Funcționează pompele pentru mărirea și îngroșarea penisului

Funcționează pompele pentru mărirea penisului?

Astăzi vreau să vedem cum stă treaba cu pompele pentru mărirea penisului. Sunt absolut sigur că ai dat peste așa ceva la un moment dat.

Și de ce ai dat? Pentru că, probabil, ai căutat soluții pentru mărirea penisului. Sau pentru îngroșarea penisului pentru că ți se părea că e foarte subțire.

Nu e nimic de judecat aici.

Toți am fost acolo.

Căutăm metode ca să o facem să pară mai mare.

Pentru că avem impresia că așa se satisface o femeie în pat. Cu un penis imens, lung și gros.

Din punctul meu de vedere, organe sexuale masculine și organe sexuale feminine pentru toate gusturile. Și mari, și mici, lungi, subțiri, groase sănătoase. Și că nu trebuie neapărat să fie schimbate sau îmbunătățite în vreun fel.

Mai degrabă îmbunătățești menținerea erecției prin anumite tehnici. Sau afli care sunt fanteziile sexuale preferate ale partenerei tale. De multe ori, nu totul se reduce la un penis mare și gros.

Pompe pentru mărirea penisului
                                                                                                   Sursă foto: Pexels

Și îți spun asta pentru că, de-a lungul timpului, fie că vorbesc de oamenii pe care-i întâlnesc la sală sau propriii prieteni, încrederea în sine și ceea ce faci cu ce ai contează. Îmbunătățirea continuă. Și conștientizarea faptului că trebuie să muncești pentru ceea ce vrei să primești.

Dar, ca să nu mă îndepărtez prea mult de subiectul de azi, să revenim la pompele pentru mărirea penisului.

Din câte știi, asta e una dintre metodele prin care, teoretic, o faci să crească. Să fie mai lungă, să fie mai groasă.

Producătorii asta îți promit.

Dar cum funcționează metoda asta? Și, cel mai important, funcționează pe bune pompele pentru mărirea penisului ori nu?

Hai să aflăm.

Pompele pentru mărirea penisului: ce sunt și cum arată

Pompele pentru mărirea penisului sunt folosite pentru mărirea organului genital masculin. Teoretic.

Practic, e discutabil. Pompele pentru mărirea penisului sunt dispozitive care au scopul de a stimula fluxul sanguin la nivelul inferior. Unii spun că-ți rezolvă problemele cu disfuncțiile erectile, că o să fie erectă și că o să-ți și crească în lungime.

Pompele pentru mărirea penisului, de obicei, sunt format din două componente: un tub în care este introdus penisul (nu știu cum să zic, dar mie mi se pare periculos deja) și un mâner sau o pompiță.

Bineînțeles, ceea ce ți-am descris eu aici e numai un model, cel mai întâlnit. Există și aparate pentru mărirea penisului care sunt și mai scumpe și au alt design.

Pompă pentru mărirea penisului și probleme cu erecția
                                                                                                                       Sursă foto: 123rf.com

Aparent, pompele pentru mărirea penisului trebuie folosite de mai multe ori, nu doar o dată. Există pompe pe bază de aer și pompe pe bază de apă. Cele pe bază de aer sunt un pic mai imprevizibile și te poți trezi cu probleme.

Cert e că-ți introduci penisul într-un tub, tragi de mâner și așa începe magia.

Am avut un prieten care a încercat asta una dintre pompele pentru mărirea penisului pe bază de aer și s-a trezit cu penisul vânăt și cu dureri mari. Și, înainte să încerce, îmi zicea și mie să încerc, că poate cine știe.

Deci, sincer, nu îți recomand aparate pentru mărirea penisului. Poate nici prietenul acela al meu nu a știut s-o folosească, dar asta ce înseamnă? Că nu e prea intuitivă treaba. Așa că nu îți recomand.

Cum funcționează pompele pentru mărirea penisului

Pompele pentru mărirea penisului funcționează pe principiul creării de vid în tubul în care-ți introduci penisul. Apoi, după ce aerul din tub e scos afară, se creează vidul (presiunea negativă). Presiunea stimulează cantitatea de sânge din țesutul erectil și așa crește organul genital masculin. Pe moment.

Să zicem că e adevărat și că te ajută să o mărești.

Însă, cred că ți-ai dat seama că nu va dura.

Că imediat ce efectul se duce, penisul va reveni la normal. Și te-ai mai și chinuit atât, ca să nu mai vorbim de riscuri.

Modalități naturale de creștere a penisului

Dacă vrei, știu alte modalități naturale de creștere a penisului pe care ai putea să le încerci. Și pe care le-am încercat și eu. Mult mai sigure, mult mai decente.

Exerciții fizice pentru creșterea potenței și a penisului

Ai auzit de exerciții pentru creșterea potenței? Adică, mai pe scurt, sală. Da, sala de fitness, acolo unde merg bărbații, transpiră, ridică greutăți și fac mușchi. Practic, cu asta mă ocup.

Poți face exercițiile pe care ți le-am recomandat în articol, crede-mă, o să meargă mai bine decât pompele pentru mărirea penisului care, dacă mă întrebi pe mine, mi se pare că e ditamai deranjul cu ele și nici nu funcționează pe termen lung.

Exerciții pentru creșterea potenței și a penisului
                                                                                                   Sursă foto: 123rf.com

Sau poți să te lași pe mâna unui antrenor. Exercițiile fizice cresc nivelul de testosteron, iar testosteron e direct răspunzător de creșterea libidoului și mărirea penisului. În erecție, penisul o să-ți pară mult mai gros și mai mare. Pardon, o să fie, nu o să pară.

În plus, exercițiile fizice nu sunt bune doar în cazul acesta, ci și pentru restul organismului. Îți dau o stare de bine și te mențin în formă.

În plus, nu uita să încerci legume pentru potență, băuturi care cresc potența și nuci pentru potență.

Pastile potență pentru mărirea penisului

Un penis mare nu crește peste noapte. Vestea bună e că există și alte șmecherii care pot să-l facă să pară mai mare. Fără ditamai deranjul cu pompe pentru mărirea penisului, geluri pentru potență ori sprayuri pentru potență, care mai mult îți pierd timpul, la propriu și ajungi nici să nu mai simți nimic.

Te-ai gândit că pastile potență chiar te pot ajuta? Pastilele pentru potență pe bază de plante îți stimulează fluxul sanguin acolo jos, practic și penisul îți va părea mai mare, îți oferă erecții puternice de nu știi ce să faci cu ele atâta timp și asta în 30 de minute.

În comparație cu pompele acelea periculoase pentru mărirea penisului, asta mi se pare alegerea potrivită. Și fără riscuri, pastilele de potență naturiste nu au efecte adverse. Bineînțeles, citești prospectul înainte.

Lasă un răspuns