Orgasmul simultan sau cum să aveți orgasm în același timp cu partenera

Despre orgasmul simultan și plăcerea în doi

Orgasmul e plăcerea supremă.

Cea mai tare senzație.

Obiectivul pe care-l au cam toate cuplurile atunci când încep o partidă de sex.

Ceea ce nu e un lucru rău, dacă adaugi în ecuație conexiunea emoțională, tandrețea, grija față de parteneră. Însă, ce vreau să spun este că, atunci când începi o partidă de sex, nu trebuie să te concentrezi doar pe orgasm. Dar asta e o discuție pe care o să o avem altă dată.

Azi vreau să-ți spun câteva lucruri despre orgasmul simultan. Pentru că, da, există și e ceva interesant de experimentat alături de partenera ta.

Pentru cunoscători, orgasmul simultan este o experiență incredibilă și extrem de satisfăcătoare (nu e prea greu de ghicit de ce). Lucrurile se complică atunci când vrei (vreți, de fapt) să-l obțineți. Dar eu știu mai multe despre subiect și o să-ți spun și ție cum funcționează treaba.

În primul rând, să începem cu…

Ce este orgasmul simultan?

Orgasmul simultan este atunci când două persoane ajung la orgasm în același timp. Deși poate părea simplu, nu prea e. Ca totul să meargă bine, cele două ingrediente cheie sunt compatibilitatea sexuală și o bună comunicare între parteneri.

Obținerea orgasmului simultan poate aduce beneficii semnificative pentru relația voastră. În primul rând, poate întări legătura dintre parteneri și poate ajuta la dezvoltarea unei relații mai intime.

Beneficiile orgasmului simultan

Dar ce trebuie să luați amândoi în considerare este faptul că bărbații și femeile experimentează orgasmul în mod diferit și pentru a ajunge la el, trebuie să aplice tehnici diferite.

Ceea ce mă duce cu gândul la o mică paranteză, cum ar fi…

Tipuri de orgasm la femei

Orgasmul simultan ca orgasm simultan, dar până ajungeți la el, tu trebuie să știi cât mai multe lucruri despre orgasmul la femei. Dacă ești un elev silitor, poți provoca orgasmele multiple.

Da, știu, poți să-mi spui că tu vrei să-i oferi măcar unul, nici nu te mai gândești la mai multe, mai ales că știm amândoi că noi putem ajunge relativ repede la orgasm, dar la femei e mai dificil.

De asta trebuie să citești despre tipurile de orgasm la femei. Ca să știi mai bine ce și cum.

Acum, întrebarea care mai așteaptă răspuns este…

Cum puteți obține orgasmul simultan?

Îți reamintesc faptul că orgasmul simultan e efectul unei relații cu o conexiune emoțională puternică, unde partenerii discută deschis despre preferințele în materie de sex, chiar dacă e vorba de jocuri erotice pentru cupluri.

E destul de dificil să atingi un orgasm simultan cu o persoană pe care abia ai întâlnit-o. Eu nu am experimentat chestia asta niciodată. Însă, dacă ai o parteneră cu care ești împreună de mult timp, îți spun imediat câteva secrete despre obținerea mult râvnitului orgasm simultan.

Comunică cu partenera ta despre orgasmul simultan

Dar comunică pe bune, deschis, nu doar: ce-ai făcut astăzi la muncă?

Comunicarea este esențială în orice relație, inclusiv în cea sexuală. Vorbește cu iubita despre dorințele tale sexuale și viceversa. Dacă nu o întrebi, de unde să afli de fantezii sexuale la femei? Sau ce poziții sexuale să încercați?

Aceste discuții vă vor ajuta să vă concentrați pe ce trebuie și să descoperiți ce vă place. Nu aveți cum să ajungeți la orgasm amî

Explorează corpul partenerei

O conexiune emoțională puternică este egală cu explorarea corpului celuilalt. Atinge-ți partenera, descoperă care sunt zonele erogene la femei (nu la toate e la fel, dar în cea mai mare măsură, pe acolo sunt).

Orgasm în același timp cu partenera ta

Nu aveți cum să ajungeți la orgasm amândoi în același timp dacă nu vă cunoașteți corpurile foarte bine, logic.

Folosește diferite tehnici de stimulare pentru orgasm simultan

Există mai multe tehnici pe care le puteți testa în doi pentru a ajunge la orgasm simultan. Unele dintre aceste tehnici includ stimularea clitorisului și a penisului în același timp, stimularea zonelor erogene sau utilizarea unor jucării sexuale pentru a spori plăcerea.

Depinde doar de tine și de ea cât vreți să experimentați. Cerul este limita, mai bine spus patul sau restul casei. Dacă tu te-ai plictisit de dormitor, propune-i alte locuri unde să faci sex.

Orgasmul simultan: concluzii

Să ajungi la orgasm împreună cu partenera ta poate fi o experiență incredibil de intensă. Comunicarea deschisă și sinceră, experimentarea cu diferite tehnici și acordarea de atenție nevoilor și preferințelor partenerului sunt doar câteva dintre secretele care vă pot ajuta să ajungeți acolo.

Ideea e că nu trebuie să uiți de faptul că orgasmul nu trebuie să fie singurul obiectiv al actului sexual. Grija față de celălalt, tandrețea și conexiunea emoțională sunt la fel de importante într-o relație sexuală sănătoasă și satisfăcătoare.

Lasă un răspuns