și e. Însă trebuie să ții cont de variațiuni aici.

Femeie nu se pune efectiv peste tine. Se poate și așa, dar se poate și altfel. Sfatul meu e ca partenera să se lungească peste tine, ca să sporească gradul de plăcere. Astfel, ea poate să conducă actul și unghiul de penetrare.

Poziții sexuale intense cu partenera ta

Vezi cum să te pregătești pentru o partidă de sex în trei.

Mai mult, cu poziția sexuală Andromaca poți ajunge mult mai ușor la punctul G al partenerei. Și pentru senzații și mai tari, pune-o să te lege la ochi. Incitant, nu?

Poziții sexuale excitante: Femeia-păianjen

Știu că sună într-un fel. Și chiar se simte într-un fel, crede-mă pe cuvânt.

Așa cum îi spune și numele, femeia se sprijină cu fața la perete, se ridică puțin pe vârfuri și ridică un picior în lateral. Tu o penetrezi pe la spate, timp în care te și bucuri de priveliște și îi stimulezi clitorisul.

Dacă ai luat și pastile potență Pops ca să ai control pe erecție, cu atât mai bine. Nu-ți mai faci griji că în timpul actului se înmoaie sau că nu poți să prestezi așa cum îți dorești. Tot ce-ți rămâne e să te ocupi de partenera și ea de tine.

Poziția sexuală capcana fermierului

Pentru această poziție, ai nevoie de ceva rezistență fizică. Atât tu, cât și partenera. Însă senzațiile pe care le veți trăi vor fi incredibile.

Tu stai în picioare, sprijinit de perete cu spatele, iar partenera își ține picioarele în jurul taliei tale și se lasă cu capul în jos, încât mâinile să atingă podeaua. Sau capul patului.

Astfel tu deții controlul și pentru ea e super excitant să vadă asta.

Astea sunt poziții sexuale pe care eu le-am încercat. Acum, rămâne să decizi tu și partenera ta până unde o duceți.

Dar sfatul meu e să încercați de câte ori puteți să ieșiți din rutină. Crede-mă, face bine la relație.

Lasă un răspuns