Despre pastile potență pentru bărbați 60 ani

Ce pastile pentru potență sunt eficiente după 60 de ani

Te salut! Eu sunt Pops și vreau să vorbim deschis despre ceva ce sigur te interesează, mai ales dacă ești trecut de prima tinerețe, și anume despre pastile de potență pentru bărbații de 60 de ani. Sau pe acolo.

Sper că nu ești în liga aia în care se vorbește așa: „ce sex să mai fac eu, nepoate, la vârsta asta?”. Știi cum se zice, f**i, nu f**i, vremea p***i trece și a mea a cam trecut. Dacă ești aici și crezi că plăcerea are dată de expirare, atunci ai greșit un pic stația. Dacă ai o altă părere, cum că poți face sex și după ce prima tinerețe se scurge, atunci bate cupa, domnule! Și hai să discutăm despre secretele pastilelor de potență.

Cum e cu potența după prima tinerețe

După o anumită vârstă, potența nu mai e la fel ca atunci când erai tinerel. Și de asta sigur ți-ai dat și tu seama. Ori se scoală extraordinar de greu, după muuultă stimulare, ori erecția nu e îndeajuns de puternică pentru a penetra partenera, ori te dor toate. Dar există și tipi care se simt bine și nici nu-și arată vârsta. Am un coleg la job care se simte excelent la aproape 61 de ani, e plin de viață și s-ar f**e non-stop. 

Ne mai zicem una alta și-mi povestește că așa poftă de sex nici în tinerețe nu avea. 

Însă prietenii îi spun că acum ar trebui să stea cu nepoții, nu să f**ă. În plus, omul era și frustrat că nu avea o erecție îndeajuns de puternică. 

Practic, avea chef de sex, dar nu avea cu ce, nu-l ajuta nici psihicul, iar prietenii mai mult îl enervau.

Pastile potență 60 ani

Așa că a avut o discuție cu soția, au aflat ce medic tratează impotența și alte disfuncții sexuale și acolo au rezolvat ce era de rezolvat. Pe lângă faptul că i-a prescris ceva, i-a dat și sfaturi ca să aibă rezultatele mult așteptate:

  • să consume legume pentru potență, care, pe termen lung, au rezultate bune;
  • să facă mișcare mai des;
  • să meargă la consiliere psihologică;
  • să folosească afrodiziace;
  • să utilizez produse naturiste.

Dacă mă întrebi pe mine, oricine are probleme cu erecția, indiferent de vârstă, ar trebui să ceară un sfat specializat. Bine, mă refer la cazuri din astea nasoale, de trec câteva luni și n-o poți scula nici cu slujbe. Dacă-s cazuri izolate, nu e nevoie nici de control, nici de substanțe chimice.

Pastile pentru potență la 60 de ani – contraindicații 

Dar, vezi tu, indiferent că vorbim de substanțe chimice sau pastile pentru potență naturiste, tip supliment, trebuie să știi ce bagi în gură și de ce. Și o să-ți explic imediat la ce mă refer.

Dacă e să vorbim pe șleau, atunci când ești mai copt și vrei să f**i ca-n tinerețe, sunt anumite chestii de care trebuie să ții cont. Una dintre ele ar fi starea ta generală de sănătate. Ai probleme cu inima, diabet sau afecțiuni hepatice și urmezi un tratament prescris de medic? Atunci grijă mare la pastilele pentru potență la 60 de ani sau mai mult. E cam dificil să împaci și capra, și varza, mai ales dacă ai deja o schemă de tratament pentru una dintre afecțiunile amintite mai sus (sau alte afecțiuni) și vrei să iei și medicamente pentru potență. Și când zic medicamente, mă refer la substanțe chimice, nu la suplimente (ajungem și acolo).

pastile potență 60 de ani naturiste

Majoritatea medicamentelor pentru potență care se găsesc pe piață sunt contraindicate celor care au probleme de sănătate. Mai ales dacă vorbim și de persoane care au deja scheme de tratament pentru alte afecțiuni. De exemplu, dacă suferi de angină pectorală și iei medicamente numite nitrați, substanța activă sildenafil (Viagra conține asta) este contraindicată deoarece duce la scăderea tensiunii arteriale. 

În plus, medicamentele pentru potență sunt contraindicate și în alte afecțiuni, cum ar fi: 

  • retinita pigmentară (o boală rară a ochilor);
  • leucemie;
  • ulcer gastric;
  • orice tulburare cardiacă (angină instabilă, insuficiență cardiacă).

Pe scurt, dacă ai afecțiuni severe și iei și tratament pentru ele, nu sunt indicate deloc medicamentele pentru potență.

Bine, bine, o să zici. Dar tu vrei să te f**i. Și normal că vrei să faci asta cu cât mai puține riscuri.

Pastile pentru potență eficiente după 60 de ani

Te-am speriat cu ce ți-am spus mai sus? Sper că nu. Doar am vrut să mă asigur că ești conștient de riscurile la care te expui în caz că vrei să iei medicamente pentru potență. Trebuie să ai mare grijă la atunci când alegi pastilele pentru potență. Să alegi ceva care nu te expune la riscuri aiurea și nu te afectează în niciun fel.

Însă fii atent că există o alternativă mult mai bună și mai sănătoasă a pastilelor pentru potență.

Cele mai eficiente pastile pentru potență după 60 de ani sunt cele naturiste. De exemplu, pastilele pentru potență Pops sunt făcute numai din ingrediente naturale: ghimbir, ginseng, ginko biloba și tribulus terrestris. O să ai parte de nopți legendare, fără frica efectelor adverse. Așa că stai fără grijă că nef***t nu rămâi. Și nu lua haterii în seamă. Dacă ei n-au cu ce la vârsta ta, asta nu înseamnă că tu trebuie să stai să le plângi de milă.

Dă-i cu spor!

Lasă un răspuns