medicamente pentru potență

Care sunt diferențele dintre medicamente pentru potență și suplimente

Salutare! Uite că am ajuns și la capitolul medicamente pentru potență. Sigur te-ai întrebat măcar o dată, care-i faza cu ele. Funcționează, nu funcționează, au efecte adverse sau nu, care e cea mai bună alegere și alte întrebări de genul ăsta. 

Dacă mă urmărești de ceva timp (și pentru asta, mersi, man), știi că mie-mi place să fiu informat. Și, la rândul meu, să te informez pe tine. Știu că nu ai cum să iei decizii bune dacă nu cunoști problema îndeaproape și nu te documentezi. Și am aflat asta pe propria piele. Așa că azi vreau să vorbim pe larg despre diferența dintre medicamentele pentru potență și suplimente. Hai să vedem care-i faza cu ele și cum te pot ajuta informațiile astea. 

Care-i faza cu medicamentele pentru potență?

Atunci când vorbim de medicamente, de obicei, ne gândim la niște substanțe sau un amestec de substanțe, sub diferite forme (pastile, siropuri, geluri, creme) care tratează sau previn anumite afecțiuni. Cam așa stă treaba și cu cele pentru potență.

Într-un articol în care-ți povesteam despre tratamente pentru disfuncție erectilă, aminteam de supozitoare uretrale, pilule care cresc nivelul oxidului nitric și altele. Astea sunt doar câteva exemple. Dacă ai anumite probleme cu domnul general, vei primi o rețetă cu medicamente pentru potență pe care va trebui să le iei, conform unei scheme.

Care-i faza cu suplimentele pentru potență?

Suplimentele pentru potență au același rol ca medicamentele de potență, doar că sunt eliberate fără prescripție medicală. În cazul în care nu poți s-o scoli din anumite cauze sau efectiv n-ai chef de sex, un supliment pentru potență e prima chestie la care poți apela. De obicei, își fac efectul în ziua respectivă, unele la câteva ore, sau altele, cum e Pops, în 30 de minute, însă depinde mult și de ce supliment alegi.

Diferențele dintre medicamente pentru potență și suplimente

După ce am aflat care-i treaba cu medicamentele și cu suplimentele, hai să aflăm și diferențele dintre cele două și ce trebuie să iei în calcul înainte de utilizare. Că doar nu te apuci să iei așa, fără nicio recomandare.

În primul rând, medicamentele se iau tot timpul (cu accent pe tot timpul) doar cu prescripție medicală. Dacă știi ce medic tratează impotența și alte tulburări de dinamică sexuală, atunci fă-i o vizită și discută despre eventualele probleme. În funcție de răspunsurile tale și simptome pe care le ai, acesta îți va da un set de analize. După rezultate, vei primi sau nu un tratament pe care va trebui să-l iei de la farmacie. 

Exemple medicamente pentru potență

Față de medicamente, suplimentele pentru potență nu trebuie prescrise de un medic deoarece sunt pe bază de extracte din plante. Practic, nu ai nevoie de acordul unui medic să utilizezi suplimente deoarece acestea nu conțin substanțe chimice. 

De obicei, suplimentele pentru potență conțin extracte din plante precum:

  • ginseng –  cunoscut și folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale;
  • ginko biloba – determină creșterea libidoului și are efecte benefice asupra circulației sanguine;
  • ghimbir – plantă cu efect afrodiziac, ajută dilatarea vaselor de sânge și la menținerea erecției;
  • tribulus terrestris – proprietăți afrodiziace și antiinflamatorii, crește producția de testosteron.

La capitolul ăsta trebuie să amintim și efectele adverse. În cazul în care nu ai vreo alergie la extractele din care sunt făcute suplimentele pentru potență, poți să stai chill. Acestea nu au, de regulă, efecte adverse. Pe când medicamentele pot avea efecte adverse, de aceea se iau doar cu prescripția medicului urolog. 

În plus, atâta timp cât nu ai probleme cu inima sau alte afecțiuni mai serioase precum diabet, poți lua oricând suplimente, bineînțeles dacă ai peste 18 ani. 

Remedii naturale pentru potență

Ai o problemă care ține mai mult de psihic? Atunci nu trebuie să-ți faci griji legat de medicamente pentru că sunt șanse mari să nu ai nevoie de așa ceva. Dacă ai probleme izolate cu erecția și nu poți s-o scoli că te intimidezi sau ai avut una dintre cele mai proaste zile la birou, atunci mergi pe remedii naturale. Medicamentele pentru potență sunt recomandate doar în cazul în care depășești trei luni, iar p**a nu se mai scoală, trec 3 luni de ejaculare precoce sau cu alte probleme pe care numai medicul urolog le poate diagnostica.

Remediile naturale precum pastilele pentru potență Pops sunt ușor de utilizat, nu au efecte adverse și sunt pe bază de plante. Pastila își face efectul în 30 de minute, așa că ia-o înainte de acțiune, bagă un preludiu frumos așa, ca la carte și bucură-te din plin. Îți garantez eu că partenera ta va fi pe deplin satisfăcută.

Te salut și-ți urez să ai erecții tari ca piatra!

Lasă un răspuns