Orgasme multiple

Totul despre orgasmele multiple și cum le provoci

M-am gândit că, după ce ți-am povestit despre tipuri de orgasm la femei, cea mai bună completare ar fi să-ți spun și despre orgasmele multiple.

Adică, ce femeie nu-și dorește să fie adusă pe mai multe culmi ale plăcerii o dată?

Exact. Trebuie să ai în arsenal și asta. Nu de alta, dar o să-ți placă cum o să te privească după. Și cum o să te privească și prietenele ei, doar știm că mai toate femeile se laudă cu ce au în pat. Cine știe, poate te alegi și cu partidă de sex în trei.

Lăsând visatul cu ochii deschiși la o parte, cum se face până la urmă? Cum poate obține femeia, cu ajutorul tău, orgasme multiple?

Sunt aici să-ți spun din experiența mea cum stă treaba. Și ce a mers la mine.

Orgasmele multiple – ce sunt?

Da’ chiar, ce sunt până la urmă orgasmele multiple? Din ce spun unii sexologi, orgasmele multiple ar fi atunci când femeia experimentează mai multe orgasme pe timpul duratei partidei de sex.

Alții spun că e vorba de orgasme multiple atunci când femeia experimentează orgasme consecutive. Și ar mai fi și a treia părere, atunci când vorbim de mai multe tipuri de orgasme pe care femeia le experimentează în același timp, clitoridian și anal. Are sens?

Marea bucurie e că orgasmele nu au limită, cel puțin la femei. Pot avea de la unul până la…foarte multe. Dar, în mare parte, depinde de tine.

Cum să-i provoci orgasme multiple

Era cumva intuitiv ce sunt orgasmele multiple, dar știi părerea mea: niciodată nu sunt îndeajuns de multe explicații. Și nici suficientă documentare.

Însă, oricât te-ai documenta, teoria e teorie și practica e practică. Plus că nu poți sta cu notițele lângă tine să vezi ce trebuie să-i atingi și în ce fel.

Orgasme multiple sau cum să satisfaci o femeie
Sursă foto: Pexels

Însă există câteva trucuri pe care le poți aplica, să zic așa, ca să-i provoci orgasme multiple.

Viața bate filmul, chiar și filmele porno care afectează potența, așa că sigur o să te inspire ce o să-ți zic din propria experiență. Și ține cont de sfaturile astea, mie mi-au trebuit ani să ajung la nivelul ăsta. Învață de la mine sau rămâi cu ea în mână. Tu alegi.

Înțelege corpul unei femei

Ca să-i provoci unei femei orgasme multiple sau mai multe tipuri de orgasme, trebuie să-i înțelegi corpul. Să-l cunoști, mai bine zis. Să o atingi peste tot ușor (dacă ai o pană, și mai bine) și să observi ce-i place, ce o excită. Să-i cunoști zonele erogene.

Sincer, nu te trimit acum la anatomia din gimnaziu, dar nu ar strica să știi măcar unde e clitorisul. Clitorisul este cheia primei uși a orgasmelor multiple. Cel puțin în cazurile mele.

Țin minte că am făcut sex la un moment dat cu tipă care înnebunea doar după ce o atingeam.

Cum să-i provoci orgasme multiple partenerei tale
Sursă foto: Pexels

Nici nu trebuia să-i fac oral, femeia era excitată teribil doar dacă-mi treceam mâinile încet, pe tot corpul ei. Pare simplu, nu? Este. Doar că e nevoie de mai multă atenție. Mie, dacă-mi ziceai acum ceva timp să fac asta, aș fi zis că bați câmpii.

Mulți bărbați, când vor să facă sex, merg direct spre organul feminin, nu le trece prin cap să-i acorde un pic de atenție și corpului femeii. Tu să nu fi unul dintre acei bărbați. E ca și cum o să scapi orgasmele multiple printre degete.

