Despre un penis curbat

Am penisul curbat. Pot lua pastile pentru potență?

Te salut! Sunt Răzvan și, așa cum te-am obișnuit, sunt aici să-ți vorbesc despre tot ce implică sexul. Și când zic tot ce implică, mă refer chiar la tot. Dacă nu mă crezi, aruncă o privire pe blog și, dacă ai vreo nelămurire, te aștept să discutăm mai jos, prin comentarii.

Însă, până să ajungem la discuții, azi ne punem cărțile pe masă și vorbim despre forma lor. Nu despre toate formele, mai precis despre penisul curbat sau boala Peyronie, care-i faza și dacă în cazul ăsta, poți lua pastile pentru potență.

Și începem în forță cu un reminder!

Forma penisului

Ideea că p****e trebuie să arate la fel peste tot e greșită. Tu ai f***t femei care aveau țâțele  asemănătoare? Sau p***a? Ai văzut? Eu nu. Eh, și aici se aplică aceeași regulă: nicio p**ă nu seamănă una cu alta. Toate sunt diferite și forțoase-n felul lor. Așa că, fii fără grijă dacă domnul general nu seamănă cu ce vezi prin pornăciuni. Corpul uman este complex și fiecare corp este diferit în felul lui, mulțumiri geneticii pentru asta.

Am un prieten (deși nu știu dacă să-l mai numesc prieten, mi-a făcut niște faze nasoale, dar să trecem peste) cu o p**ă nu prea lungă, dar groasă. Groasă și un pic curbată. Îmi zicea că nevastă-sa e tare fericită cu treaba asta. Deci, chill, nu trebuie s-o aibă toți ca Rocco Siffredi. Mai ales dacă există pastile pentru potență naturiste care te ajută să-ți faci treaba mai mult decât onorabil. Dar înainte de a ajunge la partea cu pastilele naturiste, uite ce trebuie să știi despre boala Peyronie.

Un penis curbat sau boala Peyronie

După ce ne-am înțeles că e ok să avem penisuri mai mari, mai mici, mai groase sau mai subțiri, hai să vedem cum stă treaba cu penisul curbat. Am mai amintit și-n articolul despre cele mai întâlnite disfuncții sexuale masculine despre boala Peyronie, însă astăzi vorbim pe larg despre ea.

Ce înseamnă boala Peyronie și cum debutează?

Boala Peyronie este o afecțiune a penisului care implică dezvoltarea unor plăci fibroase. Țesutul cicatricial numit placă se resimte prin piele și provoacă disconfort și durere. Această boală are ca rezultat o curbare anormală a penisului. Iar un număr mare de plăci provoacă tipuri de curbări complexe. În cazuri grave, penisul poate să semene cu un bumerang, penisul să prezinte leziuni de dimensiuni mari precum și curbare anormală în timpul erecției.

Boala Peyronie sau penisul curbat

Atunci când suferi de boala Peyronie resimți durere, atât la început, atunci când îți penetrezi partenera, cât și în timpul actului sexual. Ca să nu-ți mai spun că penetrarea devine dificilă, la propriu.

Pe lângă faptul că te doare groaznic atunci când vrei să f**i, toată treaba asta îți schimbă și starea psihică. Și nu în bine. Te face mai anxios și mai paranoic în ceea ce privește acțiunea din dormitor. Ți-e greu să te concentrez și e posibil să nu mai ai nici chef de sex. În plus, sunt șanse să ai și episoade depresive și să te îndepărtezi de partenera ta, atât fizic, cât și emoțional.

Care sunt cauzele bolii Peyronie?

Am aflat cum stă treaba cu boala asta și cum se manifestă. Probabil că te întrebi și care sunt cauzele. Ei bine, ultimele cercetări în domeniu susțin că Peyronie apare după traumatisme ușoare și repetate ale penisului în timpul actului sexual, cum ar fi lovirea sau îndoirea. Așa că, dacă-ți place mai hard, ai grijă cum dai.

Însă, de multe ori boala Peyronie apare și din cauza factorilor ereditari sau a vârstei. În plus, trebuie să fii atent și la factorii de risc:

  • consumul excesiv de nicotină;
  • obezitate:
  • diabet zaharat.

Ce ți-am povestit eu aici nu trebuie să te sperie. Știi ce susțin eu: un bărbat informat este un bărbat puternic. Deci, cu cât știi mai multe desre chestia asta, cu atât mai bine. Ai aflat ce medic tratează impotența? Ei bine, medicul urolog tratează și alte disfuncții erectile și te poate ajuta cu un diagnostic precis.

Penis curbat egal boala Peyronie?

Fii atent. Așa cum am zis mai sus, dacă ai penisul un pic curbat, asta nu înseamnă că trebuie să ai neapărat și Peyronie. De cele mai multe ori, un penis curbat se datorează geneticii. Plus, afecțiunea asta are și alte simptome, așa cum am zis mai sus:

  • durere la penetrare;
  • durere în timpul actului sexual;
  • durere atunci când p**a e în stare de erecție;
  • dacă partenera se plânge de dureri din cauza curburii anormale a instrumentului.

Ai bifat vreuna dintre ele? Atunci cel mai bine e să mergi la urolog ca să nu te trezești prea târziu.

Pot lua pastile pentru potență dacă am penisul curbat?

Sper că ai înțeles esențialul: penisul strâmb nu înseamnă că ai vreo boală neapărat, mai ales Peyronie. În plus, chiar dacă ai penisul curbat, poți apela fără griji la un mic ajutor, în caz că ai nevoie. Există pastile pentru potență naturiste precum Pops care nu au reacții adverse și care sunt ajutorul de care ai nevoie în situații mai tensionate. Când nu poți s-o scoli din varii motive, cum ar fi stresul, grijile, poate unele frustrări.

Așa că, pe scurt, da, poți lua pastile pentru potență naturiste, chiar dacă ai penisul curbat. Gândește-te că în timpul erecției, de obicei, p**a nu e perfect dreaptă. Așa că, dacă stăm bine să ne gândim, toți avem p**a un pic strâmbă. Dar, pentru situații mai serioase cu domnul general, mergi la un urolog.

Așa că, ține steagul sus fără grijă și dă-i cu spor!

Lasă un răspuns