Masturbare excesivă

Masturbarea excesivă sau ce trebuie să știi

Salut. Sunt Pop și azi vorbim despre masturbarea excesivă. Știi de ce? Pentru că sunt ferm convins că, la un moment dat te-ai întrebat: bă, nu mi-o frec un pic cam des? Dacă-mi pică, dacă nu mai pot face sex, dacă rămân impotent?

Să nu exagerăm, dar adevărul este undeva la mijloc.

Indiferent că te-ai întrebat asta când erai mai tânăr (sau poate ești deja tânăr) trebuie să știi că masturbarea de performanță are și ea consecințele ei.

Nu, nu o să faci găuri în palmă, n-o să-ți crească păr în palme și nu, nu o să te arate cu degetul oamenii pe stradă, ia uite-l și pe ăla, și-a frecat-o ca nebunul.

Ceea ce ar fi o totală ipocrizie pentru că toți facem asta. Adică toți ne masturbăm.

Sper că ai citit articolul numit mituri despre masturbare, acolo știi că am mai multe chestii legate de treaba asta. Și repet, nu, nu o să-ți crească păr în palmă și nu o să devii antisocial.

Iar beneficiile masturbării cred că ar trebui predate în școală, dar noi suntem pudibonzi și nu vorbim despre așa ceva.

În fine, dacă suntem la capitolul masturbare excesivă, atunci să discutăm despre asta.

Ce e masturbarea excesivă?

Masturbarea excesivă e ca atunci când mănânci o acadea și mai mănânci și o prăjitură și apoi mai vezi un fursec pe o farfurie și îl mănânci și pe ăla și închei cu ciocolată.

Adică, mai pe românește, ajungi să te masturbezi de câteva ori pe zi, în fiecare zi, timp îndelungat. Ceea ce nu e deloc ok.

Da, nu spun că e greșit să te masturbezi, însă nici așa. Știi cum se zice, uz, nu abuz. Toate lucrurile trebuie făcute cu măsură, indiferent de cât de bine te face să te simți faptul că ejaculezi mai mult.

Când ești dependent de masturbare

Ar cam trebui să știi că atunci când nu prea ai chef de sex cu partenera, dar îți vine să mergi singur în baie și să bagi mâna în pantaloni, ar cam trebui să-ți pui niște semne de întrebare.

Ți se pare mai confortabil decât să faci sex? Ai fantezii pe care ți le satisfaci așa?

Repet, atât timp cât nu exagerezi e ok. Încearcă să păstrezi un echilibru sau să ceri ajutor de specialitate dacă simți că e cazul. Nu e nicio rușine.

Redu frecvența ușor și, dacă vezi că funcționează, înseamnă că ești ok. Dacă de fiecare dată te gândești că trebuie s-o faci, ei bine, știi care e răspunsul meu.

Masturbarea excesivă afectează potența?

De obicei, masturbarea excesivă vine la pachet și cu dependența de pornografie. Și tot ce înseamnă dependență nu e bun. Indiferent că vorbim de dulciuri, sex sau masturbare.

Deci, ca să nu mai ocolesc răspunsul, da, masturbarea excesivă poate afecta potența. Mai ales dacă începe să-ți controleze psihicul sau chiar pe tine și acțiunile pe care le faci.

Gândește-te că încerci să dai și tu un număr cu partenera. Și nu poți să te oprești din gândit: mai bine mă duceam la baie să fac una mică singur, dar de ce mă mai chinui eu atât, dar dacă nu sunt suficient de bun și nu mai știu cum să satisfac o femeie?

Ei bine, dacă ajungi aici, ai mare grijă.

Însă, ca sfat, dacă ai anxietate de performanță sau emoții mari și nu te poți concentra, decât să te stresezi, mai bine să ai la îndemână pastile potență Pops, te rezolvi și după aia vezi și care e treaba cu masturbatul.

Nu e mai bine așa?

Ce să reții

Am stabilit că masturbarea e bună, însă masturbarea excesivă nu și te poate afecta serios, mai ales pe termen lung. Așa că fii atent la semne și nu uita să păstrezi cât de cât un echilibru.

Și, cel mai important, dacă simți că situația scapă de sub control, cere ajutor specializat.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns