Potența la bărbați

Potența la bărbați: sfaturi practice și secrete pentru menținere și creștere

Te salut! Bine ai (re)venit pe tărâmul discuțiilor despre potența la bărbați, erecții și tot ce ține de această activitate sportivo-culturală extrem de plăcută.

Treaba asta cu potența la bărbați poate părea floare la ureche din perspectiva tipelor, de exemplu. Ți se scoală, dai la b**i, termini și aia e. Însă cunoaștem amândoi situația și nu e chiar așa. Eu, cel puțin, am trecut prin destul de multe faze nasoale, care m-au făcut să mă gândesc serios la tot mecanismul ce ține de potență. Am pățit, de-a lungul timpului, cam tot ce ar putea păți un bărbat la capitolul ăsta. Am trecut prin situații jenante, am avut partenere vanilla, partenere care voiau mai dur, am cam testat tot ce se putea testa în materie de emoții.

Și da, credeam că o să mor dacă nu mi se mai scoală, dar ghici ce? N-am murit. Am trecut peste. În plus, am conștientizat foarte multe chestii care m-au ajutat să am o viață sexuală așa cum mi-am dorit mereu: fără stres și fără griji. Și am învățat ce trebuie să fac pentru ca totul să meargă ca uns și să țin steagul sus.

E ușor s-o ridici atunci când ții cont de chestii de bază și cunoști anumite lucruri despre potență mai în detaliu. Eu sunt aici ca să-ți spun experiențele mele, să-ți ofer sfaturi practice pentru menținerea erecției și creșterea potenței.

Așa că, așază-te confortabil și hai să discutăm ca-ntre bărbați.

Care sunt cele mai întâlnite disfuncții sexuale masculine

Ăsta e unul dintre subiectele mele preferate atunci când vine vorba despre potența la bărbați. Și știi ce susțin eu: dacă nu ești informat, n-ai cum să iei cea mai bună decizie. În plus, nu e bărbat pe lumea asta care să nu fi avut vreodată o problemă cu etajul inferior. Și să nu-i treacă prin cap că, gata, e impotent. Așa că, vezi care sunt cele mai întâlnite disfuncții sexuale masculine.

Și, ca să nu te stresezi aiurea, află și ce medic tratează impotența. S-ar putea să-ți ia o piatră de pe p**ă, pardon, de pe inimă.

Cauzele lipsei de erecție

Știi cum e când ești stresat și-ți rulează mereu câte ceva în background. Adică ai gânduri pe care nu le poți opri ori ești îngrijorat constant. Ei bine, eu am pățit-o nasol la un moment dat. Efectiv, nu mă puteam concentra să fac nimic. Gândul ăla nu mi se mai scoală p**a devenise real și eram cam disperat.

Pe lângă asta, nu doar oboseala psihică îmi punea capac, ci și cea fizică. Chestiile astea mă frustrau teribil și când te gândești că erau chiar unele dintre cauzele erecției slabe. Și eu nu eram conștient neapărat. Credeam că e vina mea. Că s-au dus pe p**ă zilele bărbăției mele. Însă m-am calmat, am tras aer în piept și am zis că trebuie să fac o schimbare.

Creșterea potenței pe cale naturală

Potența la bărbați nu are legătură doar cu starea emoțională, ci și cu stilul de viață. Aveam perioade în care tot ce făceam era să dau peste cap cel puțin 3 beri în fiecare zi și să mănânc burgeri și pizza. Cum crezi că era viața mea sexuală? Îți spun eu: de r***t. Cum am schimbat asta? Păi am început să fac sport în primul rând, apoi am testat exerciții pentru creșterea potenței și parcă eram alt om.

Despre potența la bărbați

Plus, mi-am schimbat stilul de viață la 180 de grade. Am început să consum fructe. Și nu orice fel, fructe pentru potență. Le-am integrat în meniu destul de ușor, apoi am integrat și legume pentru potență. N-ai zice că un stil de viață cât de cât sănătos are efecte benefice și în ceea ce privește f*****l, dar să știi că la mine a mers.

Diferența dintre medicamentele pentru potență și suplimente

Probabil ți-a trecut prin minte la un moment dat să încerci și varianta rapidă. Adică să ai p**a tare într-un timp scurt și să f**i ca animalul. Însă, înainte de a lua orice decizie, îți recomand să nu te arunci ca taurul cu cornul înainte și să te documentezi un pic în ceea ce privește aceste medicamente pentru potență. Plus, există o diferență între medicamentele propriu-zise și suplimentele pentru potență. Medicamentele pentru potență sunt prescrise de medic în cazuri grave, iar suplimentele sau acele pastile pentru potență naturiste care pot fi luate oricând și oriunde. Fără să ai nevoie de rețete sau alte chestii.

Suplimentele sunt un amestec de plante cu proprietăți stimulate, afrodiziace, fără efecte adverse. Și, vorba aia, dacă îți schimbi stilul de viață, dai scaunul de sub fund pe un jogging și burgerul de toate zilele pe mâncare sănătoasă, de ce să nu încerci și ceva naturist?

Apetitul sexual scăzut și potența la bărbați – cauze psihologice

O știi pe aia cu: eh, bărbații au chef de sex oricând, oricum, oriunde? Știm amândoi că e o prejudecată tembelă și atât. Bărbații sunt și ei oameni, au nevoi, au frustrări, sunt obosiți sau stresați. Știi ce zic, nu? Mie mi-a luat ceva timp să-mi dau seama de asta, mai exact să-mi dau seama că există probleme psihologice care afectează erecția. Fie că e vorba de stres sau despre anxietatea de performanță, chestiile astea îți afectează activitatea sexuală.

Sper că ești mai stăpân pe situație acum, datorită informațiilor pe care le-am împărtășit cu tine. Nu uita, informația înseamnă putere. Te salut și dă cu spor!

Lasă un răspuns