Mituri despre impotență

Mituri despre impotență în care să nu mai crezi

Salut! Sunt Pop și știi despre ce nu am mai vorbit de mult timp? Despre impotență. Azi aș vrea să văd dacă împărtășești cu mine părerile legate de mituri despre impotență.

Miturile despre impotență au început să apară ca ciupercile după ploaie. Și ce e cel mai nasol e că distrug încrederea în tine și te frustrează mai rău ca oricând.

De asta am zis să discutăm despre câteva dintre cele mai întâlnite aici. Ca să știi cu ce informații ai de-a face și de ce să te ferești ca să nu ajungi ca mine în tinerețe.

Mituri despre impotență în care să nu mai crezi niciodată

În primul rând, sunt convins că știi ce e aia impotența la bărbați. Și, cu siguranță ai aflat și ce medic tratează impotența.

Dacă n-ai aflat tu, am aflat eu, într-o perioadă în care eram efectiv disperat. Dar hai să nu mă ambalez așa din prima. Poate din a doua.

Impotența nu se vindecă

Deci porcărie mai mare ca asta nici că poate exista. Și nu, nu vorbesc de cazuri grave, vorbesc de chestii normale. De exemplu, ai analize proaste și, din cauza asta ai probleme și cu potența. Dacă mergi la medic și faci exact ce-ți spune, o să fie super ok după.

Există tratamente, nu mai suntem în secolul trecut.

Există doar impotență fizică

Altă porcărie care intră la capitolul mituri despre impotență. Nu, nu e adevărat că există doar impotență fizică, există și impotență psihică. Da, poate pentru unii sună foarte exotic, dar ghici ce? Și bărbații au emoții, și bărbații au sentimente.

Chiar nu suntem de piatră. Doar p*la e, de cele mai multe ori.

Și da, impotența psihică chiar e ceva de luat în considerare atunci când, din punct de vedere fizic, ești ok. Dar acolo, în capul de pe umeri nu se întâmplă ce ar trebui să se întâmple.

Impotența este o afecțiune rar întâlnită

Știam eu că o să mă enervez atunci când scriu articolul ăsta. Nu, impotența chiar nu e o afecțiune rar întâlnită.

Sunt foarte mulți bărbați care au suferit de disfuncții erectile. Sau au avut  episoade de aoleu, nu mai am erecție, ce mă fac?

Sau, aoleu, de ce mi se înmoaie, de ce durează atât de puțin?

Nu e nicio rușine să ai emoții mari sau să fii stresat și să n-o mai poți scula. De asta există pastile potență Pops naturiste, care să te ajute în situații de tipul ăsta. Le iei la nevoie, îți faci treaba și după aceea, dacă e cazul, te tratezi.

Impotența și contactele sexuale neprotejate

N-ar nicio treaba. Într-adevăr, nu e indicat și nici nu-ți recomand s-o faci neprotejat, însă clar impotența n-ar nicio treaba la capitolul ăsta. Unele dintre cele mai frecvente cauze pentru care poți suferi de impotență sunt boli precum diabetul, hipertensiunea arterială, ulcer, afecțiuni la nivelul prostatei.

Ce să reții

Astea sunt unele dintre cel mai întâlnite mituri despre impotență. Dacă le mai găsești pe undeva pe internet, fugi de pagina aia cât vezi cu ochii. Și zi-le și prietenilor să nu le mai creadă.

Și, cel mai important, nu intra în panică. Există o rezolvare pentru orice.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns