Mărirea penisului

Mărirea penisului sau cât de mare poți s-o ai

Salut, sunt Pop și n-o să-ți vină să crezi despre ce vom vorbi azi: despre mărirea penisului. Nu mărimea, ci mărirea. Pentru că sunt sigur că ai văzut pe net o grămadă de chestii care-ți promit că-ți cresc p*la până la 30 de cm. Dar sincer? Ce femeie s-ar mai f*te cu cineva care o are atât de mare?

Și nu că n-ar vrea, doar că e destul de dureros.

Așa că dacă ți-ai dorit vreodată s-o ai imensă, poate ar fi mai bine să te gândești de două ori.

Însă eu nu sunt aici ca să te judec, în niciun caz. Eu sunt aici să vorbim despre mărirea penisului, mai bine zis despre alungirea acestuia sau metodele prin care poți face asta. Dacă poți.

Despre îngroșarea penisului am vorbit, așa că te invit să citești articolul pe care l-am scris.

Despre mărirea penisului

Ca bărbat, sunt convins că măcar o dată ai avut acest gând: să-ți mărești p*la. Adică și eu l-am avut. Cum ar fi s-o am mai mare? Și mai groasă? Ce ar zice femeile, ar înnebuni de plăcere?

După ce mi-am dat seama că femeile nu, nu înnebunesc de plăcere doar dacă văd o p*lă mare și groasă. Adică trebuie să știi să o și folosești și, uneori, destul de important, să știi cum să reziști mai mult în pat. Dacă ai p*la mare, asta nu înseamnă că o să și reziști mai mult, dar sigur știi și tu asta.

Revenind la p*lile noastre, află că alungirea penisului este o operație estetică, aceasta denumindu-se faloplastie, și în funcție de particularitățile fiecărui bărbat în parte, se poate alungi de la 2 la 5 cm.

Pare o operație serioasă nu? Ei bine, chiar este.

Gândește-te că se realizează o intervenție chirurgicală la nivelul părții fixe a penisului care se află sub piele, acolo unde e rădăcina acestuia și corpii erectili. În principal, atunci când se realizează operația, unul dintre ligamente este secționat.

Și așa obții un penis mai mare. După ce porți sondă 24 de ore și după mai multe consultații, să sperăm că rezultatul este cel pe care ți-l dorești.

Acum, de ce ai face asta? De fapt de ce am face toți asta?

Așa cum îți ziceam și la articolul cu îngroșarea penisului, pentru a avea mai multă încredere în sine. Pentru a te simți mai mascul. Asta nu e neapărat rău, însă trebuie să știi că și această operație implică niște riscuri:

  • desfacerea firelor de sutură;
  • asimetrii temporare;
  • cicatrici;
  • infecții;
  • alungire insuficientă.

Știu, nu sună deloc ca un vis frumos.

Mărirea penisului – chiar merită?

Merită dacă ai fost diagnosticat cu micropenis și nu poți avea o viață sexuală normală, la fel, merită dacă suferi de boala Peyronie sau boala penisului curbat. Sau alte boli organice ca te împiedică să faci sex pe bune.

Bineînțeles, dacă tu chiar consideri că ți-ar îmbunătăți viața sexuală și ți-ar da încredere în sine această operație, atunci fă-o.

Însă trebui să știi că există și consecințe și uneori nu tocmai plăcute, plus că e posibil să-ți pierzi și investiția și să nu te alegi cu nimic. Ca să nu-ți mai zic de faptul că îți poate afecta și erecția pe termen lung, poți rămâne cu cicatrici care nu se mai vindecă plus, operația e ireversibilă.

Ceea ce pe mine, unul mă sperie.

A, și fii atent. Poate ai fost tentat, la un moment dat, să cumperi un instrument din ăla care-ți promite că ți-o face imensă. Ce să mai, nu trebuie să apelezi la chirurg, te rezolvă pompa sau instrumentul respectiv. Te rog să nu pici în capcană.

A încercat un prieten

Ce trebuie să reții

Dacă te-ai gândit că mărirea penisului este soluția pentru o viață sexuală sănătoasă, așa cum ți-ai dorit-o, atunci fă-o. Însă trebuie să fii conștient că există și riscuri. Și, decât să riști, nu mai bine iei o pastilă pentru potență?

Nu-ți zic s-o iei degeaba. Datorită combinației de extracte din ghimbir, tribulus terrestris, palmier pitic și gingko biloba, stimulează circulația sângelui unde trebuie și îți face p*la să pară mai mare.

Asta, dacă ai nevoie doar de încredere în sine. În rest, toate bune.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns