Masturbare reciprocă

Masturbarea reciprocă sau cum să obții plăceri incredibile

Salut! Pop la manetă.

Man, în ultimul timp am discutat despre chestii serioase, am făcut legături, asocieri, ți-am povestit tot ce știu despre erecție și tot felul de alte chestii.

Parcă mi-e dor și de un subiect mai…diferit. Așa că azi îți pun pe masă masturbarea reciprocă.

Eu cred că masturbarea e una dintre cele mai interesante activități pe care le poți face. Și doar știi că ți-am vorbit despre beneficiile masturbării. Pentru că da, nu e vorba doar de plăcere.

Și să nu uităm de valorosul masturbament, de care îți reamintesc de fiecare dată când pot. Masturbamentul nu mai intră demult la categoria mituri despre masturbare, chiar e o metodă de creștere a potenței pe cale naturală. Citește și o să te convingi.

Și mai mult decât atât, pune în practică. Dar nu trebuie să ajungi la masturbare excesivă, că nu e bine. În viața asta, totul trebuie făcut cu moderație. Bineînțeles, sexul nu.

Hai să vedem totul despre masturbarea reciprocă, articol a la Pop, cu cireașă-n vârf de frișcă.

De ce masturbare reciprocă?

Atunci când te masturbezi, simți o plăcere intensă. Scapi de stres și de tot. Ba mai mult, dacă te masturbezi cu cap, îți crește și potența. Eh, ia gândește-te cum e masturbarea reciprocă.

Masturbarea reciprocă nu e ceva nou, dimpotrivă. Nu te gândi că trebuie să existe doar în pornoace. Vestea bună este că o poți face alături de partenera ta oricând și oricum.

Masturbarea reciprocă are foarte multe beneficii. Uite de ce s-o încerci împreună cu partenera ta.

Creează intimitate

Dacă ai o parteneră de cursă lungă, gândește-te ce partide de sex sălbatic puteți avea după chestii asta. Și știi de ce? Pentru că femeile asta caută într-un partener, intimitate. Masturbarea reciprocă vă apropie și vă întărește relația de cuplu.

Cu cât se simt mai în siguranță cu tine, cu atât cheful de sex va fi mai mare. Asigură-te că ești pregătit și ai pastile potență cu tine. Asta ca să eviți întrebări de genul de ce nu se mai scoală la al doilea număr.

Ambii parteneri oferă și primesc plăcere

Mai e cazul să-ți spun cât de minunat te vei simți, atât tu cât și partenera ta? Cred că ai observat că devii mult mai încrezător în ce faci și ai erecții mult mai puternice atunci când ea geme de plăcere și-ți arată că se simte bine.

În plus, orgasmul e garantat, ca atunci când te masturbezi de unul singur.

Masturbarea reciprocă – alternativa pentru când n-ai chef de sex

Suntem oameni. Și, de multe ori, oboseala își spune cuvântul. Poate nu ai chef de sex neapărat, nu ai chef de poziții sexuale care, da, vă aduc amândurora multă plăcere, dar necesită mai mult efort.

Așa că masturbarea reciprocă e varianta ideală de a vă simți conectați unul cu altul și de a crea crea senzația de intimitate.

Masturbarea reciprocă și identificarea zonelor erogene

Man, tu poți să fii as la a f*te o femeie. Însă, cum știi și tu, f*taiul nu se reduce doar la a băga p*la-n p*izdă.

Așa că masturbarea reciprocă te poate ajuta să-i cunoști corpul mai bine. Să intensifici senzațiile pe care i le oferi și s-o faci să geamă atât de tare încât să vă bată vecinii în pereți.

Și viceversa. Și ea o să-ți cunoască mai bine corpul. Nu doar p*la are nevoie de atenție, ci și restul corpului. Ai fi surprins de cât de bogată e paleta senzațiilor chiar și la bărbați.

Mai e ceva: dacă partenera te cunoaște îndeajuns de bine, poate să dea un refresh binevenit atunci când ai probleme cu erecția. Dar pentru asta, masturbare reciprocă.

Masturbarea reciprocă poate fi extrem de excitantă

Gândește-te cum e să-i stimulezi clitorisul partenerei tale în timp ce te uiți în ochii ei. Sau cum îți mângâie ea bijuteriile în timp ce te privește lasciv, la lumina lumânărilor. Și de aici, posibilitățile sunt infinite.

Normal că din masturbare reciprocă o puteți da oricând în sex, chiar dacă ziceți că sunteți obosiți. Nu e chiar așa. Cu stimularea potrivită, orice activitate se poate transforma în ceva plin de senzații incredibile.

Și nu numai atât, masturbându-vă reciproc, puteți să experimentați și alte chestii. Cel mai important: să nu fiți timizi.

Ce să reții

Masturbarea reciprocă poate să devină una dintre activitățile voastre preferate în dormitor. Performanțele sexuale se pot îmbunătăți, iar plăcerea…se intensifică.

Așa că dă-i o șansă și spune-i partenerei tale ce puteți face data viitoare.

Spor la dat și la masturbat!

Lasă un răspuns