Nu mi se scoala de la emotii

Nu ți se scoală de la emoții? De ce nu trebuie să-ți faci griji

Salut, man! Pop aici. M-am tot gândit ce să vorbim azi și mi-am amintit de mine în tinerețe și cum nu mi se scula de la emoții. Că ce p*la mea să fac și eu la început de carieră în ale sexului? Stăteam să-mi fac probleme și din cauza asta nu mi se scula. Asta așa, în mare.

Te întrebi ce fel de probleme? De parcă n-ai ști.

Însă putem vorbi mai pe larg despre asta.

Varianta scurtă a articolului: dacă nu se mai scoală de la emoții, nu trebuie să-ți faci griji. Și știi de ce? Pentru că toți pățim asta.

Varianta lungă: citește în continuare.

Ce înseamnă să nu mi se scoale de la emoții?

Atunci când nu ți se scoală de la emoții înseamnă că ai emoții și de-aia nu ți se scoală. Evident, nu?

Lăsând gluma la o parte, sunt unele situații (și destul de multe) în care, din cauza emoțiilor foarte mari, planetele nu se mai aliniază și p*la nu se mai scoală. De exemplu, anxietatea de performanță de care ți-am vorbit.

Dacă percepția asupra corpului tău nu e una pozitivă sau crezi că mărimea p*lii tale nu e mărimea preferată de femei, atunci n-o să ți se scoale de la emoții.

Poți să ai emoții că nu ți se mai scoală și din cauza vârstei. Citește de la ce vârstă scade potența la bărbați ca să-ți iei o grijă.

Plus, mai sunt și alte situații în care domnul general nu vrea să-și facă treaba.

Când nu ți se scoală de la emoții

Bărbații se împart în două categorii: ăia pe care femeile îi fac porci și ăia timizi și emotivi cărora nu li se scoală de la emoții. Poate râzi acum, dar știi în sinea ta că e adevărat.

Fie că ești prima variantă, a doua sau una pe la mijloc, sigur ai avut și tu problema asta. Adică să nu se mai scoale. Zi sincer, măcar o dată în viață ai pățit-o. Și sigur o dată ai pățit să nu ți se mai scoale de la emoții.

Eu, de exemplu, am pățit să nu mi se mai scoale de la emoții de multe ori.

Prima oară a fost când am avut parte de prima partidă de sex pe bune. Nu hand-job, nu doar pipăieli pe p*zdă sau fingering. Nu man, prima oară când am băgat-o. Și știi de câte ori am băgat-o? Fix de două ori. După aceea, n-am mai avut erecție, și nu mi s-a mai sculat deloc.

Cumva, la începuturi, e normal să ai problema asta. Nu ai experiență, nu știi la ce să te aștepți și fie vorba între noi, nu ai habar ce-a avut femeia înainte. Dacă a avut parte de unul cu un penis gros și mare, normal că o să-ți faci tot felul de filme că n-ai cu ce.

O dată nu mi s-a sculat pentru că făceam sex într-un loc nou. Teoretic, nu ar fi trebuit să fie probleme. Aparent, creierii mei (nici ăla din cap, nici ăla din pantaloni) au crezut contrariul.

Nu mi s-a sculat pentru că fosta era brunetă și tipa cu care urma s-o pun era tot brunetă. Sau că una m-a inhibat grav când mi-a povestit ce înseamnă fetișurile și că vrea să încercăm.

Sunt destule situații în care am pățit să nu mi se scoale de la emoții.

Nu mi se scoală de la emoții – soluții

Dacă ai episoade tot mai dese de genul nu mi se scoală de la emoții, încearcă să nu te panichezi. Și știi de ce? Pentru că frica împiedică mintea să gândească. Analizează-te un pic atunci când ți-e teamă să vezi ce reacții ai.

Primul pas e analiza emoțiilor și conștientizarea lor. Apoi controlul emoțiilor. Încearcă și respirația în 4 timpi. Adică inspiră timp de 4 secunde, ține aerul în tine 4 secunde și apoi expiră 4 secunde.

Gândește-te așa: dacă nu mi se mai scoală de la emoții, care poate fi cel mai rău lucru care se poate întâmpla? Îmi pică cerul în cap? Îmi pică p*la? Mă fac de râs?

Îți garantez că cerul nu o să-ți pice în cap și nici p*la nu o să-ți pice. Poate să fie un pic jenant și penibil, depinde și cu cine faci sex. Dar alte consecințe grave nu sunt.

Fii atent doar să nu ai impotență psihică. În cazul ăsta, cel mai bine e să mergi la un specialist, cel mai indicat la psiholog sau psihoterapeut.

Dacă nu ți se scoală de la emoții, pe lângă control, încearcă și pastile potență. O să te ajute să ai erecție în 30 de minute și, fiind din plante, nu ai treabă cu reacțiile adverse. Așa că poți să stai liniștit.

Și încearcă să nu fi foarte dur și să ai răbdare cu tine. E normal să ai episoade din astea. Ți-am zis doar că și eu am pățit să nu mi se scoale de la emoții. Și nu de puține ori. Nu trebuie să-ți faci griji pentru că toți bărbații au fost în situația ta la un moment dat.

Nu ești nici primul, nici ultimul și important e că există soluții.

Te salut și nu uita, ai încredere în p*la ta!

Lasă un răspuns