Mi se scoală dar nu se întărește

Mi se scoală, dar nu se întărește. E grav?

Salut! Sunt Pop și azi mă gândeam că ar fi mișto să vorbim despre ceva ce am experimentat când eram mai tânăr, mai la începutul vieții mele sexuale. Mi se părea o problemă eternă atunci când pățeam să mi se scoale, dar să nu mi se întărească.

Prima oară când mi s-a întâmplat asta, eram la o petrecere și o gagică bună rău stătea fix într-un colț al încăperii, singură. Ce-am zis eu, gata, e rost de forat la asta, uite ce corp, ce nebunie.

Și cum atunci eram pe sistemul am chef de sex tot timpul, am zis că trebuie să marchez. Să fac să fie bine, să ne simțim amândoi cum trebuie.

Scurtez povestea că sigur știi și tu să bagi vrăjeală, nu mai trebuie să-ți spun și eu ce să zici. Am ajuns acolo, la momentul care trebuie, tipa avea și ceva fantezii sexuale care m-au dat un pic pe spate. Plus, datorită ei am învățat ce înseamnă un fetiș și pentru asta îi sunt cumva recunoscător.

Cert e că, ajungând acolo, m-am trezit că mi se scoală, dar nu se întărește. E asemănător cu faza aia când ai penisul moale, însă mai rău. Măcar atunci știi de o treabă, nu amăgește partenera cu o erecție falsă. Și au trecut câteva secunde, femeia m-a stimulat. Mi-a făcut sex oral, situația era cam la fel. P*la era moale și mima o erecție, însă eu nu eram în stare să o penetrez.

Ceea ce m-a frustrat enorm și până la urmă n-am mai avut erecție deloc.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Mi se scoală, dar nu se întărește – care sunt cauzele

La capitolul mi se scoală, dar nu se întărește probabil ai fost și tu de câteva ori în viață. Și pun pariu că ți-ar fi plăcut să știi, în momentul ăla, de ce se întâmplă asta. Și mai important, cum să nu mai pățești asta niciodată.

Eu nu mi-am dat seama de la început ce se întâmplă cu mine, mai ales că episodul pe care ți l-am povestit mai sus s-a repetat. Am trăit și episoade în care să nu se scoale în totalitate, în care să am penisul erect pe jumătate și cam atât. Fără să pot face nimic cu el.

După toate chestiile astea, după ce am stat și analizat ce și cum, mi-am dat seama că eu eram un tip super timid la început. Mă treceau toate transpirațiile înainte să vorbesc cu o fată.

În timp, am trecut de treaba asta, adică am reușit să intru în vorbă cu o fată și chiar s-o fac să ne f*tem. Aparent, emoțiile au trecut altă barieră. Abia mai târziu mi-am dat seama că a fost vorba despre probleme psihologice care afectează erecția. La capitolul ăsta intră și anxietatea de performanță, de exemplu.

Asta ar fi una dintre cauze, care e legată și de impotența la tineri. Atunci când nu ai nici măcar 25 de ani, dar lipsa erecției și faptul că nu poți să-ți satisfaci partenera te dau grav peste cap.

Ce ar trebui să faci

Atunci când ai episoade de genul mi se scoală, dar nu se întărește, nu te grăbi cu concluziile. E foarte important să identifici cauza și să nu pici în plasa gândurilor deprimante că nu dacă nu se mai scoală niciodată, sau că nu mai poți avea niciodată erecții puternice și potență maximă.

Dacă ți-e teamă că rămâi la stadiul ăsta cu mi se scoală, dar nu se întărește, apelează la un mic ajutor, la pastile pentru potență pe bază de plante. Nu au reacții adverse, se administrează ușor și te poți bucura de partidă fără stres și fără griji.

Sau mergi la medicul urolog pentru controale amănunțite. Important e să faci ceva pentru erecția ta.

Și sper să nu treci și tu prin ce am trecut eu. Însă, dacă e ceva, fratele tău e aici.

Spor la dat, te salută Pop!

This Post Has 2 Comments

  1. Ionică

    Buna ziua ,de curând am intampinat o problemă. Am pățit sa nu se mai scoale cand am incercat sa ma cult cu o tipa . Pana in acest moment ni mi sa mai intamplat. . De atunci ori ca sunt stresat din cauza acestei probleme ,nu mi se se mai ridica . Nu stiu din ce cauza sa intamplat asa brusc .

    1. Razvan

      Salut, Ionică! Te înțeleg perfect! Eu cred că te-ai confruntat cu ceea ce se numește un episod de anxietate de performanță sexuală. Nu e nevoie să îți faci griji, sunt foarte mulți bărbați care se confruntă ocazional cu astfel de episoade. Eu m-am confruntat de multe ori, e firesc. De cele mai multe ori, incapacitatea de a obține sau a menține poate fi cauzată de o varietate de factori, inclusiv probleme psihologice, medicale sau legate de stilul de viață. În ceea ce mă privește, ,,eșecul” meu erectil a fost din cauza stresului. Din fericire, am început să iau Pops de fiecare dată când am avut nevoie de un boost de încredere în propriile forțe. Suplimentul este 100% natural, se ia pe cale orală și își face efectul în 30 de minute de la administrare. Sper să îți fie de folos această informație.

Lasă un răspuns