Cele mai bune poziții sexuale care stimulează bărbații

Am o surpriză pentru tine: astăzi vreau să vorbim despre poziții sexuale pentru bărbați. Adică în ce poziții poți face sex ca să te simți cât mai bine, atât tu, cât și partenera ta.

Cum sună?

Eu zic că sună bine.

În plus, mai afli și tu chestii noi, îți mai condimentezi viața de cuplu. Sau, efectiv, testezi. Din pură curiozitate.

Cine știe, poate descoperi o poziție care-ți dă lumea peste cap.

Te întrebi de unde mi-a venit ideea asta?

Vorbeam într-o zi cu un coleg mai apropiat la sală despre probleme cu erecția, mituri despre masturbare și cum era acum ceva timp.

Cum ambele sexe erau pudice, o făceam doar în poziția misionarului, maxim (asta dacă dădeai de o femeie mai cu tupeu) ea deasupra. Și aia era.

Cele mai tari pozitii sexuale pe care să le încerci cu partenera

Și, după privirile îngândurate și zâmbetul încurcat al colegului, am dedus că și el cam tot pe acolo e. Adică, în afară de poziții basic, altceva nu mai pune în aplicare.

Poate că nu știe de ele. Poate că-i e rușine să-i spună partenerei ce își dorește cu adevărat. Poate interpretez eu prea mult.

Cert e că azi îți fac un top al celor mai bune poziții sexuale pentru bărbați. Și pentru o stimulare corespunzătoare.

Pregătește-te.

Despre plăcere sau calitatea pozițiilor sexuale

Nu vorbim aici despre poziții sexuale doar ca să ne aflăm în treabă și să ne dăm mari. La o adică, o poți face exact așa cum îți dorești.

Noi vorbim despre poziții sexuale care maximizează plăcerea. Că spre aia tinzi, atât tu, cât și partenera ta, nu?

Există poziții sexuale care da, te fac să termini, să termine și ea, să fie toată lumea fericită.

Dar știi care e faza cu pozițiile astea? Îți oferă o plăcere, cum s-o numesc eu…medie. Average, cum ar zice englezul.

Adică da, e ok, dar nu e nimic ieșit din comun.

Și, poate ești sătul de asta. Poate nici chef de sex nu mai ai dacă te gândești: iar poziția misionarului?

Poziții sexuale care stimulează bărbații

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da, suntem bărbați, și de cele mai multe ori nu prea ne mai pasă de poziții. Vrem să facem sex și gata și gata. Am dreptate?

Dar de ce să nu facem și chestii memorabile?

Asta vreau să-ți zic: cu cât pozițiile sexuale sunt mai calitative, cu atât plăcerea va fi mai mare. Sună ciudat poziții sexuale de calitate, dar înțelegi tu ideea.

Uite și sfaturi pentru potență maximă.

Cum ar veni, lasă pe locul doi pozițiile alea plicticoase și încearcă ceva nou. Sau îmbunătățește pozițiile normale. Uite cum.

Topul celor mai bune poziții sexuale pentru bărbați

Ți-am promis că-ți fac un top al pozițiilor sexuale pentru bărbați care te ajută să ai nopți de zile mari.

Bine, vreau să reții că e ok să nu te simți confortabil cu toate pozițiile pe care ți le propun. E ok și ca partenera să spună pas dacă nu se simte confortabil. Însă nu trebuie să iei nimic personal.

Testați împreună și vedeți care e rezultatul. Nu poate fi atât de rău.

Femeia deasupra

Știi această poziție, probabil e poziția preferată a amândurora. Sau a ta, cel puțin.

Dar uite cum poți să faci ca poziția femeii deasupra să devină cu adevărat specială. Și să vrei s-o repeți de fiecare dată când faci sex.

Cele mai tari pozitii sexuale pentru stimularea barbatilor

După ce partenera se poziționează ca lumea, roag-o să-ți maseze ușor testiculele. Sau, dacă-i permite unghiul, să ți le ia în palmă, în timp ce se împinge-n tine.

Crede-mă, senzațiile tari sunt garantate. Sau, nu mă crede pe cuvânt și încearcă.

În picioare

E un fel de doggie-style, doar că partenera nu trebuie să se poziționeze la 90 de grade. Trebuie să stați amândoi în picioare, de preferat în fața unui perete.

Apoi, partenera să se poziționeze cu spatele la tine, ușor aplecată, sprijinindu-se cu mâinile în perete. Recomand, pentru efecte de zile mari, câteva lumânări aprinse-n casă.

Sau, dacă sunteți mai dezinhibați, cu lumina aprinsă și perdelele trase.

Picioarele pe umeri

Penetrarea adâncă e cea mai mișto, este? Atunci, încearcă poziția asta care nici măcar nu e complicată: lasă-ți partenera să stea întinsă pe pat (eu recomand pe masă, e mai excitant) și, în timp ce o penetrezi, ridică-i pelvisul și poziționează-i picioarele pe umerii tăi. Și dă-i.

Femeia deasupra, dar invers

Sau reversed cowgirl. Tu stai cuminte pe spate și partenera, în loc să se așeze cu fața spre tine, se așază cu spatele. Numai faptul că îți urmărești partenera de la spate o să te înnebunească, crede-mă pe cuvânt.

Poziții sexuale în funcție de forma penisului

De poziții sexuale mai diferite ai auzit, probabil ai și testat, dar de poziții sexuale în funcție de forma penisului? Aruncă un ochi peste articolul pe care ți l-am pregătit, te asigur că vei vrea să încerci cel puțin două sau trei poziții de acolo.

În loc de concluzii

Acestea sunt cele mai șmechere poziții sexuale pentru bărbați pe care le știu și de care mă bucur frecvent. Sper să te ajute și pe tine.

Însă, fii atent. Că nu poți să stai într-o poziție la nesfârșit. O mai schimbi. Și, dacă e prima oară când încerci așa ceva, îți recomand o pastilă pentru potență Pops.

Te ajută să ai o erecție așa cum trebuie și, în plus, te ajută și psihic. Nu o să-ți mai faci griji, nu o să te mai gândești: oare o să fie ok sau nu mi se mai scoală?

Și mai e ceva. Uneori, penisul se blegește atunci când schimbi multe poziții. Ei bine, Pops e fix ce trebuie în cazul ăsta.

Îți urez o partidă de sex plăcută plăcut (sau partide plăcute, mai ales dacă încerci pastile pentru potență maximă).

Lasă un răspuns