Poziții sexuale pentru bărbați

Poziții sexuale care stimulează bărbații

Salut! Sunt Pop și am o surpriză pentru tine: astăzi vreau să vorbim despre poziții sexuale pentru bărbați. Adică în ce poziții ne putem f** e ca să ne simțim bine până la capăt.

Atât noi, cât și partenerele noastre.

Cum sună?

Eu zic că sună bine.

În plus, mai afli și tu chestii noi, îți mai condimentezi viața de cuplu. Sau, efectiv, testezi. Din pură curiozitate.

Cine știe, poate descoperi o poziție care-ți dă lumea peste cap. Și ochii.

Te întrebi de unde mi-a venit ideea asta?

Păi, vorbeam într-o zi cu un coleg mai apropiat la muncă despre probleme cu erecția, mituri despre masturbare și cum era acum mult timp treaba cu f*****l.

Cum ambele sexe erau pudice, o făceam doar în poziția misionarului, maxim (asta dacă dădeai de o femeie mai experimentată și mai cu tupeu) ea deasupra. Și aia era.

Și, după privirile îngândurate și zâmbetul încurcat al colegului, am dedus că și el cam tot pe acolo e. Adică, în afară de poziții basic, altceva nu mai pune în aplicare.

Poate că nu știe de ele. Poate că-i e rușine să-i spună partenerei ce își dorește cu adevărat. Poate interpretez eu prea mult.

Cert e că azi îți fac un top al celor mai mișto poziții sexuale pentru bărbați. Și pentru o stimulare ca la carte.

Pregătește-te să-ți dai ochii peste cap de plăcere, man.

Despre plăcere sau calitatea pozițiilor sexuale

Nu vorbim aici despre poziții sexuale doar ca să ne aflăm în treabă și să ne dăm mari. La o adică, te poți f**e așa cum vrea p**a ta.

Vorbim despre poziții sexuale care maximizează plăcerea. Că spre aia tinzi, atât tu, cât și partenera ta, nu?

Există poziții sexuale care da, te fac să termini, să termine și ea, să fie toată lumea fericită și cu lacrimi pe obraz. Dar știi care e faza cu pozițiile astea? Îți oferă o plăcere, cum s-o numesc eu…normală.

Adică nimic ieșit din comun.

Și, poate ești sătul de asta. Poate nici chef de sex nu mai ai dacă te gândești: băga-mi-aș, iar poziția misionarului?

Poziții sexuale care stimulează bărbații

Da, suntem bărbați, și dacă auzim de p***ă și mai e și rost de f***i, de cele mai multe ori, nu prea ne mai pasă de poziții. Vrem să f***m și gata. Am dreptate?

Dar de ce să nu facem și chestii memorabile?

Asta vreau să-ți zic: cu cât pozițiile sexuale sunt mai calitative, cu atât plăcerea va fi mai mare. Sună ciudat poziții sexuale calitate, dar înțelegi tu ideea.

Uite și sfaturi pentru potență maximă.

Cum ar veni, lasă pe locul doi pozițiile alea plicticoase și încearcă ceva nou. Sau îmbunătățește pozițiile normale. Uite cum.

Top poziții sexuale pentru bărbați

Ți-am promis că-ți fac un top al pozițiilor sexuale pentru bărbați care te ajută să ai nopți de zile mari.

Bine, vreau să reții că e ok să nu te simți confortabil cu toate pozițiile pe care ți le propun. E ok și ca partenera să spună pas dacă nu se simte confortabil. Însă nu trebuie să iei în nume de rău nimic.

Testează, testează, testează.

Femeia deasupra

O știi pe asta, probabil e poziția preferată a amândurora. Sau a ta, cel puțin.

Dar uite cum poți să faci ca poziția femeii deasupra să devină cu adevărat specială. Și să vrei s-o repeți de fiecare dată când faci sex.

După ce partenera se poziționează ca lumea, roag-o să-ți maseze ușor bijuteriile. Sau, dacă-i permite unghiul, să ți le ia în palmă, în timp ce se împinge-n tine.

Crede-mă, senzațiile tari sunt garantate. Sau, nu mă crede și încearcă.

În picioare

E un fel de doggie-style, doar că partenera nu trebuie să se poziționeze la 90 de grade. Trebuie să stați amândoi în picioare, de preferat în fața unui perete.

Apoi, partenera să se poziționeze cu spatele la tine, ușor aplecată, sprijinindu-se cu mâinile în perete. Recomand, pentru efecte de zile mari, câteva lumânări aprinse-n casă.

Sau, dacă sunteți mai dezinhibați, cu lumina aprinsă și perdelele trase.

Picioarele pe umeri

Penetrarea adâncă e cea mai mișto, este? Atunci, încearcă poziția asta care nici măcar nu e complicată: lasă-ți partenera să stea întinsă pe pat (eu recomand pe masă, e mai excitant) și, în timp ce o penetrezi, ridică-i pelvisul și poziționează-i picioarele pe umerii tăi. Și dă-i.

Femeia deasupra, dar invers

Sau, pe englezește, reverse cowgirl. Tu stai cuminte pe spate și partenera, în loc să se așeze cu fața spre tine, se așază cu spatele. Numai faptul că vezi fundul ăla cum se mișcă și senzația aia de p**a care intră foarte adânc o să te înnebunească, crede-mă pe cuvânt.

În loc de concluzii

Astea sunt cele mai șmechere poziții sexuale pentru bărbați pe care le știu și de care mă bucur frecvent. Sper să te ajute și pe tine.

Însă, fii atent. Că nu poți să stai într-o poziție la nesfârșit. O mai schimbi. Și, dacă e prima oară când încerci așa ceva, îți recomand o pastilă pentru potență Pops.

Te ajută să ai o erecție așa cum trebuie și, în plus, te ajută și psihic. Nu o să-ți mai faci griji, nu o să te mai gândești: oare o să fie ok sau nu mi se mai scoală?

Și mai e ceva. Uneori, p**a se blegește atunci când schimbi multe poziții. Ei bine, Pops e fix ce trebuie în cazul ăsta.

Îți urez f***i plăcut (sau f******i plăcute, mai ales dacă încerci pastile pentru potență maximă) și la mai tare!

Te salută Pop!

Lasă un răspuns