trucuri potenta maxima

Sfaturi practice și trucuri pentru potență maximă

Te-ai gândit vreodată că ai nevoie de medicamente pentru potență maximă? Ei bine, de multe ori soluția nu va fi descoperită în cabinetul unui medic, mai ales dacă nu suferi de disfuncție erectilă, ci în viața de zi cu zi, cu ajutorul sfaturilor pentru mărirea potenței. De leacuri populare pentru potență maximă ți-am mai povestit, la fel și despre pastile pentru potență maximă. 

Dar azi nu despre pastile vreau să-ți vorbesc, ci despre trucuri pentru potență maximă pe care orice bărbat trebuie să le știe. Asta ca să obțină potența maximă natural! 

Ce înseamnă de fapt potența maximă?

E ca și cum ai spune să-ți atingi potențialul maxim în ceea ce faci. La noi, în cazul potenței maxime la bărbați, e vorba de performanțe sexuale.

Potența la bărbați se măsoară în:

  • durata de timp până apare erecția – cu cât este mai mică, cu atât mai bine;
  • durata de timp cât te ține erecția – cu cât este mai mare, cu atât mai bine;
  • tăria penisului – cu cât este mai tare cu atât se va simți mai bine partenera, dar și tu;
  • controlul ejaculării – cu cât te abții mai mult… cu atât mai bine.

Sunt unii bărbați care mai adaugă aici și: intensitatea orgasmului, cantitatea de spermă eliminată, câte partide de sex pot duce consecutiv și câte orgasme are partenera. 

Din punctul meu de vedere, ca să ajungi la potență maximă, e ca-n sport: trebuie să fii antrenat. Să ai experiență, să îți cunoști corpul și limitele. Și să cunoști corpul femeii, să știi cum să o stimulezi nu doar cu penisul ci și prin sărutări, mângâieri sau chiar vorbe dulci. Nu uita nici de fanteziile sexuale ale femeilor și citește despre prelungirea orgasmului

Asta înseamnă să fii bărbat la capacitate sexuală maximă. Gândește-te că toate astea țin și de împrejurări, și de emoții sau alți factori externi. Oameni suntem și nu avem cum să performăm mereu la capacitate maximă.

Hai să vedem și trucurile pentru potență maximă pe care le așteptai!

Trucuri neștiute pentru potență maximă – înainte de sex

#1 Antrenează-ți dorința sexuală

Orice partidă bună începe cu o dorință. De asta ai nevoie, în primul rând, pentru a intra în starea necesară și a obține erecția, fără de care nu poți face nimic.

Antrenarea dorinței înseamnă să îți concentrezi gândurile asupra fanteziilor care te excită. Asupra femeii pe care o ai în fața ta, asupra mișcărilor ei, buzelor, sânilor și să ți-o dorești, trup și suflet.

Antrenarea dorinței sexuale mai înseamnă, pe de altă parte, să renunți la orice factori de stres, să uiți de oboseală, de anxietate, de teama de a nu performa. Să renunți la inhibiții și la teama de a fi judecat. Să fii doar acolo, trup și suflet, cu partenera.

#2 Concentrează-te asupra stimulilor sexuali

De la dorință la stimul e doar un pas. Aici apare cu adevărat erecția. Iar noi, bărbații, funcționăm pe stimuli vizuali, în primul rând. Fie că e vorba de decolteu, fund sau chiar zona intimă a partenerei, ne excităm încă dinainte să o atingem.

În al doilea rând, apar stimulii tactili, precum atingerile ei, sărutările, mângâierile. 

La unii dintre noi funcționează și stimulii auditivi – ce ne spune partenera – sau chiar olfactivi – parfumul ei, spre exemplu. 

Cel mai important, ca să obții o erecție, e să te concentrezi pe acești stimuli și să nu-ți fugă mintea aiurea la alte lucruri. Să fii cu totul acolo. Pentru mai mulți stimuli variază și pozițiile sexuale

#3 Masturbarea

Spune-mi cum te masturbezi ca să-ți spun cât de potent ești.

Ideea e următoarea: dacă atunci când te masturbezi obții erecția ușor, înseamnă că funcționezi cum trebuie. Dacă atunci când ești cu o femeie obții erecția mai greu, înseamnă că e de la emoții. 

Atunci când te masturbezi, te cunoști mai bine. Știi la ce ești mai sensibil, ce te face să ejaculezi mai repede și ce te face să îți pierzi cheful. Atunci îți cunoști fanteziile și toate nebuniile pe care le poți folosi când faci sex.

