Nuci pentru potență maximă

Tipuri de nuci pentru potență pe care să le mănânci

Știi doar că sunt interesat de nutriție. Și că mă pricep la asta, doar lucrez ca antrenor personal de ani buni. Dar nu vreau să mă laud, azi vreau să-ți vorbesc despre nucile pentru potență și cum te pot ajuta ele să știi tu. Să faci bine acolo unde trebuie.

Crede-mă pe cuvânt, e foarte important ce mănânci. Și o să-ți dai seama de asta abia atunci când o să ai un regim alimentar corespunzător. Însă e decizia ta. Până atunci, eu sunt dator să-ți spun tot ce știu despre efectele benefice pe care le au nucile pentru organismul tău.

Beneficii pentru libido sau ce conțin nucile pentru potență

Era doar o chestiune de timp până să ajungem să vorbim și despre nucile pentru potență. Dar care-i faza cu ele, ce conțin? Te ajută să ai erecții puternice? Se scoală pentru al doilea număr? Răspunsul sincer: și da, și nu.

E la fel ca atunci când ți-am zis de fructe pentru potență, legume pentru creșterea libidoului și restul chestiilor. Nu ai parte de minuni, asta e clar. Nu mănânci nuca și spargi b*ca. Beneficiile nucilor pentru potență le vezi în timp.

Cum ameliorează nucile disfuncția erectilă
                                                                                                    Sursă foto: Pexels

Revenind, ce conțin nucile astea? Multe substanțe bune pentru potență și pentru sănătate în general. Ca să nu mai spun că au efecte benefice și asupra testosteronului, care-i legat de creșterea libidoului la bărbați.

Dar fii atent, sunt destul de puternice. La orice nutriționist te-ai duce, o să-ți spună că nu trebuie să mănânci mai mult de câteva zeci de grame pe zi.

Nucile și vitaminele pentru potența la bărbați

Uite, unele dintre substanțele pe care le conțin nucile, substanțe cu care mă lăudam mai sus sunt vitaminele pentru potență maximă. De exemplu, miezul de nucă are așa:

  • vitamine din complexul B (da, acel super cunoscut complex B),
  • vitamina C,
  • vitamina E,
  • Omega 3 sau vitamina F.

Acum ești mai atent la ce bagi în gură, nu?

Nucile conțin vitamina B3 pentru potență?

Ți-am zis că nucile conțin ceva vitamine benefice pentru ce ne interesează pe noi, iar una dintre cele mai cunoscute, pe lângă vitamina C, e vitamina B3 pentru potență maximă.

Nuci pentru potență maximă
                                                                                                      Sursă foto: Pexels

Pe lângă B3, care știi că te ajută dacă ai probleme cu erecția, nucile mai conțin și B1, bună pentru activitatea cerebrală (deci te ajută dacă ai probleme psihologice care afectează erecția) și B2 sau riboflavina, care te ajută cu nivelul de energie.

Și ești conștient că-ți trebuie energie ca să reziști mult în pat.

Leacuri populare pentru potență: nucile

Sper că nu te-am înnebunit cu cât de bune sunt nucile pentru potență. În principal, cred că ai înțeles ideea. Nucile nu ar trebui să lipsească din meniul tău zilnic, conțin o grămadă de chestii bune nu numai pentru potență, cât și pentru organism.

De ce să nu iei?

În plus, sunt leacuri populare pentru potență, cum sunt și:

Sincer acum, nu ai nimic de pierdut, doar de câștigat.

Tipuri de nuci pentru potență pe care să le mănânci

Dar care sunt nucile alea incredibile pe care ar trebui să le mănânci măcar de câteva ori pe săptămână (cu toate că organismul tău are nevoie în fiecare zi de vitaminele alea)? Păi uite o listă:

  • miezul de nucă normal (eu mănânc în jur de 20-30 de grame o dată la 2 zile),
  • alune de pădure,
  • migdale,
  • nuci braziliene.

Pe astea le poți consuma des, însă evită nucile pecan, care sunt foarte grase și trebuie mâncate cât mai rar și arahidele, care se digeră mai greu decât ar trebui. Să nu uit: nu mânca nuci prăjite ori prea sărate pentru că se duc pe p*lă toate vitaminele și substanțele alea pe care le-am tot lăudat. Consumă-le sub formă crudă.

Tipuri de nuci pentru ameliorarea problemelor cu potența
                                                                                                   Sursă foto: Pexels

Ți-am zis tot ce știu despre nucile pentru potență. Îmi promiți că le încerci?

Nucile și potența maximă la bărbați

Nu-ți trebuie rețetă ca să consumi nuci, poți să le mănânci cum vrei și când vrei. Numai să ții cont de ce ți-am zis mai sus și să nu exagerezi cu ele. Moderația și perseverența sunt cheile tale.

Dacă soluțiile pe termen lung nu sunt pe gustul tău, o pastilă potență e exact ce-ți trebuie. Are efect imediat și te ajută să te pui pe treabă. Dacă nu, faci ce vrei, decizia e a ta. Consumă nuci, bagă sport și exerciții pentru potență.

Lasă un răspuns