Suplimente și pastile pentru rezistența în pat

Ce pastile pentru rezistență în pat ar trebui să iei

Te salut! Pop sunt și îmi doresc să ai parte de nopți pline de pasiune și să-ți f**i femeia până nu mai știe de ea.

Și, cum bine știi că până ajunge ea la orgasm, te apucă zorii (uneori), ai nevoie de ajutor.

Poate ai nevoie de pastile pentru rezistență în pat, poate trebuie să-ți schimbi un pic stilul de viață, poate amândouă.

Vorba aia, nu știi până nu încerci.

Dar, până să ajungem la pastile pentru rezistență în pat, poate te întrebi de ce îmi doresc ca tu să f**i ca lumea.

Pentru că nu există senzație mai mișto. Împlinirea aia pe care o ai după ce termini, faptul că femeia se cuibărește lângă tine și-ți zâmbește satisfăcută.  Fără să-ți spună din ochi, ca-n alte dăți, că ar mai fi vrut să dureze.

Vreau să trăiești și tu treaba asta. Și orice bărbat.

Dar cum ajungi la performanța asta?

Păi fii atent la mine și la ce-ți spun în articolul de azi.

Pastile pentru rezistență în pat

Eu îți spun așa: dacă vrei să ai moment incendiar, adică să reziști mai mult în pat, poți încerca pastile pentru potență naturiste, cum e Pops. Nu are efecte adverse și nu trebuie să te gândești la chestii din alea că, dacă o iei, o s-o ai sculată toată ziua.

Tu o iei, în 30 de min își face efectul și poți trece la treabă. O dată, de două ori, chiar și de trei ori (sigur o să te țină minte partenera). O pastilă de genul ăsta îți dă un boost ca să fie totul ca la carte și să fiți amândoi satisfăcuți. Practic, e ca un și cum ai lua suplimente pentru potență ocazional, doar atunci când ai nevoie.

Ține cont că aici nu vorbim medicamente pentru potență. Alea sunt diferite, se iau doar cu prescripție, pe termen lung, și doar în cazuri de impotență sau alte tulburări de dinamică sexuală.

Dacă nu ai avut o erecție în ultimele 3 luni, iar în cele mai multe dimineți, p**a e moale și fără vlagă, vezi ce medic tratează impotența și fă-i o vizită. E important să afli părerea unui specialist și, dacă e cazul, un diagnostic.

Ce să mănânc ca să rezist mai mult?

Pe lângă pastile pentru rezistență în pat, poți da un boost potenței și cu mâncarea. Un regim alimentar echilibrat face minuni.

O știi p-aia cu: noi ce mai mâncăm azi?

Dacă ai o relație pe termen lung, sigur o știi. Și, e foarte posibil să fi ajuns să te enerveze.

Dar aici vorbim de altfel de mâncare. De mâncare din aia care te face să ai chef de sex. Sau afrodisiacă, cum mai e numită de specialiști. Și nu, din păcate cartofii prăjiți nu sunt afrodisiaci. Dar cartofii gătiți la abur sau la cuptor, consumați din când, pot face o diferență

Așa că bagă și tu regulat:

ca să ai o noapte de zile mari.

Normal că astea n-o să-și facă efectul imediat, dar în timp o să vezi îmbunătățiri.

E ca atunci când ești răcit și bei ceaiuri cu lămâie. Nu te vindecă de răceală , dar te fac să te simți mai bine.

Pe lângă astea, mai poți încerca și băuturi care cresc potența, inclusiv un pahar de vinuț. Face minuni, pe cuvânt de cercetaș.

Concluzii                 

Cu ce idee pleci de aici?

Că, dacă vrei să-ți f**i femeia până nu mai știe de ea, cel puțin două numere, poți lua fără grijă pastile pentru rezistență în pat. Nu e nicio rușine, că faci asta. Plus, nu au efecte adverse, nu dau dependență și te poți bucura de moment. Și ea la fel.

Și, pentru un boost, încearcă să ai un stil de viață sănătos, să te hrănești corect și să nu exagerezi cu niciun aliment.

Spor, la mai mare și mai tare!

Te salută Pop!

Lasă un răspuns