Așa că, masturbează-te constant ca să nu îți pierzi antrenamentul. Însă, nu abuza de asta – ce-i prea mult strică și riști să îți obișnuiești corpul și mintea cu stimuli precum mâna ta – și nu corpul femeii. Am scris mai multe despre asta, inclusiv despre mituri despre masturbare complet false. 

#4 Ia un supliment pentru potență maximă

Ha, trebuia să ajungem și la pastile pentru rezistența în pat. Odată cu înaintarea în vârstă, e mai greu ca bărbat să obții erecția sau să o menții. Ca să nu mai zic de ejaculare. Sau, dacă știi că ești emotiv și te pierzi repede cu firea când se dezbracă o gagică în fața ta.

Așa că, dacă știi că ai anumite slăbiciuni și nu vrei să riști, bagă un Pops. O pastilă e suficientă să îți dea în 30 de minute o erecție așa tare cum poate nu ai mai avut vreodată. 

Mai multe sfaturi pentru potență maximă – în timpul sexului 

#5  Relaxează-te. No stress

Stresul, bată-l vina, e cauza pentru cele mai multe probleme cu erecția. Am întâlnit mulți bărbați care au reacționat cum trebuie la stimuli și s-au descurcat la preludiu, dar apoi și-au pierdut erecția tocmai la penetrare. 

Sau pur și simplu au pierdut erecția pe parcurs, fără ca măcar să apuce să ejaculeze. 

muschi pelvieni la barbati

Stresul e, de multe ori, autoindus. Poate fi cauzat de muncă, relațiile sociale sau alți factori externi, sau poate fi cauzat de presiunea pe care o pui asupra ta. Că ți-e teamă de eșec, că te gândești că ei nu-i place de tine sau ai anxietate de performanță.

Vrei să faci impresie, dar nu ești sigur dacă faci bine ce faci. Sfatul meu: trăiește clipa! Nu mai te gândi la alte lucruri care nu țin de sex. Respiră, relaxează-te. Totuși, nu trăi clipa atât de mult încât să cazi în cealaltă extremă…

#6 Controlează-ți emoțiile și gândurile

Eu, de exemplu, ca să ejaculez mai repede, uneori mă gândesc la un film porno care mi-a plăcut. Sau mă concentrez pe gagica din fața mea, în special pe zonele ei care mă excită cel mai mult.

Asta pentru că am uneori senzația că ea s-a plictisit, că a obosit sau că îmi face semn că ar vrea să termin mai repede. Și atunci cresc viteza penetrării, mă concentrez strict pe stimulii sexuali care m-ar duce mai repede la ejaculare și… gata.

În schimb, dacă simt că se apropie momentul ejaculării și partida ar fi prea scurtă dacă aș termina, îmi controlez emoțiile și direcționez gândurile în altă parte. Chiar râdeam cu niște prieteni care ziceau că ei se gândesc la cele mai non-sexuale lucruri precum filme horror, babe, poate chiar și-l imaginează dezbrăcat pe șeful de la muncă. 

Vezi tu, trebuie mereu să găsești un echilibru, pentru că ejacularea este, de fapt, în mintea ta. 

#7 Antrenează-ți mușchii pelvieni

Atunci când tu îți dai drumul, mușchii pelvieni se încordează. De fapt, ei încep să se încordeze fără ca tu să îți dai seama cu mult înainte să ejaculezi. Asta este de fapt ceea ce îți grăbește ție ejacularea.

Așa că uite aici un truc pentru potență maximă – antrenează-ți mușchii astfel încât să se relaxeze. Să nu acumulezi așa multă tensiune acolo prin încordarea ritmică, pentru că asta te duce în punctul în care nu mai poți controla ejacularea.

Ce înseamnă mușchi pelvieni încordați? Este vorba de senzația aceea pe care o ai atunci când te abții să mergi la baie (fie pentru numărul 1 sau 2). 

E o teorie întreagă aici și voi veni cu articole mai detaliate pe acest subiect. Momentan, asta e suficient să știi: relaxează-ți mușchii pelvieni atunci când faci sex, tocmai ca să îți controlezi mai bine ejacularea.

Vrei mai multe trucuri pentru potență maximă?

Urmărește-ne blogul în continuare. E un subiect complex și voi publica mai multe materiale pe această temă.

Între timp, dacă vrei să sari peste antrenament și să treci la fapte mai repede, citește și despre efectele pastilelor de potență Pops. Sigur o să te „inspire”!

Lasă un răspuns