Efecte și reacții adverse pastile potență cu alcool

Află efectele și reacțiile adverse ale pastilelor de potență cu alcool

Am avut un gând și am zis că trebuie să vorbim despre ce efecte și reacții adverse la pastilele de potență cu alcool.

E bine să le iei în combinația asta sau e bine s-o eviți? E posibil să intuiești deja răspunsul meu.

Ce trebuie să reții: e indicat să știi ce bei și ce mănânci. Chiar nu trebuie să faci niciun compromis aici.

În cazul nostru, mă refer la ingredientele din compoziție. Da, și la alcool, și la pastile.

În plus, mai contează și cantitatea de alcool pe care o bei, cât și ce fel de pastile potență iei. Dacă ai reacții alergice sau altfel de probleme de acest tip.

E bine să combini pastile potență cu alcool sau nu?
                                                                                                Sursă foto: 123rf.com

De ce vreau să vorbim neapărat despre pastile de potență cu alcool?

Pentru că sunt șanse foarte mari să fi fost chiar tu în situația asta. Să vrei să încerci pastile, să vezi cum e, să fii agitat și să te gândești că ar merge și un pahar de vin. Așa, să se mai ducă din emoții sau din anxietatea de performanță.

Poate chiar o bere. Sau două. Dar neștiind dacă e sigur să faci asta, poate că ai renunțat și la una, și la alta.

Și încă nu știi dacă e bine să combini pastile de potență cu alcool sau nu. Așa că citește ce ți-am pregătit ca data viitoare să știi ce alegeri faci.

Pastile de potență cu alcool – recomandări

Când să iei pastile pentru potență ți-am zis aici și dacă te interesează și când să nu iei pastile pentru potență, găsești tot aici.

Însă, cu alcoolul ce facem? Le luăm așa pe toate, și pastile de potență și spirtoase, fără stres, fără griji?

Ce pot eu să-ți spun este că, atunci când vine vorba de sex, alcoolul o să ocupe mereu un loc. De ce? Pentru că te ajută să fii mai dezinhibat. În plus, vinul e afrodisiac și ajută potența.

Așa că, dacă ai de gând să bei ceva și să iei și ceva bun pentru potență în aceeași zi ca să fii sigur că merge bine, fii atent ce-ți recomand:

  • atunci când iei pastile de potență, nu le lua niciodată direct cu alcool, ia-le cu un pahar cu apă (și ia doar o pastilă, nu face supradoză);
  • dacă iei medicamente pentru potență, nu bea și alcool, indiferent de cantitate; medicul tău cu siguranță va fi de acord cu mine.

Eu, sincer, nu-ți recomand să și bei alcool și să iei și pastila, chiar dacă vorbim de pastile potență pe bază de plante. Și mai ales dacă le iei pentru prima dată.

Crezi că Pops pastile pentru potență sunt ce trebuie pentru potența ta? Atunci vezi și administrare pastile pentru potență Pops.

De ce să nu iei pastile de potență cu alcool

De ce crezi că-ți recomand să nu iei pastile de potență în combinație cu alcoolul?

E simplu. Pentru că au efecte diferite și ajung să se anuleze între ele. Adică să nu mai aibă nici una, nici alta efect.

În plus alcoolul, combinat cu pastilele de potență, poate fi una dintre cauzele erecției slabe. De ce să ai probleme cu erecția din cauza asta?

Și nu numai asta. Dacă bei o cantitate mare de alcool și iei și pastile de potență, e posibil să existe și efecte adverse. Adică să resimți mahmureala mult mai rău decât dacă nu le-ai fi combinat.

Și nu-ți dorești.

Pastile pentru potență pe bază de plante cu alcool
                                                                                               Sursă foto: 123rf.com

Bine, depinde mult de fiecare om care consumă alcool. Însă, de obicei, efectele sunt aceleași: ești mai dezinhibat pentru că-ți amorțește creierul, începi să fii și un pic amețit și, cel mai urât efect este scăderea capacității de absorbție a organismului.

Așa că extractele din pastila de potență, de exemplu, nu vor mai fi bine absorbite. Și se întâmplă fix ce ziceam mai sus: nu o să mai aibă efect.

Însă am prieteni care consumă pastile de potență cu alcool și nu au nimic. Nu le iau niciodată direct cu alcool și, de obicei, alcoolul îl beau pe la prânz, iar pastilele pe seară.

Și nu, nu încearcă medicamente pentru potență, ci naturiste.

În plus, trebuie să fii atent și la ingredientele pe care le conțin pastilele de potență. Să nu existe vreo reacție chimică care să te dea peste cap. Așa că citește mereu prospectul.

Ce să reții despre consumul pastilelor de potență cu alcool

Cu ce pleci din articolul meu? Cu faptul că ar fi indicat să nu încerci pastile de potență cu alcool.

De ce?

Pentru că alcoolul are un efect, iar pastilele de potență alt efect. Dacă le iei pe amândouă o dată, efectul se anulează sau poți avea reacții adverse. Și nu te poți bucura de nimic, sexul nu merge, tu te frustrezi, partenera se frustrează și ea.

Așa că, ai grijă.

Lasă un răspuns