potenta scazuta barbati

Ce înseamnă potența scăzută la bărbați?

Noi, bărbații, suntem și fraieri uneori. Cunoști expresia și-a tăiat singur craca de sub picioare? Cam asta reușim atunci când ne facem probleme chiar și când nu e nevoie.

Cum te-am obișnuit, eu spun lucrurilor pe nume. Stai liniștit că le-am simțit din plin pe pielea mea. A fost de ajuns să mă gândesc o dată că s-ar putea să pierd erecția în mijlocul partidei și după nu a mai existat altceva în mintea mea.

E super frustrant să stai cu teama de eșec. Dacă se întâmplă iar? Dacă nu mi se scoală la timp? Sau dacă simte și ea că s-a înmuiat în timp ce o penetrez?

Mda, toate gândurile negative te afectează mai grav decât crezi. De multe ori poți să nu ai nicio problemă, doar că penisul tău ascultă de creier și nu mai face față presiunii.

Ce înseamnă potența scăzută la bărbați? Hai că-ți zic imediat dacă e cazul să-ți faci griji pe bune sau dacă e timpul să-ți vezi de treabă liniștit.

Despre potența la bărbați

Despre potența și erecția la bărbați ți-am mai scris.

Dar, îți repet și cu ocazia asta. Bărbații sunt și ei oameni. Hai, frate, că rămâne între noi. Am fost obosit și chiar nu aveam chef de sex. Se întâmplă și e normal ca atunci când nu-ți arde de una mică să ajungi să fii dezamăgit de performanțele tale.

Ce vreau să spun stă în felul următor: uită ce vezi în filmele porno. Nu-ți mai crea așteptări nerealiste. Da, unii bărbați au p**a lungă cât o zi de post. Alții, o au mai mică. Dar, oricum ar fi, poți face sex fără probleme și o poți satisface de zici că nu-i adevărat.

Așa că nu mai pune presiune aiurea pe umerii tăi. Că ajungi să ai probleme psihologice asociate cu potența și erecția. Și din nimic ajungi ba să nu ți se mai scoale la timp, ba să ți se lase când tu o vrei tare și nervoasă.

Ce înțelegem prin potență scăzută

Și atunci, când devine potența o problemă?

Păi, când sexul e afectat de cât de tare e. Sau, mai bine zis, de cât de moale îți e p**a atunci când se presupune că ar trebui să te afli într-o stare de excitație.

Potența scăzută înseamnă că îți e greu să ajungi la erecție și ai probleme să o menții sculată. Potența scăzută e despre o p**ă moale în timpul penetrării.

Să te gândești la ceva mai grav? Chiar nu-i cazul. Cum ți-am zis, potența scăzută poate fi o chestie temporară sau poate deveni o obișnuință tocmai pentru că tu nu poți depăși momentul.

Ca să te verifici, întreabă-te: mi se scoală când mă masturbez? sau mă trezesc dimineața cu ea cât un par? Dacă răspunsul e da, atunci ești bine. Ai nevoie doar de un mic ajutor să depășești problemele. Clar nu ai impotență sau mai știu eu la ce te gândești tu.

De ce apare potența scăzută la bărbați

Despre gândurile negative și presiunea pusă aiurea pe umerii tăi am zis deja.

Alte cauze pentru potența scăzută vorbesc despre masturbarea excesivă sau despre faptul că te grăbești să ejaculezi atunci când o iei la mână. Ca idee, când ți-o freci ar trebui să o menții sculată cam cât vrei să dureze și o partidă de sex normală.

Potența scăzută poate apărea și dacă în capul tău sunt doar fantezii. Adică, dacă te exciți doar când te gândești la scenariile erotice, realitatea o să-ți dezamăgească instrumentul. Și el o să zică îmi bag picioarele, pentru atâta lucru nici capul nu-l scot din vizuină.

Stresul, mâncatul porcăriilor, fumatul excesiv, sedentarismul sau chiar afecțiuni asociate pot sta în spatele potenței scăzute. Dacă crezi că ți se trage de la alte probleme de sănătate, trage o fugă și pe la doctor și vezi dacă-i de acolo.

Cum să ai potență maximă

Ca să ai potență maximă trebuie să îți menții erecția pentru cât timp vrei sau ai nevoie.

Mai mult, atunci când ți se scoală, ea trebuie să fie la maximum de erecție. Adică, să se întărească cât poate ea de tare și de mult.

Mulți bărbați nu prea apucă să și-o vadă la adevăratul potențial. Îți zic, atunci când o faci o să crezi că-i mai lungă și mai groasă. Nu, ea e la fel, doar că a atins potența maximă.

Cum ajungi acolo?

Poți prin exercițiu. Să înveți cum să folosești masturbarea în avantajul tău, cum să respiri corect când faci sex sau cum să îți întărești și controlezi mușchii pelvieni. O să-ți scriu despre toate tehnicile în detaliu pe blog, așa că stai pe aproape.

Altfel, când ai nevoie de un ajutor pe bune, poți să bagi o pastilă pentru potență maximă Pops. Îți face rapid efectul și tu te bucuri de o erecție mai tare ca de obicei.

Lasă un răspuns