Cele mai bune poziții pentru forma penisului

Cele mai bune poziții sexuale în funcție de forma penisului: un ghid complet

Tu știai că există poziții sexuale în funcție de forma penisului care te pot ajuta să te bucuri mai mult de partidă? Dacă nu, o să te pun la curent imediat. Pentru că e important.

Trucuri precum vitaminele pentru potența la bărbați sau fructele pentru potență te pot ajuta, pe termen lung, la îmbunătățirea erecției.

Însă importanța pozițiilor în care faci sex e mai mare decât te-ai fi așteptat. Atât tu, cât și partenera puteți descoperi lucruri foarte interesante la capitolul intimitate. Dar, pentru rezultate ca la carte, trebuie să introduci în ecuație și forma penisului.

De ce?

Pentru că fiecare penis este, din punct de vedere anatomic diferit. Și, dacă e diferit, de ce să nu încerci poziții care să i se potrivească mai bine?

Sincer, eu, la 38 de ani, nu știam că există așa ceva, chiar dacă mi-am început viața sexuală destul de devreme. Dar omul cât trăiește, învață. Și, cel mai important, experimentează. Știi doar, experiența personală e cea care contează cel mai mult.

În plus, poziția optimă duce la senzații incredibile pentru ambii parteneri. Și mai e ceva: s-ar putea ca, dacă ai în cap o anumită poziție, să-ți vină un chef de sex nebun. Și să nu-ți vină să te mai oprești. Cum mi-ar zice un prieten: fă istorie, Răzvane, rezistă!

Află mai multe informații despre poziții sexuale în funcție de forma penisului ca să ai partide de sex așa cum ai visat.

Cele mai bune poziții sexuale în funcție de forma penisului: un ghid complet

6 forme de penis

Până să intrăm în detalii despre poziții sexuale, trebuie să afli exact care e forma penisului tău. Însă e bine să știi că, indiferent de formă, e bine să fie pe poziție. Nu e? Atunci încearcă pastile pentru potență maximă.

Revenind, cele mai întâlnite forme de penis sunt:

Penis curbat

Adică seamănă cu o banană, dar nici chiar așa. Ideea e că există bărbați (s-ar putea chiar și tu) care n-au penisul perfect drept.

Și nu, nu vorbim de penis curbat ca în cazul bolii Peyronie, vorbim de un penis normal, sănătos, dar…curbat.

Disclaimer: dacă gradul de curbură al penisului tău e prea mare, resimți dureri în timpul actului sexual și partenera la fel, îți recomand să afli ce medic tratează impotența și să te pregătești de un consult.

Nu amâna!

Revenind, atunci când ai erecție, penisul se curbează, în cele mai multe cazuri. În stânga sau în dreapta.

Penis gros

Bărbații care au penisul gros pare că au tras lozul câștigător. Aparent, s-au făcut câteva studii și pe femei nu le interesează neapărat lungimea, cât grosimea.

Doar că nu e valabil întotdeauna. Dacă tu ești prea bine la ambele capitole, adică și la lungime, și la grosime, sunt șanse ca partenera ta să nu țipe de plăcere.

Însă știi cum se spune: ce nu rezolvi cu lungimea se rezolvă cu grosimea. Dacă tot vorbim de griji, alege cele mai bune pastile pentru potență și scapi de toate problemele.

Penis subțire

În cazul acesta, o să fie nevoie să faci mai multe eforturi. Dar, dacă te ajuți de suplimente, poziții și imaginație, te poți prezenta mai mult decât onorabil. Nu contează că e subțire și scurt, găsești poziții sexuale și pentru asta, deci capul sus.

Penis mediu

Avantajul unui penis mediu vine tocmai din faptul că orice femeie se poate adapta la el. Practic, tu trebuie doar să te prezinți la apel, nu ai nevoie neapărat de pregătiri speciale. Poți încerca toate pozițiile și șansele de reușită sunt mari.

Penis rachetă

Poate suna ciudat, dar există și penisuri în formă de rachetă. Mai exact: lungimea este variabilă și se subțiază spre vârf. Bine, depinde cât de mare este diferența între bază și vârf, dar în general îți poți face treaba foarte bine cu el.

Penis ciupercă

Penisul ciupercă sau ciocan este acel tip de penis care nu are dimensiuni impresionante la bază, dar impresionează prin forma capului. Adică e oarecum bulbucat. Îți explic în continuare cum să-l folosești și pe el.

