Locuri unde să faci sex locuri unde să faci dragoste

Te-ai plictisit de dormitor? Uite cele mai incitante locuri unde să faci sex

Salut! Eu sunt Pop și recunosc, nu prea-mi place rutina. De aia, de când mi-am început viața sexuală, am experimentat multe locuri unde să faci sex.

Nu mă înțelege greșit, e mișto și-n dormitor, mai ales dacă vrei să experimentezi ceva mai picant, cum ar fi o partidă de sex în trei.

Te simți mai în siguranță și poți să dai frâu liber fanteziilor sexuale, atâta timp cât există consimțământ din toate părțile.

Însă, dacă ai o relație de ceva timp, cred că știi ceva și despre rutina în dormitor. E mișto să faci sex pe cearceafuri curate, în intimitatea dormitorului tău. Însă nu vrei mai mult? Nu vrei să încerci ceva nou? Ceva care să te încarce de energie și, de ce nu, să te lauzi prietenilor?

Poți să ai o relație de ceva timp, poți doar să fii un tip aventuros, care vrea mai mult. Eu sunt aici să satisfac ambele preferințe. Așa că azi îți spun, din experiență personală, cele mai incitante locuri în care poți face sex nebun, pe care și tu, și partenera, să-l țineți minte.

Uite cele mai mișto locuri unde să faci sex

Ți-am zis că am avut ceva femei la viața mea și că am experimentat destul. De la asta până să aflu cele mai șmechere locuri unde să faci sex a fost doar un pas.

Și chiar nu vreau să-mi asum toate laudele. Multe dintre femeile cu care m-am f*tut au avut chiar ele inițiativa unde s-o facem. Indiciu: nu în dormitor.

De ce să faci sex și în alt loc în afară de dormitor? Pentru că locurile unde normal nu ai face sex în mod normal te excită mai tare. E o combinație de teamă cu excitare.

Ala că ai șansa de a experimenta niște senzații greu de egalat cu sexul din dormitor. Dacă mai iei și o pastilă potență ca să stai fără griji că nu ți se înmoaie în timpul actului, ești gata de acțiune!

Așa că uite o listă cu cele mai mișto locuri unde să faci sex.

Pe capota unei mașini

Unul dintre locurile în care poți să faci dragoste și să simți fiorii adrenalinei e pe capota unei mașini. Ar fi de preferat să fie a ta, totuși. Dacă ai destul sânge în c*aie, o poți face și pe mașina altuia.

Să facem sex pe capota unei mașini a fost ideea tipei cu care eram atunci. A zis că e una dintre fanteziile ei sexuale să fie regulată pe capota unei mașini roșii.

A terminat de cel puțin cinci ori, așa că o cred. Asta dacă nu a luat pastile potență pentru femei. Mi-a povestit că i-a plăcut maxim cum se simțea capota rece pe fesele înfierbântate.

Îți garantez, măcar o dată în viață să faci sex pe capota unei mașini.

În avion

Dacă nimerești un avion gol, o poți face chiar acolo, în locul în care stai. De ce nu? Doar vorbim de locuri incitante unde să faci sex. Numai gândul că te poate prinde stewardesa și ți se scoală, nu?

Dar cu șanse mai mari de reușită e baia avionului. Problema e că nu e foarte mult spațiu și dacă nimeriți și o turbulență, e posibil să nu fie prea plăcut. Sau poate să fie? Eu doar am făcut sex, n-am avut și turbulențe.

În baia unui restaurant

Asta e deja fumată, însă baia unui restaurant tot rămâne un loc destul de incitant unde poți să faci sex. Gândul că vă poate prinde cineva crește șansele de a avea orgasm în același timp.

Și dacă ești cum eram eu acum ceva timp, adică aveam chef de sex tot timpul, e o alternativă mai mult decât bună să-ți golești o*țele. Mai rămâne ca și partenera să aibă chef de sex în baia unui restaurant.

Însă trebuie să te avertizez de acum, dacă vă prinde cineva, indiferent că e angajat sau client, luați-vă adio de la restaurantul ăla. Nu o să vă mai lase niciodată înăuntru, v-o spun din sexperiență proprie.

A, și aveți grijă ca baia să fie curată.

Pe o bancă în parc

Asta chiar e una dintre cele mai interesante experiențe pe care care le-am avut. Dar nu cu finalizare, din păcate.

Însă unul dintre locurile unde poți să faci sex e o bancă în parc. Depinde de tine dacă noapte sau ziua.

Tipa cu care eram atunci a zis că vrea dimineața, să vadă razele soarelui. A fost interesant, un pic incomod, cu toate astea nu am avut probleme cu ejacularea, am făcut-o chiar încet. Până s-a apropiat un bătrânel de noi și a început să vorbească despre nepoții lui și câini. N-am mai putut termina niciunul.

În lift

Și asta e fumată, dar dacă vreți ceva rapid, blocați liftul între etaje și începeți treaba. Puteți încerca cele mai fierbinți poziții sexuale, dacă aveți timp, normal.

Pe lângă astea, am mai făcut sex la munte când ploua, într-o căpiță cu fân și-n biroul unui avocat.

Cam astea sunt locurile unde să faci sex dacă vrei senzații tari, locuri pe care eu le-am experimentat și le recomand.

Locuri în care îți recomand să nu faci sex

Dar sunt și locuri unde am făcut sex și pe care nu le recomand. Nu recomand să faci sex:

  • pe plajă – a fost groaznic, ne-a intrat nisip peste tot și când zic peste tot, nu exagerez, a trebui să fac o vizită urologului, m-am ales cu o infecție de toată frumusețea;
  • în mașină – pe capota unei mașini, da, dar înăuntru, nu; prefer baia unui avion decât în mașină;
  • în locuri mult prea publice – aveți grijă unde sunt grădinițe, școli, licee, să nu vă treziți cu p*la în p*zdă și cu poliția lângă;
  • cabina de probă – riscați să intre PREA multă lume peste voi; dacă sunteți exhibiționiști, e bine, dacă nu, s-ar putea ca tu să pierzi erecția când vezi o băbuță cu nepotul de mână.

Locuri unde să faci sex – concluzii

În afară de locurile unde poți să faci sex mișto pe care ți le-am zis, mai sunt și altele însă depinde mult de cât de deschis ești tu și partenera ta. Cel mai important e să vă simțiți bine, tu să ai erecție puternică și încredere în tine.

Pop te salută și-ți urează senzații tari și la mai tare!

Lasă un răspuns