Apelează la poziții sexuale inedite

Mama și tatăl orgasmelor multiple sunt pozițiile sexuale inedite sau poziții de făcut dragoste, cum ar zice ea.

Dar să știi că pozițiile contează mult în procesul provocării orgasmelor multiple. Acum nu te pune nimeni să stai în mâini în timp ce faci sex. Doar să experimentezi. Și vezi, s-ar putea să-i placă și pozițiile sexuale preferate ale bărbaților sau cele mai bune poziții sexuale în funcție de forma penisului.

Poate nu ies din prima pozițiile sexuale mai picante, însă dacă perseverezi, (perseverați) o să înveți pe bune cum să satisfaci o femeie.

Exersează-ți rezistența în pat

Acum e acum. Nu cred că-i un secret faptul că femeii îi provoci orgasme multiple prin penetrare. Penetrarea e piatra de rezistență. E bună treaba cu mângâierile, cu zonele erogene. Astea sunt importante, dar vin cumva în completare.

Ideea e că aici s-ar putea să fie un pic mai complicat. Pierderea erecției în timpul actului sexual poate duce femeia la frustrări multiple, nu orgasme multiple.

Așa că oricărui bărbat îi trebuie rezistență în pat. Și, ca să reziști mai mult în pat și să nu ți se blegească de la emoții sau de la schimbatul poziției, o pastilă potență te poate ajuta să scapi de griji.

Orgasme multiple pastile pentru potență
Sursă foto: Pexels

În completare, mai fă și exerciții fizice pentru creșterea potenței și să știi că un stil de viață sănătos nu omoară pe nimeni. Pe mine cel puțin, nu.

Și, la capitolul mișcare, poți face și exerciții mușchi pelvieni pentru ejacularea precoce, asta ca să nu te trezești că termini înaintea ei. Nu o să mai aibă nici măcar un orgasm, ce să mai zic de orgasme multiple. Plus, pentru rezistența în pat mai poți încerca și tehnici de respirație pentru ejacularea precoce.

Provoacă-i orgasme multiple – ghid practic

Ce ți-am zis mai sus e nice to have, așa cum ar spune englezul. Însă, ce ar trebui să faci pe bune ca să aibă orgasme multiple?

Drumul până la orgasme multiple se începe cu primul orgasm. Dacă are primul orgasm, o să-ți fie mult mai ușor să-i provoci orgasme multiple. SFAT: preludiul e sfânt.

Important e, ca după primul, tu să nu termini. Îți recomand să-i provoci un orgasm clitoridian, în primă fază. Că e cu degetul sau oral, tu alegi.

Tu, ca tip, încearcă să te relaxezi. Dacă unicul tău scop e doar orgasmul multiplu, s-ar putea să nu te bucuri de experiență. Deci nu căuta să-i provoci orgasme multiple cu orice preț. Știi cum e, uneori, cu cât îți dai mai mult silința, cu atât e posibil să strici treaba.

Dacă nu-i nimerești zonele erogene, nu te panica. Roag-o să-ți spună ce i-ar plăcea sau pune-o să-ți indice cu mâinile ei cum i-ar plăcea să fie atinsă și unde.

Penetreaz-o și, în același timp, stimulează-i clitorisul. Da, da, știu că ți-am zis mai sus ca primul orgasm să fie clitoridian. Păi și ce? Chiar dacă primul a fost clitoridian, asta nu înseamnă că zona nu e însă sensibilă.

Așa că, nu te rușina și pune mâna.

Încă ceva: cu cât e mai relaxată, cu atât sunt șanse mai mari să-i provoci orgasme multiple. Nu uita s-o întrebi dacă are fetisuri sexuale. Auzi ceva ce te încântă? Atunci, senzațiile vor fi incredibile, crede-mă pe cuvânt. Și nu uitați că vinul e afrodisiac și bun pentru potență. Beți amândoi un pahar și trăiți clipa!

Lasă un răspuns