Pastile potență cardiaci

Există pastile de potență pentru cardiaci?

Poate nu mă crezi, dar la mine la sală vin și tipi mai în vârstă, cam pe la 60 de ani așa. Tipi cu care am vorbit despre multe chestii interesante, inclusiv dacă există pastile de potență potrivite pentru cardiaci.

Poate tu nu ai probleme la capitolul acesta, dar poate ai un amic sau un prieten căruia i-ar prinde bine să știe mai multe. Cu inima nu-i de glumit, dar nici cu etajul inferior. Așa că, să vedem cum le împăcăm pe amândouă.

Evident că știu că nu e deloc ușor să ai probleme cu inima. Am întâlnit și bărbați tineri care au aritmii. Ca să nu-ți mai spun că mi-a spus un client de un coleg de-al lui de la muncă. A făcut infarct la 28 de ani.

Dacă ai probleme cu inima, dar ai vrea și un stimulent pentru ca durata partidei de sex să fie mai lungă sau să prestezi mai bine, ei bine, aici treaba se complică puțin. Hai să vedem cât de mult.

Medicamentele pentru potență și cardiacii

Îți ziceam mai sus că lucrurile se complică un pic atunci când vorbim despre potență și cardiaci, mai punctual despre probleme cu inima și o partidă de sex ca lumea. Sau mai multe.

Și nu vreau să sune ciudat, dar s-ar putea să se lase cu menage a trois. Și asta din cauza medicului, la care poate ești nevoit să mergi mai des pentru consultații.

E greu să faci sex când ai probleme cu inima, de multe ori e greu să faci și când n-ai.

Există pastile potență pentru cardiaci?
                                                                                                  Sursă foto: 123rf.com

De ce?

E logic. Ți-e teamă să nu-ți vină rău, probabil și partenerei îi e teamă să nu-ți vină rău. Și cum tu vrei să satisfaci femeia ca să te țină minte, te stresezi. Iar atunci când faci sex, pulsul crește, fluxul sanguin crește și el.

S-ar putea să nu se mai scoale în totalitate. S-ar putea ca durata partidei de sex să fie mai mică decât ar trebui, deși asta e foarte discutabil și depinde de mai mulți factori. S-ar putea chiar să nu poți face nimic, să nu mai ai erecție deloc.

Dar asta nu înseamnă că trebuie renunțat la sex. Doar să-l faci cu cap. Și nu, nu e indicat să apelezi la medicamente pentru potență. Bine, tehnic vorbind, nu ai cum, medicamentele ca Viagra se dau dau cu prescripție medicală.

Pastile de potență pentru cardiaci – există?

Și, dacă ești aici, ce e de făcut? Probabil te-ai gândit la o soluție, cum ar fi să iei pastile de potență pentru cardiaci. Dar ele există? Ai putea lua așa ceva fără riscuri?

Ți-am povestit despre ce pastile potență sunt eficiente după 60 de ani. Și ți-am zis că sunt recomandate pastilele de potență pe bază de plante. Însă și ele vin cu responsabilitatea lor. De ce zic asta?

Pastile potență potrivite pentru cardiaci
                                                                                                  Sursă foto: 123rf.com

În primul rând, trebuie să știi că aceste pastile potență pe bază de plante au un prospect cu extractele care se regăsesc acolo. Extracte care, în doze mari și combinate s-ar putea să nu fie cea mai bună idee pentru cineva care are probleme cu inima.

De aia, sfatul meu e că orice suplimente pentru potență ai vrea să iei, te consulți cu medicul înainte. Indiferent că e vorba de suplimente sau medicamente. Deși știm amândoi că medicamentele nu ți le eliberează nimeni fără parafa medicului specialist.

Deci, ca să și răspund la întrebare, există pastile de potență pentru cardiaci, dar înainte să le iei, asta dacă poți să le iei, trebuie să te consulți cu medicul. Pastilele pentru potență pe bază de plante pot avea efecte adverse pentru cardiaci din cauza extractelor puternice care fac sângele să circule mai bine la etajul inferior.

E recomandat să iau pastile de potență pentru cardiaci?

Trebuie să ai mare grijă cu pastilele de potență pentru cardiaci. Dacă ai tensiune mare, dacă ai probleme de circulație, medicul ți-a recomandat să nu faci efort prea mare, știi care e răspunsul.

În doze corespunzătoare și cu recomandarea medicului, e totul ok.

Însă, în principal, evită pastilele de potență pentru cardiaci care pot avea un efect prea puternic. Gândește-te, dacă ai tensiune mare, de exemplu, pastilele de potență au efect vasodilatator. Deci tensiunea o să crească și mai mult dup-aia și nu e bine. Deloc.

Așa că, înainte de a încerca orice fel de supliment, fii atent la prospect, vezi dacă există reacții adverse și, dacă ai probleme cu inima, consultă-te cu medicul.

Lasă un răspuns