Penis moale

Ai penisul moale? Uite ce poți face

Ca orice bărbat, la un moment dat, am avut probleme cu penisul. Penisul meu era moale și eu eram total disperat pentru că nu știam ce să mai fac. Asta, înainte să mă apuc de sală serios și să-mi iau certificarea de antrenor personal. Și înainte să încep să mănânc sănătos. Viața mea era un haos total.

Dar știi ce era ciudat? Că aveam erecții puternice înainte. Și sexul era ok, nu îmi făceam griji că în timpul actului se înmoaie sau că nu pot duce la bun sfârșit partida.

M-am speriat și, în primă fază, am început să mă documentez. Și uite ce am găsit.

Penis moale: ce înseamnă

Penisul moale este egal cu un penis care nu se mai scoală.

Sau, mai bine zis, atunci când vrei să începi actul sexual, n-ai cu ce. Penisul nu e îndeajuns de bine vascularizat așa că nu ai nici cu ce să începi, nici cu ce să termini.

Penis moale. Disfuncție erectilă sau impotența la bărbați.
                                                                                                       Sursă foto: 123rf.com

Teoretic, dacă ai penisul moale, înseamnă că intri la capitolul disfuncții sexuale. Iar impotența la bărbați se traduce prin neputința de a-ți penetra partenera (și asta se repetă mai mult de trei luni la rând de fiecare dată când vrei să faci sex)

Însă nu trebuie să te sperii din prima, e posibil să nu ai impotență. Sunt multe cauze care pot determina această problemă. Uite câteva de care trebuie să ții cont.

De ce ai penisul moale

E perfect normal acum să te întrebi de ce ai penisul moale. Așa cum spuneam mai sus, sunt multe cauze pentru care poți avea penisul moale. Și ți-am pregătit o listă:

 • tratamente medicamentoase – există anumite tratamente care afectează libidoul, nu te mai exciți și așa penisul tău e moale, nu mai poți obține o erecție ca lumea, iar de o partidă de sex nici nu se mai pune problema;
 • alimentație proastă – știai că sunt alimente care scad testosteronul? Testosteronul e direct legat de libidou, libidoul înseamnă chef de sex și dacă tu ai testosteronul scăzut, tragi singur concluzia;
 • boli organice – diabetul, de exemplu, deteriorează vasele de sânge, circulația nu se mai face corespunzător și ghici cine are penisul moale;
 • tulburări psihologice problemele psihologice care afectează erecția contribuie și ele la problemele cu erecția și la un penis moale, normal. Aici intră și anxietatea de performanță și stresul generalizat.

Mai există și impotența la tineri, care poate apărea fix pe sistemul: nu am experiență, nu știu cum să satisfac o femeie. De aici mergi direct pe drumul anxietății sexuale, plus probleme cu erecția care duc la penis moale.

Cum scapi de problema penisului moale

Ți-am zis că nu te las așa. Îți voi spune cum poți scăpa de problema penisului moale.

În primul rând, fii atent dacă ai erecție dimineața. Dacă e acolo, înseamnă că nu ai probleme cu impotența sau alte chestii. Însă, dacă nu ești sigur, poți merge la medicul care tratează impotența. Asta înseamnă că trebuie să-ți faci o programare la medicul urolog, sau de ce nu, la androlog. Află aici dacă trebuie să mergi la urolog sau androlog.

Dacă totul e în regulă chiar și atunci când te masturbezi (știi și că masturbarea are beneficii, nu?) dar ți se înmoaie atunci când vrei să faci sex, e posibil să fie pe sistem nervos. Și tu să ai nevoie de un mic ajutor.

Elimina problema penisului moale cu trucuri pentru probleme cu erectia
                                                                                                     Sursă foto: 123rf.com

Poți scăpa de problema penisului moale cu ajutorul unor pastile pentru potență cu ingrediente naturiste. Care nu numai că te scapă de problema asta, dar te scapă și de reacții adverse. Practic, dacă te-ai gândit vreodată la medicamente pentru potență sau ce să iei în loc de Viagra, ți-ai găsit răspunsul.

Uite cum se administrează corect pastilele pentru potență Pops și vezi dacă funcționează și pentru tine.

Mai e ceva ce sigur te ajută. Pe testate.

Schimbă-ți stilul de viață. Încearcă să faci sport, orice fel de mișcare ajută. Și mănâncă cât mai sănătos posibil, la ore fixe. Te ajută să ții și greutatea în frâu, dacă ai probleme la capitolul acesta. Doar că trebuie să ai răbdare.

Penisul moale: ce e de reținut

Penisul moale e o problemă care afectează mulți bărbați. Așa că, dacă ți se întâmplă și ție, nu sta să-ți plângi în pumni, identifică rapid cauza cu ajutorul unui medic. În plus, un mic ajutor nu a omorât pe nimeni, așa că poți încerca fără teamă și pastile pentru potență. Remediile naturale, un somn bun, mișcarea și hrana de calitate pot face minuni, crede-mă pe cuvânt.

This Post Has 4 Comments

 1. Adi

  Aș dori informații pentru nu mai am erecție și jet a spermei vreau un sfat cât mai urgent vă mulțumesc ci este și penisul foarte moale.

  1. Razvan

   Bună ziua! Încercați un supliment pentru potență, să vedeți dacă vă ajută cu erecția. Pops în acest sens poate ajuta să obțineți erecția mai rapid, să favorizeze circulația sângelui, și bineînțeles să aveți parte de o ejaculare normală. Dacă totuși ați încercat și nu v-a ajutat, consultați cel mai bine un medic de specialitate.

 2. Seba

  Salut! Am penisul în erecției dar vârful(capul)este moale ce pot lua,sau care este cauza?

  1. Razvan

   Salut, Seba! Îmi pare foarte rău că a trebuit să te confrunți cu această problemă. Eu nu am expertiză medicală, însă pot să-ți spun că am un prieten care a avut fix aceeași problemă. Știu că a găsit soluția potrivită după ce a vizitat un urolog- ceea ce îți și doresc! Ai grijă de tine și îți doresc numai și numai experiențe mișto.

Lasă un răspuns