mentinerea erectiei

Tehnici pentru menținerea erecției

Sexul nu este doar despre plăcerea ta. Nici chiar despre plăcerea ei. Nu. Sexul e despre autoritatea ta. După vine plăcerea la pachet. Pentru că nu ai cum să nu te simți bine când știi că ce ai făcut acolo e de povestit și altora.

Femeile vorbesc. Cu siguranță ea va spune mai departe dacă tu ești super bun la sex. Eu am pățit să aflu ce vorbea gagică-mea cu prietenele ei despre performanțele mele. Și nu prea mi-a plăcut ce am auzit.

Nici nu aveam cum când din 3 vorbe auzeam doar, iar a trebuit să aștept până să i se scoale iar. Sau, i-a murit fix când îmi plăcea mie mai mult.

Să pierzi erecția când ți-e lumea mai dragă nu-i a’ bună.

Dar există trucuri care te scapă de necaz. Eu le-am învățat imediat după ce am auzit vorbele de bine. Și-s gata să ți le spun și ție că doar bărbați suntem și e normal să ne ajutăm unii pe alții. Hai că te pupă Pop ca de obicei.

De ce nu poți să menții erecția

De unde apar problemele cu erecția?

Cauzele pot fi diverse, însă nu trebuie să exagerezi cu gândurile negre. Nu, nu te paște impotența și musai nu e cazul să trăiești cu frica de a face sex.

Că ți se înmoaie instrumentul când ea e excitată e mai mult decât neplăcut. Știu. Dar cu soluțiile de mai jos o să poți uita de probleme.

Cât despre cauze, iată-le pe cele mai frecvente:

  • Stres și oboseală;
  • Prea multă masturbare pe repede înainte;
  • Așteptări nerealiste de la sex;
  • Prea multe filme porno și realitatea te dezamăgește;
  • O primă experiență eșuată și după te stresezi aiurea de fiecare dată când urmează să faci sex;
  • Stil de viață nociv – știi tu, cu prea mult tutun și alcool, fără mișcare și cu multă mâncare proastă.

Trucuri pentru menținerea erecției

Pierzi erecția pentru că îți faci prea multe griji. Și asta se întâmplă în majoritatea cazurilor. Află că se mai numesc și probleme psihologice cu erecția.

Așa că, relaxează-te și tu. Bine, știu că-i greu să faci asta dar chiar ai nevoie să nu te mai gândești la cum o să ți se lase înainte de a se întâmpla asta. Știi și tu, de ce ți-e frică nu scapi.

Când ești data viitoare pe treabă, atenția ta trebuie să se ducă către ea și nu către temerile tale.

Acordă mai mult timp preludiului. Atinge-o pe peste tot și continuă să o faci chiar și când o penetrezi. Când faci sex, nu este bine să te grăbești.

Schimbă poziții, inițiază jocuri erotice de cuplu sau chiar încearcă să-i afli toate fanteziile sexuale.

Alternează penetrarea cu sexul oral sau chiar cu degetele. Nu trebuie să fie o partidă monotonă în care se întâmplă un singur lucru. Diversifică și atrage-o și pe ea în jocul tău.

Da, schimbă-ți și stilul de viață. Fă mai mult sport, odihnește-te mai bine, învață să te masturbezi pentru a întări mușchii pelvieni și învață cum să respiri corect atunci când faci sex.

Consumă alimente și băuturi afrodisiace ca să ai mai mult chef de sex, să ejaculezi mai mult și mai puternic și să nu ți se mai blegească din senin.

Dacă ai fantezii sexuale, nu le păstra doar pentru tine. Dacă te exciți doar atunci când te gândești tu la tot felul de scenarii, realitatea nu o să-ți mai scoale p**a. Așa că, implic-o și pe ea în fanteziile tale.

Cum să nu mai pierzi erecția când faci sex

Toate trucurile de mai sus sunt bune și testate de mine. Însă, din experiență îți zic că ai nevoie de exercițiu ca să ajungi la rezultate.

Dacă ai o partidă planificată și vrei să scapi de stres, bagă o pastilă pentru potență și erecție Pops. În maximum 30 de minute o să ai un penis ca un par. Și o să faci sex de reputația ta o să-ți mulțumească pentru alegerea făcută.

Lasă un răspuns