Nu mi se mai scoală

Nu mai am erecție! Ce să fac?

Te salut și bine ai venit la episodul: nu mai am erecție! Ce să fac?

Acum, când văd negru pe alb una dintre cele mai mari temeri de-ale mele (și de-ale tale, sunt sigur) parcă mă ia așa un fior pe șira spinării.

Însă, important e că există rezolvare și că nu trebuie să-ți faci griji. Eu știu clar că nu-mi mai fac.

Dar hai să vedem ce e de făcut, ca să nu stai cu p**a-n soare.

Analizează problema

În primul rând, până să ajungi să te dai de ceasul morții sau să derulezi în minte scenarii din alea groaznice de tipul: dacă nu mi se mai scoală niciodată? Ce fac eu de acum încolo? Cum mai f*t?, ia o gură mare de aer și încearcă să te detașezi un pic de problemă.

Așa, acum că te-ai liniștit, uite ce trebuie să ai în vedere atunci când nu mai ai erecție. În niciun caz nu trebuie să te gândești din prima la ce e mai rău. Dar e bine să fii atent la anumite semne și simptome.

Și, cum am mai precizat și în alte articole, e bine să mergi la medic atunci când simți că ceva nu e în regulă.

Așa că, fii atent ce-ți zic.

Problemele psihologice și erecția

În primul și-n primul rând, trebuie să ții minte că astea te pot afecta indiferent de ce vârstă ai, ce statut ai, cât de mare sau cât de groasă e. Cu problemele psihologice și erecția chiar nu e de glumit.

Și e nasol.

Spun asta pentru că și eu am pățit-o. Și când eram tinerel la 20 de ani, chiar și acum câțiva ani.

Eram într-o delegație, nu aveam pe nimeni în momentul ăla și am zis să mă distrez și eu un pic.

Am văzut-o, am agățat-o, am dus-o la hotel, toate bune și frumoase, pipăieli, giugiuleli, alea, alea, dar în pantaloni nu era nicio acțiune. NIMIC.

Mai bine muream eu decât să-mi moară p**a, sincer. Am mai fost în situații penibile, dar asta parcă le-a întrecut pe toate. Cu brio.

M-am simțit emasculat.

Cel mai probabil, am avut anxietate de performanță. Credeam că tipa aia are așteptări atât de mari de la mine încât trebuie să fiu cel mai zeu dintre zei.

Și n-am fost. Nici măcar pe lângă.

Ideea principală pe care trebuie s-o reții de aici este că mintea poate fi cel mai mare dușman al tău.

Și, dacă ți s-au întâmplat sau ți se întâmplă uneori chestii de genul ăsta, apelează cu încredere la pastile pentru potență. Așa ești sigur că performezi cum trebuie, nu te faci de râs, mai ales dacă vorbim de situații de tip one-night stand.

Impotență la 35 de ani

Eh, asta e un pic dură. Impotența la 35 de ani e posibil să existe, e posibil să nu.

Sper că nu e cazul tău.

Însă, dacă e, nu te rușina, află ce medic tratează impotența și fă-i o vizită.

Să știi că impotența la bărbați nu apare așa, peste noapte. Treaba cu ,,nu mai am erecție’’ poate fi episodică. Se poate întâmpla o dată pe lună, când ești stresat sau poate, efectiv nu mai ai chef de sex că nu mai ai, e normal.

Cauzele erecției slabe sau a lipsei pot fi multe. Așa cum spuneam și mai sus, e posibil să ai anxietate de performanță. E posibil să fii stresat. Sunt posibile multe lucruri.

Ești pasibil de impotență atunci când te trezești dimineți la rând și nu ai nici măcar o urmă de erecție sau atunci când, indiferent de stimul, nu se scoală de mai multe ori la rând.

De exemplu, dacă încerci să faci sex și câteva luni la rând, nu se scoală orice ai face, atunci mergi la medic. În rest, nu ai de ce să-ți faci griji. Chiar și la 35 de ani.

Repet, e posibil să existe, e posibil să nu.

Nu mai am erecție din cauza vârstei?

Ai aflat de la ce vârstă scade potența la bărbați? Dacă da, atunci uită ce ai aflat.

Pentru că totul e foarte subiectiv atunci când vine vorba de corpul uman. Fiecare bărbat e unic și diferit în felul lui. Așa cum e și p**a. Îți garantez că nu există două p**i la fel.

Asta înseamnă că, ce se aplică la unul nu se aplică și la altul.

E posibil să ai 50 de ani și să f**i mai bine ca la 25.

Sau, e posibil să ai 30 și să nu mai ai erecție din diferite motive. Dar vârsta nu trebuie să fie responsabilă de erecție.

Normal, discutăm de vârste de până în 60 și ceva de ani. După aceea, corpul își cere tributul. Dar asta e o altă discuție.

Disfuncții sexuale masculine

Am mai vorbit și cu alte ocazii despre cele mai întâlnite disfuncții sexuale masculine și disfuncții erectile și da, asta poate fi o problemă. De fapt, mai multe.

Repet, dacă tu crezi că ceva nu e în regulă cu corpul tău, mergi la medic. Nu sta să aștepți să ți se scoale dacă, evident, nu se întâmplă.

E posibil să suferi de tulburări de dinamică sexuală. Sau e posibil să ai nevoie doar de un mic ajutor înainte de sex. Ca să nu mai stai cu frică și anxietate că aoleu, nu mi se mai scoală.

Ce trebuie să reții

Nu mi se mai scoală nu trebuie să devină un imnul tău de fiecare dată când încerci să faci sex.

Așa că, fii atent la semnele pe care ți le trimite corpul.

Analizează situația, nu te impacienta, mergi la medic dacă e cazul. El îți va spune ce și cum.

Nu ți se scoală uneori? Atunci poți lua ceva înainte ca să stai liniștit. În plus, poți preveni chestiile astea (desigur, dacă nu e ceva grav) având un stil de viață sănătos. Dă cu sport și o alimentație diversă, nu doar cartofi prăjiți și carne.

Și fii fără griji, totul se rezolvă.

Hai, te salut și spor la dat!

Lasă un răspuns