Poziții de sex cu penisuri în formă de ciupercă

Sper că te-am lămurit că forma penisului e o treabă care variază de la individ la individ și nu trebuie să te simți prost că penisul tău nu arată într-un anumit fel. Important este să afli care sunt cele mai potrivite poziții sexuale în funcție de forma penisului.

Poziții sexuale în funcție de forma penisului

Am vorbit și despre mărimea preferată de femei și am ajuns la concluzia pe care o intuiești: e mai bine să știi cum să-ți folosești penisului decât să ai mărimea și grosimea perfecte și rezultatele să nu fie cele pe care le vrei.

Bineînțeles, o partidă reușită de sex mai depinde și de alți factori. Însă, în principal, trebuie să știi să-ți folosești penisul.

Dacă erai curios de principalele poziții sexuale în funcție de forma penisului, ai ajuns în locul potrivit.

Poziții sexuale pentru un penis curbat

Dacă ai penisul curbat, poți încerca poziția lingurița. Vă așezați ambii pe o parte, tu în spate, în funcție de partea în care ți se curbează penisul. Partenera ta îți va simți întreg penisul, iar tu te vei putea bucura de formele ei apetisante și de cum i se unduiește fundul.

Nu uita de mângâieri și de stimularea clitorisului.

Și, dacă ați discutat despre acest aspect și partenera ta a fost de acord, poți s-o tragi ușor de păr. Sau mai tare.

Încearcă și alte poziții sexuale pentru bărbați.

În afară de poziția linguriță, mai puteți încerca și poziția doggy style, tot pe la spate. Așa, poți să-i stimulezi și clitorisul, să-i mângâi sânii și poți ajunge rapid la punctul G.

Poziții sexuale incitante pentru un penis gros

Poziția femeia deasupra sau cowgirl vă poate garanta amândurora fiori de plăcere care nu se mai termină. Cu poziția asta, tu ca bărbat ai o grămadă de avantaje. Gândește-te ce priveliște ai în primul rând. Nu cred că mai e cazul să-ți dau detalii că poți să-ți imaginezi singur.

Cele mai incitante poziții de sex îm funcție de forma penisului

Apoi, partenera are controlul, iar tu te poți bucura de priveliște. Și, pentru senzații incredibile, partenera ar trebui să stea aplecată peste tine și să se miște înainte și înapoi. Mișcarea asta îi va stimula clitorisul și, ca bonus, poate să te stimuleze și pe tine mai bine auditiv.

Poziții sexuale pentru un penis subțire

Pentru un penis subțire, una dintre cele mai bune poziții este poziția misionarului. Dar nu cea normală, în care tu te așezi peste parteneră. Există o variație: poziția misionarului cu picioarele ei ridicate în aer.

Atunci când faceți sex în poziția asta, se modifică unghiul de penetrare, iar penisul ajunge exact unde trebuie. Pentru un contact și mai intens, îi poți ține picioarele cu mâna unul lângă altul.

Poziții sexuale pentru un penis mediu

Bărbații care au un penis mediu se pot bucura și își pot bucura și partenerele în orice poziție. Schimbi când te plictisești sau în funcție de preferințele tale și ale ei.

Poziții sexuale pentru un penis rachetă

În cazul penisului în formă de rachetă, poți începe cu un doggy style. Indiferent de lungime, faptul că se subțiază spre vârf te va asigura că nu-ți rănești partenera. În plus, ea poate să te stimuleze mai bine dacă-și contractă mușchii pelvieni.

În plus, aceasta e forma de penis ideală pentru sex anal, dacă sunteți amatori.

Poziții sexuale pentru un penis ciupercă

Dacă ai penisul în formă de ciupercă, o să-i stimuleze partenerei tale pereții vaginali foarte bine. Cu cât terminațiile nervoase sunt mai bine stimulate, cu atât climaxul va fi mai puternic. Al ei, deci în consecință și al tău. Nici nu trebuie să te complici prea tare, cele mai apreciate poziții fiind cele clasice, adică misionarul, femeia deasupra și variațiile pe aceeași temă.

Concluzii

Tocmai ai aflat care sunt cele mai bune poziții sexuale în funcție de forma penisului testate de mine și de bărbați din lumea întreagă. E imposibil ca măcar două să nu meargă și în cazul tău.

Și, dacă ai dubii, propuneri sau păreri, pune-le în comentarii pe blogul Pops.

Lasă un răspuns