Cele mai bune poziții pentru penis mic

Cele mai bune poziții sexuale dacă ai penisul mic

Ești sigur că ai un penis mic sau doar ți se pare și pui presiune pe tine pentru că toți tipii din jurul tău se laudă cu cei 18-20 de cm?

În articolul în care ți-am explicat ce este un micropenis, ți-am (re)amintit că lungimea unui penis mediu este undeva la 12,5 cm. Și, dacă ai folosit vreodată ruleta sau vreo riglă să-ți măsori penisul și valorile au fost sub, dar nu cu mult, nu trebuie să te îngrijorezi.

Nu știu cum e situația la tine, dar un penis mic nu e capăt de lume, mai ales când ai la îndemână informații despre cele mai bune poziții sexuale.

Nu uita să încerci și:

Hai să vedem pe bune care sunt cele mai bune poziții sexuale pentru un penis mic ca tu și partenera să aveți cele mai bune seri. Sau dimineți. Sau zile, sexul e bun în orice parte a zilei.

Cele mai bune poziții sexuale pentru penis mic

Doggie style sau poziția capră

Da, una dintre cele mai folosite și mai întâlnite poziții sexuale este poziția capră. Partenera se așază în genunchi și în coate, cu spatele arcuit, iar tu o penetrezi pe la spate. Așa se pot obține cel mai bine orgasme multiple.

Poziția capră cea mai bună poziție pentru un penis mic

Punctul G va putea fi stimulat mult mai ușor, iar partenera se va simți în al nouălea cer. Și tu la fel, mai ales dacă îi apropii genunchi înainte să o penetrezi pentru ca vaginul ei să pară (și să se simtă) mai strâmt. Poți condimenta atmosfera și cu o palmă ușoară peste fund, însă doar cu consimțământul partenerei.

Mare grijă, totuși. Uneori, din cauza unei lubrifieri deficitare, această poziție sexuală pentru penis mic poate să fie foarte dureroasă mai ales pentru partenera ta.

Poziția șarpele

Partenera se așază pe burtă, cu picioarele apropiate și cu spatele puțin arcuit. Tu o penetrezi încet pe la spate, având grijă să nu te lași prea tare peste ea. Pentru o senzație și mai plăcută, roagă-ți partenera să-și apropie și mai tare picioarele.

Poziția melcul

Partenera se așază pe spate și își fixează mâinile sub fese pentru a-și susține bazinul. În acest timp, tu îi ridici picioarele pe umerii tăi. Sfat: ține-i ambele picioare cu o singură mână.

Poziția femeia deasupra

Alături de poziția capră, este una dintre cele mai iubite poziții sexuale, cu ajutorul căreia poți afla despre tipuri de orgasm la femei. Așadar, așază-te comod pe spate, îți recomand să ai și o pernă sub cap și bucură-te de priveliștea de vis în timp ce-ți penetrezi partenera.

Femeia deasupra poziție sexuală pentru penis mic

Îi poți ține mâinile pe picioare, îi poți dirija ritmul sau îi poți stimula clitorisul în voie. Tu decizi, însă eu zic că ultima variantă e cea câștigătoare. Posibil să-i oferi, în același timp, atât orgasm clitoridian, cât și vaginal.

Poziția broaștei țestoase

Poziția broaștei țestoase este o variațiune a poziții capră, deci nimic complicat. Partenera se așază cu genunchii și coatele pe pat, însă de data aceasta, își ridică fundul în aer, apropiindu-și coapsele. Tu o penetrezi pe la spate.

Senzațiile sunt extrem de intense atât pentru tine, cât și pentru ea.

Despre pozițiile sexuale pentru penis mic

Oricât de eficientă ar fi poziția sexuală pentru penis mic pe care vrei s-o încerci cu partenera ta sau de mărimea penisului tău, nu sări niciodată peste preludiu și peste stimularea clitoridiană.

Nu uita de lubrifiere, de o igienă intimă exemplară și multă, multă atenție. Nu e greu să-ți citești partenera după semnalele pe care ți le oferă corpul ei. Și, dacă nu ești sigur de ceva, întreabă direct. O femeie va aprecia mereu grija pe care i-o oferi și faptul că-ți dorești să se simtă bine.

Lasă un răspuns